Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Utegruppe

August 2019 startet vi opp en egen utegruppe i Møglestu FUS barnehage. Utegruppe fikk navnet Duggfrisk, og holder til på eget område ved Gåsebakken. Der har de en egen hytte de kan trekke inn i ved dårlig vær, og de har opparbeidet seg et fint område med ulike taubaner, slengtau, bålplass og toalett. De jobber stadig med å utbedre området sitt, og er akkurat nå i full sving med å lage fuglekasser slik at fuglene har en plass å bo når de kommer hjem til våren. 

Duggfrisk er ute hele dagen, fire dager i uka. De lager mat på bål hver dag, og hviler i hengekøyer i skogen for å hente frem litt ny energi. Barna på Duggfrisk leker og lærer i ett med naturen og dens mangfold. De jobber prosjektbasert slik som resten av barnehagen, men legger sine aktiviteter til uterommet. Utegruppa er for barn i 4-5årsalderen. 

Under følger noen bilder av livet på Duggfrisk: