Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Verdier og visjoner

Våre verdier er:

Glødende: Vi er imøtekommende, engasjert og har fokus på godt foreldresamarbeid. Vi gir av oss selv, er profesjonelle og tilstreber kvalitet i alle ledd. Vårt mål er at hos oss skal barn og voksne få muligheten til å bli å bli den beste utgaven av seg selv.

Skapende: Vi er kreative og nytenkende og skaper magi av de små tingene i hverdagen. Vi skaper gode minner for barna ved å ta tak i det de er opptatt av og gir rom for å utvikle fantasi. Vi er positive og engasjerte. Vi legger tilrette for lek, glede og humor i hverdagen.

Tilstedeværende: Vi er tilstede som en trygg base og et støttende stilas i barnas lek. Hvert barn skal bli sett og hørt og vite at deres innspill teller. Vi er tilstede med mer enn vårt fysiske "jeg". Vi utsråler energi og arbeidsglede.

Vårt satsningsområdet er Lek, Egenledelse i lek og læring, tilstedeværende voksne i barnas lek. Vi har et høyt faglig miljø i barnehagen, vi er opptatt av å øke kompetansen og utvikle oss i takt med samfunnet, vi vil alltid tilstrebe å oppnå vårt mål som er å bli norges beste barnehage.

Vår visjon er: "Sammen gir vi barndommen verdi: Vennskap, lek og glede- og hverdagsmagi"