Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Foreldreveiledning

Foreldreveiledning

Livet med barn byr på både gleder og utfordringer, og det er akkurat slik det skal være. For øvrig kan det i perioder oppleves ekstra utfordrende å samarbeide med og om barna våre, og frustrasjonen kan vokse.

"Gjør jeg det rette for barnet mitt? Ble jeg for sint? Er jeg for ettergivende? Hvordan sette grenser på gode måter? Hvorfor samarbeider vi ikke sånn jeg ønsker meg? Kjefter jeg for mye? Hvorfor hører ikke barnet mitt etter når jeg gir en beskjed? Er jeg helt på bærtur her, eller er det barnet mitt som er det, kanskje?"

Puttara FUS barnehage vet at livet med barn kan by på utfordringer, og ønsker å bidra til et positivt samspill mellom foreldre og barn. Vi tilbyr derfor foreldreveiledning, der dere blir rustet med noen gode, forskningsbaserte foreldreverktøyer. Vi jobber med familiens styrker, og tar tak i akkurat de utfordringene du eller dere måtte oppleve. Ofte er det små endringer som gjør store, positive utslag. Noen ganger kan det også bare være godt å drøfte og snakke med noen.

Foreldreveiledningen er et såkalt lavterskeltilbud, der alle som ønsker tips og råd om hvordan man kan forbedre samarbeidet med barna sine kan ta direkte kontakt med vår foreldreveiledningskonsulent.

Kontakt:

Mari Wold Eriksen, TIBIR-foreldreveileder.

Tlf.: 91874286

Epost: stedfortreder.puttara@bhg.no