Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Våre turområder

UTSIKTSPUNKTET!

     

    

Tenk å mestre å delta på "topptur" i en alder av 2 år? I vårt nærområde har barna i barnehage mulighet til dette, til og med de minste. Ett lite stykke bort i veien for barnehagen vår finnes ett fantastisk turområde hvor barna virkelig for testet ut sine grovmotoriske ferdigheter. Steiner, stubber, smale pasasjer og ulent terreng må passeres. Busker, blomster og bær studeres og undres over før vi kommer til utsiktspunktet.  Her nyter vi den fantastiske utsikten utover havet. Noen ganger har vi både samlingstund og drikke pause her før vi går videre eller tusler nedover igjen. En herlig liten topptur:)

                                  

             

MYNTANGEN!

     

                 

         

Heldige er vi som har denne fantastiske viken ett steinkast fra barnehagen. På flotte vårdager og herlige varme sommerdager snører vi på oss vestene, tar hov, bøtte og krabbestenger i hånda og tusler ett par hundremeter nedover veien til denne nydelige plassen. Fisker, krabber, kreps og skjell blir nøye studert. Hvor mange klør har standkrabben mon tro? Hva spiser de? Klarer vi fange kreps hoven? Mye undring, nysgjerrighet, læring og gode samtaler finner sted i myntange på fine vår og sommerdager:)

             

         

  

SKOGEN!

    

                

Ingen ting er bedre en å pakke sekken med mat og drikke å ta turen opp i skogen. Rett bak barnehagen vår ligger "nøtteskogen", "trollhålå" eller bare skogen. Kjært barn har mange navn, alt etter hvilke oppdrag vi har:) Dette er en fantastisk lekeplass. Leken i skogen utfordrer vår motorikk og koordinasjon i tillegg til at den stimulerer fantasien vår når vi leker. Vi balanserer, klatrer, klyer og hopper. Sanker nøtter, studerer ulike bær, blader og blomster. Noen ganger er også eventyrbøker med i sekken:)