Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Våre ansatte

Presentasjon av våre ansatte i Fernanda FUS barnehage, avd. Lillohøyden. Vi har en god blanding av menn og kvinner, hvorav 50% av de ansatte er utdannet barnehagelærere. Vi har flere ansatte som har bakgrunn fra andre land (Serbia, Fiji, Indonesia, Japan og Filippinene)

Pål Karlsvik-Jørgensen

- Daglig leder

Pål har jobbet som pedagogisk leder og daglig leder siden 1999. I sitt arbeid med barna har han vært særlig opptatt av sosial kompetanse, relasjoner og musikk. Pål har fokus på at nære og trygge relasjoner mellom barn, foreldre og ansatte skaper gode forusetninger for arbeidet med barna, foreldresamarbeid og arbeidsmiljø. 

Anette

- Pedagogisk leder på Høyden

Anette er utdannet barnehagelærer og har fordypning i "Organisasjon og ledelse". Hun brenner for sosial kompetanse og legger mye vekt på barne- samtaler. Hun har også øye for det kreative som å jobbe med eksperimenter og formingsaktiviteter. Anette har jobbet i Fernanda i tre år, og har ni års erfaring fra barnehage.

Vegard

- Pedagogisk leder på Høyden

Vegard er utdannet barnehagelærer og har fordypning i "Lek, språk og læring".

Anne

- Pedagogisk medarbeider på Høyden

Har jobbet hos oss siden 2016.

Gaute

- Pedagogisk medarbeider på Høyden

Gaute er en allside type som kan litt om ganske mye. I barnehagen bidrar han mye med gitarspilling, eventyrfortellinger og å utvikle nye ferdigheter sammen med barna som hverken han eller barn kan fra før av. Han er opptatt av å være en trygg havn å komme til, og å hjelpe barn med å gjøre nye erfaringer med undring og spenning. Det er også viktig for Gaute at barn skal oppleve mestringsfølelse så ofte som mulig og øve seg på sosiale ferdigheter.  Gaute har jobbet i Fernanda siden 2017, og har fem års erfaring fra barnehage.

Julie K.

- Pedagogisk leder på Nydalen

Julie K. er utdannet barnehagelærer og har fordypning i "Internasjonale perspektiver".

Charlotte

- Pedagogisk medarbeider på Nydalen (og barnehagelærerstudent)

Charlotte er kreativ og leken, elsker dramaturgi og å finne morsomme løsninger for å bevare barnas nysgjerrighet og undring. Hun er opptatt av at alle barn skal føle seg verdifulle og sett, og at barn skal få være med å medvirke i sin egen hverdag og kunne forsvinne inn i tidløs lek sammen med både venner og ansatte. Hun er også opptatt av naturen og gjenbruk, estetikk og samspill. Å jobbe med barn gir Charlotte masse glede og overskudd, og kan ikke tenke seg en hverdag uten. Charlotte har jobbet i Fernanda siden 2015, og har 7 års erfaring fra barnehage.

Kerwin

- Pedagogisk leder på Kollen

Kerwiner utdannet barnehagelærer og har fordypning i "Natur, helse og bevegelse".

Keleni

- Pedagogisk medarbeider på Kollen

Keleni er omsorgsfull ovenfor alle rundt seg. Hun er kreativ og leken, og er full av energi til å være tilstede med barna. Hun er god til å bygge vennskap mellom barna, og å gi barn muligheten til å utvikle sin kreative side.
Hun er opptatt av at barn blir sett og hørt og å skape tilknytning. Keleni har jobbet i Fernanda siden 2018, og har 10 års erfaring fra barnehage.
Catherine

- Pedagogisk medarbeider på Kollen

Catherine er kreativ og god på å se barna og imøtekomme deres behov. Hun er også god på å ha organiserte matgrupper med barna på kjøkkenet, noe hun brenner sterkt for. Catherine er opptatt av at barn skal føle seg trygge, og har mange gode erfaringer med å ta imot nye barn som starter i barnehagen. Catherine har jobbet i Fernanda siden 2015, og har åtte års erfaring.

Tijan

- Pedagogisk leder på Nydalen

Tijan har jobbet i barnehage i nesten ti år, og var ferdig utdannet barnehagelærer våren 2021.