Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Furuberget FUS barnehage

Avdelinger

Avdeling Småfrø
Pedagogisk leder
Susanne Rolness Bray
Tlf: 48163815
susanne.bray@bhg.no
Avdeling Kvisten
Pedagogisk leder
Kathrine Roll-Soløy og Sigurd Nyborg
Tlf: 48163816
Sigurd.nyborg@bhg.no
Avdeling Barnåla
Pedagogisk leder
Tone Rekstad Lindstrøm
Tlf: 48163813
tone.lindstrom.@bhg.no
Avdeling Kongla
Pedagogisk leder
Maren Kulseng-Lillegård og Helene Berntsen
Tlf: 48163814
maren.lillegard@bhg.no
Avdeling Barken
Pedagogisk leder
Kine Mikkelsen og Heidi Ådalen
Tlf: 48163812
kine.mikkelsen@bhg.no
Administrasjon
Fagleder
Merethe Iren Olsen
Tlf: 91770470
fagleder.furuberget@bhg.no
Trollstua og Trollstubben
Pedagogisk leder
Morten Karlsen Rekstad og Cathrine Aalmen
Tlf: 48163817/ 46882566
morten.rekstad@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Astri Winther-Hansen,- avdeling Barken

Jeg jobber som fagarbeider, og har mange års erfaring fra barnehage både i Tromsø og her i Harstad. Jeg har en bachelorgrad i sosialantropologi fra UIT, og har også studert kunstfag. 

Jeg liker å være kreativ ,- liker å male, tegne og skape noe sammen med barna. I tillegg er jeg glad i dyr og natur,- og tar gjerne en tur i skog og mark sammen med barna for å lære litt om markblomster, fugler eller bare studere og reflektere rundt det vi finner. 

Susanne Rolness Bray ,- avdeling Småfrø

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2013,- og har jobbet her i Furuberget FUS aktivitetsbarnehage siden oppstart. Har tidligere jobbet mange år som pedagogisk leder i Harstad Kommune. Jeg er også sertifisert CLASS - observatør, og trives i rollen som ressursperson. 

Jeg elsker å jobbe med barn! Jeg er glad i jobben min, og gløder der jeg får være med på å skape et lærende og positivt miljø for barna. Det er bare helt magisk med de stundene der vi sammen,- gjerne i garderoben, rundt bordet eller kanskje ute i skogen har de gode samtaler og filosoferer om hvorfor verden er som den er. Engasjementet og gløden for det lille mennesket skal vises,- og jeg vil ALLTID være viktig voksen person for akkurat DITT barn!

Julieta Larona Yttervik,- avdeling Barnåla

Jeg er fra Fillippinene og kom hit til Norge i 2009.

Jeg startet her i Furuberget FUS aktivitetsbarnehage  i 2018,- og har jobbet mest med de minste barna. Jeg liker å jobbe i barnehagen. Det å være sammen med barna gir meg så mye glede. Det å se og oppleve at de mestrer,- lærer nye ting er fantastiak å ta del i. Ingenting er så vakkert som et barn som smiler og viser pur glede!

Jeg er også en aktiv og sosial dame. Liker å gå på tur både i skogen, og på fjellet. 

Andreas Lyngstad,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barna og ungdomsarbeider. 

Trude Larsen ,- avdeling Småfrø

Jeg har jobbet i barnehage siden 2006. Jeg begynte i Furuberget FUS aktivitesbarnehage i 2018. 

Jeg er kreativ, og kan ofte boble over av nye innfall. Jeg liker fornyelse, og er åpen for alt som er nytt og annerledes. 

Å utvikle et trygt og godt barnehagemiljø er viktig. Jeg elsker å utforme og skape det beste læringsmiljøet for barna der de stimuleres til kreativ lek, utvikling og læring. Ofte kan dere nok se meg i slike kreative prosesser. 

De gode relasjonene er også viktig. Små barn er helt avhengig av å knytte gode relasjoner for å kunne utvikle seg, og lære i barnehagen,- og jeg tar meg tid. Tid til å være en god og trygg ansatt for akkurat ditt barn. 

Kine Mikkelsen

Jeg er utdannet førskolelærer og har mange års erfaring fra barnehage. 

Heidi Ådalen,- avdeling Barken

Jeg har lang erfaring med arbeid i barnehage. Var først utdannet barne- og ungdomsarbeider før jeg bestemte meg for å videreutdanne meg til barnehagelærer. 

Jeg er opprinnelig fra Sarpsborg, men har bodd i Harstad i vel 3 år, og stortrives. Jeg elsker å være ute i naturen sommer som vinter,- og læring i uterommet er viktig for meg. Det er stas å kunne lære barna å bli glade i naturen, og bruke naturen som en arena for lek og læring. 

Det er også givende og motiverende å være en viktig voksen i barnas liv. Det å få være med,- møte det enkelte barns behov for omsorg, trygghet, tilhørlighet og anerkjennesle er stort. 

Det skal være stort å være liten i Furuberget FUS aktivitesbarnehage. 

Frøya Rødland,- avdeling Kvisten

Jeg er utdannet barnehagelærer. Jobbet i Bodø før jeg flyttet hjem til Harstad / Kvæfjord.

Omsorgsbegrepet ,- det å være en god, sensitiv og varm voksen er viktig for meg. Det å skape en god relasjon med barna er avgjørende for at barna skal føle trygghet,- og kunne utvikle , og lære i barnehagen. I tillegg til relasjonsbygging liker jeg å være ute. Liker turer i skog og mark, sommer som vinter. Viktig å bidra til at barna blir glade i naturen,- og bruke naturen som arena for lek og læring.

Jeg har jobbet 2 år i Furuberget og skal snart ut i fødselspermisjon,- og gleder meg veldig til å ta fatt på min nye rolle som mamma. 

Ruth Myrrh,- avdeling Barnåla

Jeg har en bachelor i teologi og ledelse,- med hovedvekt på arbeid med barn og ungdom. 

Jeg har flere års erfaring med arbeid i barnehage og barn og ungdomsarbeid i kirka. 

Jeg liker å jobbe med mennesker. Å jobbe med de aller minste menneskene er spesielt givende. Det å oppleve at barna sakte, men sikkert blir egne selvstendige individ som skal klare selv,- få oppleve gleden av å mestre gir meg motivasjon i jobben. Det er fantastisk å se gleden og iveren i øynene når du endelig har klart DET! 

For meg er også omsorg ,- omsorgsfulle relasjoner viktig. Omsorg skal prege alle situasjoner i barnehagen!

Ane Grønbeck Nicolaisen,- avdeling Barken

Jeg er utdannet barne - og ungdomsarbeider,- og jeg elsker å jobbe i barnehage. Ingen dager er lik, og det liker jeg. Jeg får være kreativ, og min tilstedeværelse sammen med barna får meg alltid i godt humør. 


Jeg er uten tvil en leker. Elsker å ta på meg den lilla parykken, og skape gode, gylne øyeblikk sammen med barna. Jeg er en ansatt som både er GLØDENDE, SKAPENDE og TILSTEDEVÆRENDE.


Jeg liker også å være ute. Elsker de små turene i Eventyrskogen der vi undrer oss sammen, og utforsker de små maurene, bladene på bakken eller snøen som sakte kommer lavende ned fra himmelen. Det er hverdagsmagi!

Elisabeth Restad,- avdeling Troll

Jeg er utdannet barnevernspedagog, og har jobbet i barnehage siden 2014. Jeg liker drama. Barnets dramatiske lek, det lekende og skapende mennesket. Det er fasinerende hvordan drama kan berike og stimulere det enkelte barns individuelle og sosiale utvikling. 

Jeg elsker også å være ute. Det er givende å se hvordan barna lærer i uterommet, og bruker hele kroppen sin. Bevegelsesgleden er stor, og barna skaper sin egen fantasilek ved bruk av pinner, steiner og andre løsmaterialer. Det er også en fryd å være lekende ilag med barna,- meg kan dere finne både som lavamonster, heks eller på en benk med et godt fang til mange barn. 

For tiden venter jeg tvillinger, og er derfor ute i permisjon,- men gleder meg allerede til å være tilbake i barnehagen ila 2024.

Maren Kulseng-Lillegård,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet førskolelærer. Har mange års praksis både fra barnehager her i Harstad, men også Stavanger og Tromsø. 

Det jeg liker med å jobbe i barnehage,- jobbe med barn er hvordan jeg kan være med på å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for barna gjennom lek og læring. En dag i barnehagen består av så mye ,-alt fra fin lek i sandkassa, pur glede over å se sine venner igjen, mestring av å endelig klart å smøre på egen mat, masse latter og sang.

Det å legge til rette for gode opplevelser både for barnegruppa og det enkelte barn gjør livet i barnehagen så utrolig spennende. 

Det å skape tillitt, det å jobbe sammen. På lag med barnet er viktig for meg som pedagog. 

