Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Ansatte i barnehagen

Eli Solgun Eriksmoen Daglig leder

Eli har over 20 års erfaring fra barnehage, både kommunal og privat drift og har lang erfaring som både pedagogisk leder og daglig leder. Hun ble ansatt i FUS i 2011 som daglig leder, først i Helledammen FUS og barnehage og også som daglig leder i Stjernen FUS barnehage etter oppkjøp i oktober 2018. Eli er opptatt av å fremme lekens verdi i barnehagen gjennom et godt arbeidsmiljø og foreldresamarbeid. Hun har høy relasjonskompetanse,  og er opptatt av tydelige rolleavklaringer. I alle avgjørelses som tas, skal barnets beste komme først. Eli har 5 barn, 4 som har blitt voksne og 1 ungdom, samt en hund og en mann.

Nazia Choudhry Pedagogisk leder på avdeling Månestråler

Nazia er utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk. Hun har flere års erfaring som assistent, barne - og ungdomsarbeider og pedagogisk leder.  Hun er varm, omsorgsfull og positiv. Nazia er gift og har 3 barn i alderen 12, 15 og 17 år. Nazia liker å lese bøker og gå på turer.

Monika Sikorska Pedagogisk leder på avdeling Månestråler

Monika startet i barnehagen som vikar i 2009. Etter hvert hvert ble hun ansatt som pedagogisk leder og har siden jobbet som dette med både små og store barn. Monika har bachelor i engelsk språk og med fordypning i pedagogikk. Hun har tatt kurs for tospråklige assistenter i Kompass og kurs i Være sammen. Ved siden av arbeidet gjennomførte hun Montessoripedagogikk. Hun har gjennomført videreutdanning i småbarns-pedagogikk og med studier i barnehagepedagogikk. På jobb er Monika opptatt av å knytte trygge relasjoner mellom barn og skape muligheter for gode samtaler og utvikling. På fritiden er hun interessert i natur og er glad i sjøfiske. 

Wenche Torske Pedagogisk leder på avdeling Solstråler

Wenche kommer opprinnelig i fra Kristiansand. Hun flyttet til Oslo i 2001 hvor hun tok bachelorgrad i både kriminologi og pedagogikk. Hennes støtte-emner var bl.a.utviklings - og, sosialpsykologi og personlighet - og utviklingsteori. Ved siden av studiene jobbet hun på SFO, som miljøterapeut med autister, støttepedagog og som pedagogisk leder siden 2009. Wenche er veldig glad i å ta bilder, spesielt macrobilder, samt å gå på tur. Hun bor med sin mann og sønn på snart 2 år, på Nærsnes.

Camilla Naustdalslid Pedagogisk leder på avdeling Solstråler

Camilla startet i barnehagen som vikar i 2013. Hun ble ansatt som pedagogisk medarbeider i 2014. Hun har tidvis vært pedagogisk leder på dispensasjon på både Solstråler og Månestråler gjenneom de senere årene. Camilla er utdannet interiørkonsulent og har jobbet i byggebransjen i 13 år. Hun har et barn på 15 år og tilbringer mye av fritiden sin med hest.

Marcilia Tuv Fagarbeider på avdeling Solstråler

Marcilia er brasiliansk.
Hun har studert pedagogikk på Høyskolen og på universitet i Brasil. Før hun kom til Norge i 2008, jobbet hun som lærer fra 1-4 trinn på barneskole i hjemlandet sitt. Der jobbet hun i 9 år.
Marcilia har 11 års erfaring i barnehage her i Norge.I Stjernen har hun jobbet i 8 år både som fagarbeider og pedagogisk leder. I dag jobber hun som fagarbeider.
Hun er glad i musikk, dans, reising og natur. Dette bruker hun i arbeidet sitt med barna. Hun er mamma til to gutter, gift og bosatt i Hyggen.

Ahmed Abdulkareem pedagogisk leder på avdeling Solstråler

Ahmed er snart ferdig utdannet barnehagelærer og holder på med å skrive sin bahleroppgave, som handler om voksenrollen i lek, på Oslo Met.

Han starter i en 20 % stilling som pedagogisk leder på avdeling Solstråler 1. mars og øker til en 100 % stilling til våren. 

Ahmed er opptatt av den voksnes tilstedeværelse i barns lek samt å tilrettelegge for de gode samlingsstundene sammen med barna.

På fritiden liker Ahmed å holde på med terrengsykling, klatring, innebandy og fotball.

Rosalie Karijord Pedagogisk medarbeider på avdeling Månestråler

Rosalie kommer i fra Filippinene og har bodd i Norge i ca 10 år. Hun har gjennomført kurs i Barne - og ungdomsarbeid i regi av Folkeuniversitetet i Drammen og tar sikte på å ta fagbrevet når hun har opparbeidet nok praksis. Rosalie har jobbet i vikarbyrå i 5 år, før hun fikk fast ansettelse i Helledammen FUS barnehage i januar, 2020. Fra august, 20, arbeider hun i Stjernen FUS barnehage. Rosalie har 4 barn og har lang erfaring med stell og omsorg. Privat er Rosalie opptatt med hus og hjem. Hun er interessert i sykling samt hjemme-gymnastikk. Ellers er hun glad i musikk.

Anita Mathisen Pedagogisk medarbeider på avdeling Solstråler

Anita begynte som vikar i barnehagen i september, 2015. Hun ble fast ansatt i 2018. Anita er utdannet Omsorgsarbeider med mange års erfaring innenfor psykiatri og eldreomsorg. Anita har jobbet både på begge avdelingene og er godt kjent på huset. Mye av hennes fritid bruker hun på familien og hunden sin. Hun liker også å lese, danse linedance og reise i inn og utland. Anita er gift har to voksne barn og et barnebarn.

Moonika Umb Vikar som pedagogisk medarbeider på avdeling Solstråler

Moonika kommer opprinnelig fra Estland, men har nå bodd i Norge i over 20 år. Hun er samboer med en norsk mann og sammen har de 2 barn. I Estland utdannet hun seg til syerske og jobbet på en syfabrikk i hjemlandet. I Norge har hun gjennomført Bergenstesten, norsk på høyre nivå, og har gjennomført den teoretiske delen av Barne - og ungdomsarbeider eksamen. Hun har 8 års erfaring fra Hotel - og restaurantbransjen i Norge. Moonika startet som vikar i barnehager i 2013 og har vært vikar i både Helledammen og Stjernen i flere år. På fritiden liker hun å gå på turer, svømme i sjøen, gå på ski på vintertid og høre på musikk.

Adecco vikarbyrå
Vi bruker Adecco vikarbyrå ved behov for vikarer. Vikarene som benyttes blir presentert på avdelingens ytterdører sammen med oversikt over de øvrige ansatte som er på jobb gjennom dagen. Dette gir en oversikt og en forutsigbarhet for både barn og foreldre.