Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ønsker du barnehageplass hos oss?

Ved hovedopptak for barnehageåret 2021-2022 har vi 20 ledige plasser. Vi har ledig 13 plasser for barn født 2020, 4 plasser for barn født 2019 og 3 plasser for barn født 2017. Vi har samordnet opptak med kommunen og gjør opptak etter retningslinjer og prioriteringer gitt i våre vedtekter.

Er du ute etter en barnehageplass og lurer på hvordan det er hos oss i Lillehagen FUS og hva vi kan tilby deg og ditt barn, inviterer vi til Åpen kveld torsdag 18. februar fra kl. 17.30-18.30. Da vil du kunne få hilse på ansatte, få informasjon du ønsker samt mulighet for en visning rundt på de ulike avdelingerne. Vi tar forbehold om begrensninger i forhold til Covid-19 og de retningslinjer vi må følge i forbindelse med smittevern. 

Av smittevernhensyn må vi dessverre avlyse vår Åpen kveld torsdag 18.2. Som en liten erstating vil vi vi legge ut en informasjonsfilm tirsdag 16.2.

Vi har dessverre sjelden ledig barnehageplass utenom hovedopptak. Har du søkt og ikke fått plass hos oss som ønsket, kan du krysse av for at du ønsker å stå på venteliste for overflytting til oss. Du får tildelt et trekningsnr. når du søker plass. Du vil ha en mulighet for barnehageplass i løpet av året dersom et barn sier opp plassen, flytter el.l i løpet av barnehageåret.