 

Cathrine Aalmen,- avdeling Troll
Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2010, og har i tillegg videreutdanning i veiledning. Jeg har alltid jobbet med de eldste barna i barnehagen, og trives veldig godt med det. Jeg syntes det er viktig å støtte barnas initiativ, undring, nysgjerrighet, kreativitet og læringslyst. Det å gi barna oppgaver som de mestrer gir også meg enorm mestring! Jeg ser også på meg selv som aktiv. Liker å være ute,- lek og læring i uterommet er både meningsfullt og gøy! Elsker også drama og dramatisering. Ofte kan du se meg i rollen som Karius, Klatremus eller en annen kjent eller ukjent skikkelse.
Ellisiv Markussen ,- avdeling Kvisten

Jeg jobber som fagarbeider i barnehagen, men er utdannet sykepleier. Jeg har jobbet med de minste barna fra jeg startet i Furuberget ,- og det gir meg enormt mye  glede. 

Jeg elsker å jobbe med de små menneskene. De gode relasjonene mellom barn og voksen er viktig for meg. Det å knytte bånd til det enkelte barn,- møte det enkelte barn med åpenhet, varme og interesse,- dette danner det beste grunnlaget slik at barna skal kunne utvikle og lære i barnehagen. 

 Jeg liker også kreativ lek og estetiske uttrykksformer som dans, musikk og formingsaktiviteter. Barn skal få oppleve glede gjennom egen skaperprosess. 

Lise Havaas Olsen ,- avdeling Barken

Jeg er utdannet barneverspedagog, og jobber som fagarbeider i barnehagen. Jeg har alltid vært fasinert av det å jobbe med enkeltbarn,- se det enkelte barns behov og legge til rette for at alle ,- alle barna skal oppleve likeverdige aktivitets,-og utviklingsmuligheter i barnehagen.  

Samtidig er det viktig å skape rom for fellesskap og inkludering,-  i vår barnehage er det plass til alle! 

Jeg har i de siste årene jobbet som støtteressurs  der jeg har ansvar for oppfølging og tilrettelegging for barn med spesielle behov.

Ellers så er jeg alltid smilende og glad,- ofte kan du nok høre latteren min i barnehagen,- og jeg håper den også får deg i godt humør!

Siri Moen

Jeg startet her i Furuberget høsten 2022. Har tidligere jobbet i flere barnehager i Harstad. 

Gro Dahle ,- daglig leder

Jeg har jobbet som daglig leder i barnehagen fra oppstarten i 2017. Jeg har mange års erfaring som styrer / enhetsleder i Harstad Kommune. 

Jeg elsker jobben min. Jeg liker å være i barnehagen,- og det tror jeg vises. 

For meg er det viktig,- ilag med resten av gjengen å skape det beste arbeidsmiljø der alle ansatte blir inkludert ,- og føler seg verdsatt for den de er. Det er viktig at alle får brukt seg selv ,- oppleve medskaping og mestring. På denne måten vil vi klare å skape en barnehage med god kvalitet ,- til det beste for barnet. 

Sammen gir vi barndommen verdi; vennskap, lek og glede og hverdagsmagi!

Merethe Iren Olsen,- fagleder

Jeg var ferdig utdannet førskolelærer i 99, og har mange års ledererfaring fra barnehage. Jeg startet som fagleder i Furuberget mai 2018,- og det å jobbe med kvalitetsutvikling ,- fag i barnehagen er gøy!  

 Personalet i vår barnehage og deres kompetanse er vår viktigeste ressurs og en forutsetning for at barnehagen skal være en god arena for omsorg, lek og læring. Det å være med på å utvikle, forbedre og foranke mål og visjon for å skape den beste barnehagen for våre ansatte og barn er min motivasjon i jobben. 

Det å være med på å skape en høykvalitetsbarnehage gjennom blant annet Class og TIK er spennende,- og helt avgjørende for å ivareta barn på en best mulig måte. Det å jobbe med kompetanseutviklingsprogrammet "Barnet først" er både lærerrikt og en stor motiovasjonsfaktor i min jobb. 

Marius Isaksen ,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barne-og ungdomsarbeider og jobber som fagarbeider i barnehagen.

Jeg er en person som elsker å tøyse og tulle med barna. Glede og humor er viktig for meg. Humor og det å oppleve glede i hverdagen er en kilde til livslyst,- og vi trives, jobber og lærer bedre da. 

Ofte kan du se meg i aktiv lek sammen med barna. Høyt og lavt,-oppi trærne, som et monster i lekestativet eller i heftig herjelek med ei gruppe barn. 

For meg er det viktig å skape et trygt og positivt klima for barna  ,- viktig å kunne nyte hvert øyeblikk. Være her og nå, i øyeblikket og nyte det!

