Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Sagstua

På Sagstua ønsker vi å gi barna førstehåndserfaringer med lek og samtidig utfordre de i leken. Når vi har innredet lekemiljøet vårt er det med tanke på 1 åringens nysgjerrighet og utforskertrang. Vi vet at den viktigste lekekameraten for 1 åringene er oss voksne og at leken vi har sammen, danner grunnlag for barnets videre leke kompetanse.

Vi støtter og anerkjenner barnas følelser og uttrykk, og mener dette legger grunnlaget for god selvfølelse videre i livet.

Vi starter året med temaet «Hva kan jeg gjøre med kroppen min? Vi observerer hva barna er opptatt av og legger til rette for ulike aktiviteter basert på interessene deres. I denne perioden har vi sett at vann er et element som tiltrekker de yngste når de skal vaske hender. Så nå fyller vi det lille plaskebassenget et par ganger i uken og ser at å plaske i vannet, fylle kopper og helle ut igjen er stor stas. Vi ser at når barna smiler og fryder seg, og deler denne felles interessen, gir det gode samspills erfaringer.