Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Måneden som gikk

September er over, og vi er kommet godt inn i Oktober. Vi har fått smakt skikkelig på høstværet, det har regnet vannrett og blåst så mye at vi rett og slett har fått litt rennfart på turene våre, men det er deilig og komme seg ut så lenge vi har klær som passer været.
På turene våre ser vi tydelig at høsten gjør sitt inntog, naturen forandrer farge på alt rundt seg, løvet faller fra trærne og dagene blir kjøligere og mørkere.
Her i barnehagen er vi nå kommet godt inn i rutiner i hverdagen vår.Vi går på turer, har ulike aktiviteter/prosjekter, feirer bursdager og lager mat o.l

September byr på mye, deriblant bær, frukt, nøtter, grønnsaker. Vi har hamstret rognebær og aronia bær som vi senere i høst skal lage fuglemat av slik at fuglene får noe å spise når vinteren kommer.
Vi har plukket epler , bakt eplekake, malt med epler, spist plommer, laget grønnsakssupper og lapskaus. Barna skreller og kutter og er med på å lage sin egen middag hver uke.

Vi  har markert brannvernsuka. Der har vi fokus på branntiltak hele uka , vi har ulike aktiviteter knyttet opp mot brannvern, vi tegner ,maler lager oss hjelmer og små brannslukkningsapperater, slukker brann med spyleslangen ute. Vi fikk også hilse på Bjørnis, brannbamsen vår. Vi hadde brannøvelse, der noen syntes det var stor stas, mens andre syntes det var litt skummelt, men det er viktig å øve på slik at alle vet hva de skal gjøre dersom uhellet er ute. Besøket på brannstasjonen var iallefall populært, der fikk vi se brannmenn , sett på brannbiler både med blålys og sirener på.
Her kommer et knippe med glimt fra hverdagen vår fylt med glede, latter og magi og gode venner i lek og undring: