Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Andrea Frostad

Avdeling Midnattsol

Er førskolelærer, utdannet ved UiT Norges arktiske universitet, med småbarnspedagogikk som fordypning. Hun er vår energibombe som aldri sier NEI. Andrea er opptatt av hvert enkelt barn og deres behov. Oftes sett: på gulvet med mange barn rund seg i dyp samtale og konsentrasjon. 

Marte F Pettersen

Avdeling Nordlys

 

Jeanette F Svanberg

Er i mammapermisjon 

Vibeke Granberg Sjursen

Avdeling Stjerneskudd

Vibeke er utdannet barnevernspedagog ved universitetet i Bodø. Har tatt videreutdanning inne småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk. Vibeke er opptatt av å gi de aller minste en trygg og god start på den første tiden i barnehagelivet. 

Anita Sjursen

Avdeling Måneskinn

  

Trine Langås

Avdeling Måneskinn

Iselin S Berg-Buan

Avdeling Nordlys

Iselin har fagbrev som barne og ungdomsarbeider. Hun er trygg og tilstedeværende i sin jobb. Opptatt av å ta med seg barna på tur i all slags vær, og gir barna gode og positive turopplevelser fra de er små. 

Victoria Liljebakk

Avdeling Midnattsol

Helene Svendgård

Avdeling Nordlys

Elisabeth Juliussen

Avdeling Stjerneskudd

Kristina Kjelsberg

Kjøkken

Konstanse Hansen

Hele huset

Kim Mikalsen

Avdeling Måneskinn

Wenche Bolle

Daglig leder

Er utdannet førskolelærer ved UiT Norges arktiske universitet med ledelse som fordypning. Hun har videreutdanning innen spesialpedagogikk og har styrerutdanningen. Wenche er opptatt av å ha trygge og gode relasjoner med alle barn, og hvert enkelt barn skal bli sett og hørt for akkurat den de er. Wenche er opptatt av at det er god humor i gangene og mellom barna, de voksne og mellom barn og voksne. Humor skaper hverdagsmagi.