Anita begynte som vikar i barnehagen i september, 2015. Hun ble fast ansatt i 2018. Anita er utdannet Omsorgsarbeider med mange års erfaring innenfor psykiatri og eldreomsorg. Anita har jobbet både på begge avdelingene og er godt kjent på huset. 

Mye av hennes fritid bruker hun på familien og hunden sin. Hun liker også å lese, danse linedance og reise i inn og utland. Anita er gift har to voksne barn og et barnebarn.

Rosalie Karijord

Rosalie kommer i fra Filippinene og har bodd i Norge i ca 10 år. Hun har gjennomført kurs i Barne - og ungdomsarbeid i regi av Folkeuniversitetet i Drammen og tar sikte på å ta fagbrevet når hun har opparbeidet nok praksis. Rosalie har jobbet i vikarbyrå i 5 år, før hun fikk fast ansettelse i Helledammen FUS barnehage i januar, 2020. Fra august, 20, arbeider hun i Stjernen FUS barnehage.

Rosalie har 4 barn og har lang erfaring med stell og omsorg. Privat er Rosalie opptatt med hus og hjem. Hun er interessert i sykling samt hjemme-gymnastikk. Ellers er hun glad i musikk.

Elzbieta (Ela) Mendelowska

Ela er fra Polen og har bodd i Norge i 12 år. Hun er utdannet barne - og ungdomsarbeider. Ela har vært ansatt i Helledammen FUS barnehage i 11 år. I perioder, vil Ela også jobbe i Stjernen FUS barnehage.

Ela er gift og har et barn på 5 år. På fritiden liker hun å trene og hun er interessert i musikk.