Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Asparmarka FUS barnehage

Sammen gir vi barndommen verdi; vennskap, lek og glede - og hverdagsmagi.

I Asparmarka FUS barnehage jobber personalet for at barna skal få oppleve glede, vennskap, lek og læring. Gjennom et særlig fokus på relasjonsarbeid, god organisering og læringsstøtte, ønsker vi at barna skal bli trygge på seg selv og sine omgivelser, utvikle et godt selvbilde og få styrket selvtilliten. https://fus.no/asparmarka/barnetforst

Barnehagen har en fantastisk beliggenhet på Frakkagjerd, rett ved Aksdalsvannet og Førresfjorden. Vi har umiddelbar nærhet til turløypa rundt Aksdalsvannet, Frakkagjerds lysløyper, jungellekeplassen på Nappatjørn, idrettsanlegg og bondegård. På "speiderplassen" liker førskolebarna seg veldig godt! 

Vi er glad i naturen, og går mye tur i det flotte nærområdet vårt, hver dag er en gruppe på tur. 

SMARTMAT er et felles FUS konsept. Et sunt og godt kosthold er veldig viktig for barnas utvikling og vekst. Barna får tilbud om tre måltider hver dag. Hver gruppe har en dag i uken med varmmat, og vi varierer måltidene med ulike typer pålegg og grovt brød, frokostblanding og havregrøt. Vi bruker vann som tørstedrikk. En av våre assistenter har spesielt ansvar for å følge opp våre rutiner på kjøkkenet.

 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Hestehov
Avdelingsleder:
Anita Nes
Tlf: 93478208
hestehov.asparmarka@bhg.no
Blåklokke
Avdelingsleder:
Mari Wolfenstein
Tlf: 93478186
blaaklokke.asparmarka@bhg.no
Skogstjerne
Avdelingsleder:
Emilie Stølheim Eike (vikariat)
Tlf: 94140595
skogstjerne.asparmarka@bhg.no
Røsslyng
Avdelingsleder:
Marianne Erland
Tlf: 93478178
rosslyng.asparmarka@bhg.no
Superklubben
Avdelingsleder:
Ørjan Thuen Elliott
Tlf: 93478179
superklubben.asparmarka@bhg.no