Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Utforskertrang

Barn er undrende og nysgjerrige. Da er det viktig at de voksne klarer å undre seg sammen og på den måten skape de gode stundene:) Å være nysgjerrig er en viktig egenskap for å lære nye ting.

Utforskertrang kan vi oppleve like gjerne ute som inne, planlagt eller spontant. I byen, naturen eller på veien. Har man et åpent sinn vil man kunne undre seg over alt man møter. 

Vi har ofte eksperimenter som en del av vårt realfagfokus, og det elsker barna. De syns det er spennende å se hva som skjer når ulike stoffer blandes, utsettes for kjemikalier osv. 

Målet er å skape en nysgjerrighet som vil hjelpe barn videre i livet, som feks på skolen når de skal lære lesing, matte, naturfag osv. Vi øver på å se sammenhenger, og at mange ting som skjer rundt oss har en årsak og ikke bare tilfeldig.