Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Være ute

Vi du være med ut?

Barnehagen vår ligger nesten midt i skogen. Vi kan gå til Blektjern og Haukås. Vi har en egen utelekeplass, camp K2, Hakkebakkeskog og Trollkjerringbo. Å være ute mye fremmer fantasi, lek, motorikk og helse. Vi lever i naturen, og naturen lever i oss. I tillegg smaker mat veldig godt ute!

"Barna skal få naturoppplevelser og bli kjent med naturens mangfold, og barnehagen skal bidra til at barna opplever tilhørighet til naturen." Rammeplanen, 2017 

Kan alt som gjøres inne også flyttes ut? Mange aktiviteter kan. Hva kan vi vinne på å være mye ute? Barn som er mye ute kan oppleve noen fordeler i hverdagen og langt fremover i tid

Vi har tidvis nissefest ute, vi har samlinger og dansing, vi maler på snø eller med mose. I tillegg påstår vi at vi har den friskeste og beste lufta i Drammen!