Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte

Nedenfor følger en presentasjon av alle ansatte i barnehagen.

Pedagogisk ledere:

Tina Sobotzik

Tina ble ferdig utdannet barnehagelærer i Tyskland i 2000 hvor hun hadde spesialpedagogikk som en del av utdannelsen. Hun kom til Norge i 2008. Hun har jobbet som pedagogisk leder i Askøy og Slemmestad før hun begynte som pedagogisk leder i Helledammen FUS barnehage i juli, 2019.

Tina er gift og har 3 barn i alderen 7 - 16 år. Hennes interesser er bøker, kunst og dyr.

Seija Svantesson

Seija er født i Finland. Hun flyttet til Sverige da hun var 2 år. Hun flyttet til Norge i 2016 og fikk da jobb som barnehagelærer på en småbarnsavdeling. Seija begynte i Helledammen FUS barnehage i desember, 2019.

I Sverige utdannet hun seg til fagarbeider og senere til barnehagelærer og småskolelærer. Hun har tidligere jobbet som fagarbeider i barnehage, hjelpearbeider i eldreomsorgen og som førskolelærer på SFO, førskoleklassen og som lærer på 1. - 3 trinn. Til sammen har hun jobbet med barnegrupper i forskjellig aldre i snart 20 år.

På fritiden er hun interessert i dyr og natur, gå på tur, vanntrening, samt å kjøre på tur med familiens bobil og være sammen med familie og venner. Seija er gift og har 2 voksne barn.

Harald Kjos

Harald kommer fra Røyken. Han ble ansatt som pedagog i Helledammen FUS barnehage i august, 2018. Harald utdannet seg først som elektriker og jobbet som dette i mange år. I 2009 begynte han å jobbe som assistent i barnehage og begynte etterhvert på barnehagelærerstudiet på Oslo Met Storbyuniversitet. Han ble ferdig utdannet i 2018 og hadde da småbarnspedagogikk som fordypning. Harald har erfaring som både assistent og pedagog både på småbarns- og storbarnsavdeling.

På fritiden er Harald glad i fotball og følger Strømsgodset. Det blir også noen turer til London for å se West Ham. Ellers er han glad i musikk og hører på alt fra klassisk musikk til hard rock. To av favorittene er Iron Maiden og Pink Floyd.

Helena Malbasa

Helena er den 4. pedagogen i Helledammen FUS barnehage. Hun er opprinnelig fra Kroatsia men vokste opp i Serbia hvor hun senere tok sin førskolelærerutdanning. Hun flyttet til Norge i 2014 og har siden den gang jobbet i Helledammen FUS barnehage. I løpet av 2019 gjennomførte hun en hoveoppgave i faget metodikk innen tema idividualisert pedagisk arbeid med barnehagebarn.

Helena er gift og har et barn på 6 år. I fritiden liker hun å utforske nye steder, spesielt liker hun å være på stranda. Ellers er hun veldig glad i musikk og hun liker å danse.

Pedagogiske medarbeidere

Solveig Horn

Solveig har jobbet som assistent i Helledammen siden 2006 og etter oppkjøpet av Trygge Barnehager i 2011. Hun opplever stadig vekk at foreldre husker henne igjen, da de selv gikk i barnehagen.

Hun er utdannet gartner og anleggsarbeider. Solveig bor på gård og har både høner og sauer. Hun er glad i å være ute og liker spesielt godt å gå på ski. Hun er gift, har 3 voksne barn og to små barnebarn.

Elzbieta Mendelowska

Ela er fra Polen og har bodd i Norge i 12 år. Hun er utdannet barne - og ungdomsarbeider. Ela har vært ansatt i barnehagen i 10 år. I perioder vil Ela jobbe i Stjernen FUS barnehage.

Ela er gift og har et barn på 5 år. På fritiden liker hun å trene og hun er interessert i musikk.

Faste vikarer

Mary Singarayah

Øvrige støttespillere

Teddy

Teddy har fulgt med på barnas hverdag i barnehagen i flere år. Gjennom perioder av året, har han fått følge med de eldste hjem, enten over helgen eller gjennom en hel uke. Dette har vært et tilbud som har blitt godt tatt i mot av barna og også blitt godt fulgt opp av foreldrene. Når barnet og Teddy kommer tilbake til barnehagen igjen, har barnet kunne fortelle til resten av barnegruppen hva Teddy har opplevd sammen med dem. Dette er god sosial trening, både til å være i fokus og å holde fokus.

Vinteren, 2020, fikk også Teddy, endelig, få lov til å være med de ansatte hjem. Her er han avbildet da han var hjemme på gården hos Solveig og fikk delta på gårdsarbeid og i stua til Harald, hvor han tilbrakte kvelden med å se på fotballkamp.

Daglig leder

Eli Solgun Eriksmoen