Hopp til innhold
Hverdagen vår har blitt endret på veldig kort tid. Vi takker ansatte og foresatte for et veldig godt samarbeid i en utfordrende tid. Ta godt vare på hverandre.
Vi ønsker å minne om gode hygieneråd og andre anbefalinger fra Helsedirektoratet; https://www.helsedirektoratet.no

FUS Haugesund førskolesamlinger

FUS barnehagene i Haugesund har fokus på vennskap og inkludering. Det siste året i barnehagen før skolestart har FUS barnehagene 3 samlinger ulike steder i Haugesund, der førskolebarn fra alle FUS barnehagene i Haugesund møtes til ulik aktivitet.

  • Oktober måned: Vi møtes i Djupadalen der vi har friluftslivsamling som å balansere/ klatre i tau, 30 leken og bål med pinnebrød.
  • Januar måned: Vi møtes i Byparken der vi har byvandring hvor vi deler ut egenlagte vennskapskort for å glede andre. Vi avslutter i en stor vennskapsring og roper FUS sitt heiarop.
  • April måned: Markering av FUS dagen; Vi møtes i Haraldsvang der vi har realfagsløyper, organisert som stjerneorientering. 

FUS barnehagene har et stort fokus på Vennskap. Gjennom disse samlingene får barna muligheten til å bli kjent med barn fra andre barnehager som de skal starte på skolen med.

I disse samlingene er alle fagområdende iverksatt, vi har felles måltid og vi har stort fokus på samhold og fellesskap. Det er viktig at barna blir kjent med nærmiljøet sitt, og gjennom disse tre samlingen er vi samlet på ulike kjente steder i Haugesund.