Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Fagstadlia FUS barnehage avd. Nedre

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Frode Snilsberg
Daglig leder

Tlf: 95 06 32 37
E-post: dl.fagstadlia@bhg.no

Fagstadlia FUS barnehage ER et godt sted å være! Her er vi opptatt av enkeltindividet, og vi skaper gode dager får både barn, ansatte og foreldre. Takhøyden er stor, og vi jubler over at vi alle er ulike som mennesker!

Å være barn i Fagstadlia FUS barnehage føles trygt – her blir man sett for den man er, og det er lov å vise følelser både på godt og vondt! Her jobber de voksne aktivt for å lære hvert enkelt barn å kjenne både utenpå og inni – sånn gir vi omsorg, trygghet, grenser og utviklingsmuligheter. I barnehagen legges premissene for resten av livet, ikke minst sosialt. Her gjøres de første erfaringene som individ i en gruppe på utsiden av familien. Barnehagens ansatte har et særskilt ansvar for veiledning og støtte på denne veien som kan by på både gleder og utfordringer. Vi er tilstede med barna i leken (Egenledelse i lek og læring), sånn kan vi hjelpe til så utgangspunktet blir best mulig og barna får en god start på resten av livet!

Hos oss strekker vi oss langt for å bli godt kjent med alle som har en plass innenfor barnehagens fire vegger; det være seg barn, ansatte eller foreldre. Vi er tilstede for hele familien og ønsker at også foreldrene skal føle tilhørighet og trygghet i barnehagen.

Hos oss har vi fokus på god og sunn mat. Vi serverer alle måltider hver dag; frokost, grønnsaksmåltid kl. 9.00, lunsj (varm 3 dgr pr. uke) og ettermiddagsmat inkl.frukt. Vi er dermed en "nistefri barnehage".

Personalet i barnehagen er aktive og engasjerte. Hverdagen er fylt av latter og positivitet og atmosfæren er avslappet. Dette VET vi barna nyter godt av, og jobber mye med utvikling av tillit, trygghet og trivselstiltak innad i personalgruppen. Rausheten vår og den store takhøyden er vi stolte av!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Kløvern
Avdelingsleder:
Eva K. L. Pettersen / Liv Lekang Høiby
Tlf: 97555928
klovern.fagstadlia@bhg.no
Kattlabben
Avdelingsleder:
Clare Torp
Tlf: 97555927
kattlabben.fagstadlia@bhg.no