Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Fagstadlia FUS barnehage avd. Øvre

Fagstadlia FUS barnehage ER et godt sted å være! Her er vi opptatt av enkeltindividet, og vi skaper gode dager får både barn, ansatte og foreldre. Takhøyden er stor, og vi jubler over at vi alle er ulike som mennesker!

Å være barn i Fagstadlia FUS barnehage føles trygt – her blir man sett for den man er, og det er lov å vise følelser både på godt og vondt! Her jobber de voksne aktivt for å lære hvert enkelt barn å kjenne både utenpå og inni – sånn gir vi omsorg, trygghet, grenser og utviklingsmuligheter. I barnehagen legges premissene for resten av livet, ikke minst sosialt. Her gjøres de første erfaringene som individ i en gruppe på utsiden av familien. Barnehagens ansatte har et særskilt ansvar for veiledning og støtte på denne veien som kan by på både gleder og utfordringer. Vi er tilstede med barna i leken, sånn kan vi hjelpe til så utgangspunktet blir best mulig og barna får en god start på resten av livet!

Hos oss strekker vi oss langt for å bli godt kjent med alle som har en plass innenfor barnehagens fire vegger; det være seg barn, ansatte eller foreldre. Vi er tilstede for hele familien og ønsker at også foreldrene skal føle tilhørighet og trygghet i barnehagen.

Personalet i barnehagen er aktive og engasjerte. Hverdagen er fylt av latter og positivitet og atmosfæren er avslappet. Dette VET vi barna nyter godt av, og jobber mye med utvikling av tillit, trygghet og trivselstiltak innad i personalgruppen. Rausheten vår og den store takhøyden er vi stolte av!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Kvisten
Avdelingsleder:
Per Christian Hjelmstad og Nina Konst
Tlf: 97555938
kvisten.fagstadlia@bhg.no
Knausen
Avdelingsleder:
Ida Nyløkken
Tlf: 41481598
knausen.fagstadlia@bhg.no
Kongla
Avdelingsleder:
Carita Beitdokken
Tlf: 95407436
kongla.fagstadlia@bhg.no
Krekling
Avdelingsleder:
Mette Haugen
Tlf: 97555937
krekling.fagstadlia@bhg.no