Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Nordpolen FUS barnehage

Nordpolen FUS barnehage as

Vi har ledig stilling som pedagogisk leder: https://fus.no/ledige-stillinger/job/1380/kom-til-oss-i-nordpolen-fus-barnehage-som-pedagogisk-leder

Nordpolen FUS barnehage, avd. Idun ligger sentralt plassert på Sagene i Oslo. Vi har et fantastisk solrikt uteområde, som innbyr til lek. Vår nærmeste nabo er Akerselva, som benyttes flittig til tur. Designet i barnehagen er spennende og plassen er god. Vi har et sterkt fokus på fellesskapet og vi ønsker at alle barn, på tvers av alder skal føle samhold i barnehagen. Vi er mye på tur og bruker det flotte nærmiljøet vi har! Turene går til skogen, museer eller Akerselva, alt ettersom hva barna er opptatt av! Barnehagen har egen minibuss som brukes til turer i nærmiljøet.. Barnas hverdag preges av FUS verdier med et glødende engasjert personale, de har en skapende hverdag og barnehagens ansatte er tilstedeværende for dem. Vi har fokus på sosial kompetanse og ønsker å utvikle hvert enkelt barn til selvstendige og trygge individ. Vi legger vekt på barns medvirkning i hverdagen og legger til rette for mange forskjellige aktiviteter. Personalet er nytenkende og kreativt og søker gjerne mer kunnskap!

             

Søk barnehageplass

Avdelinger

Kneipen (Idun)
Avdelingsleder:
Lisa Laumann og Aleksander Myksvoll
Tlf: 41539826
kneipen.idun@bhg.no
Loffen (Idun)
Avdelingsleder:
Fredrick Pedersen
Tlf: 41539825
loffen.idun@bhg.no
Bolla (Idun)
Avdelingsleder:
Mona Fredriksen og Thea Nysæther
Tlf: 41539823
bolla.idun@bhg.no
Kringla (Idun)
Avdelingsleder:
Christine Hansen og Jasna Alendar
Tlf: 41539824
kringla.idun@bhg.no