Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Kvernstua

Tiden vi er inni nå er veldig spesiell, men det stopper ikke oss fra å ha det moro. Vi er i kohorter som de aller fleste andre og dermed har det åpnet seg mange muligheter for hva vi oppdager og retter fokus på. Først og fremt er trygghet og omsorg vårt største fokus, men leken har fått en helt ny vending og hver dag er et eventyr.

Vi har fulgt barnas interesser til det ytterste og vi har lagt merke til hvor mye som kryper og går rundt på uteområdet vårt. Heldigvis har vi utstyret i orden og vi har blitt insekts jegere. En spennende aktivitet for store og små og ikke minst den gode opplevelsen vi får sammen og den gode samtalen som oppstår når vi studerer de småkrypene.

Vi setter nå snuta frem til 17 mai, den kommer jo uansett. Vi har samlet steiner og kvist på tur som skal pyntes til 17 mai. Flagg skal farges og barnehagen skal pyntes. I tillegg blir det en oppfriskning i hvorfor vi egentlig markerer 17 mai. En tradisjon er mai-festen. Det blir ingen unntak i år. Kohorter skal samarbeide for å lage den festen som barna gleder seg til hvert år.