Rangin Sido,- avdeling Småfrø

Jeg er fra Syria, og kom til Norge og Tromsø i 2016. Flyttet deretter til Harstad, og begynte i Furuberget FUS aktivitesbarnehage i 2020. 

Jeg elsker å jobbe med barn. Jeg har mest erfaring med de aller minste barna i barnehagen. Det er viktig for meg å være en trygg voksen som viser glede og engasjement i møte med barna. 

Det å se det enkelte barn ,- være tilstede i de riktige  øyeblikkene og legge til rette for en god barnehagehverdag er viktig. Jeg er omsorgsfull og vektlegger at alle barn skal blir sett, hørt og forstått for den de er. Alle skal møtes med åpenhet og varme. 

Malene Amundsen ,- avdeling Kvisten

Jeg begynte i Furuberget FUS aktivitesbarnehage høsten 2021. 

Jeg har  flere års efaring med arbeide i ulike barnehager i Harstad. 

Jeg liker meg ute. Gjerne på tur i skog og mark. Liker å studere og undre meg over det vi finner på tur. I tillegg er det fasinerende hvordan naturen kan bli en arena for god og allsidig lek og læring. 

Jeg er også en kreativ person. Liker å legge til rette for kunstneriske uttrykksformer. Jeg syntes at det er viktig at barna får oppleve glede gjennom egen skaperprosess,- oppnå pur skaperglede og og mestring. 

Sigurd Nyborg,- avdeling Kvisten

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer vår 2021, og jeg har fordypning i småbarnspedagogikk og friluftsliv. 

 Jeg elsker musikk. Ofte kan dere kanskje se og ihvertfall høre meg med lystig gitarspill og sang.  Det å bruke sang og musikk sammen med barna er med på å gi barna gode musikkopplevelser og skaper glede, trygghet og samhold. 

Det er også viktig for meg å være en god omsorgsperson som er med på å skape en atmosfære som er preget av nær tilknytning, varme og omsorg, samtidig som det er viktig å kunne støtte opp og bidra til barns utvikling og læring. 

Tone Rekstad Lindstrøm,- avdeling Barnåla

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2007. Jobbet mange år sørpå før jeg valgte å flytte hjemover mot vakre nord.

Jeg har alltid jobbet med de minsta barna, toddlerne. Jeg elsker å se hvordan de lærer og utvikler seg dag for dag, time for time. Det er fantastisk å kunne være med på deres reise. Jeg liker spesielt det nære og sensitive samspillet som oppstår mellom barn og ansatt. Det er viktig for meg å være med på å skape en trygg base for det enkelte barn! 

Elsker også de gode stundenene i lesekroken der vi sammen undrer oss over hvorfor bukkenen Bruse egentlig skulle til seters,- eller hvorfor sjøormen Ruffen ikke kunne svømme. 

 

Håkon Nergård ,- avdeling Troll

Jeg er utdannet barne og ungdomsarbeider. Har jobbet i flere barnehager i Harstad før jeg kom hit til Furuberget FUS aktivitetsbarnehage. 

Min store hobby er sang og musikk. Ofte kan du derfor høre meg. Jeg elsker å synge!

Jeg liker også de gode samtalene med barna. Det å filosofere og undre seg sammen. Barna er nyskjerringe og interessert i å finne ut av ting,- de er små forskere som må få utforske verden,- og det elsker jeg også!

Jeg er også en lekende voksen. Jeg deltar ofte i barns lekeverden, og støtter og inspirere barns lek. Det er viktig for meg at barna har det gøy i barnehagen. 

Iselin Isaksen ,- avdeling Barnåla

Jeg har jobbet i Furuberget siden vår 2018. Har hatt litt permisjon med egne barn, men er nå tilbake i barnehagen. 

Jeg liker å jobbe med barn. Å se og oppleve barnas utvikling og følge dem gjennom den viktige småbarnsperioden er en gave.  Det å lære å kjenne det lille mennesket,- en egen person med tanker, følelser og sin helt unike personlighet. Det er spesielt å få være en av de som er med på å stimulere og møte barnet som treger deg nå,- akkurat nå!  

Marie Myrebø Mathisen ,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barnevernspedagog, og jobber som  fagarbeider i barnehagen.  

Jeg liker å være ute og være i aktivitet. For meg er det viktig at barna skal oppleve glede av å ferdes i naturen,- oppleve bevegelsesglede og mestring. Naturen er en unik arena for lek og læring. Elsker turer der barna får brukt seg selv,- studert og undret seg over hvorfor bladene er blitt gule, hvorfor vannet har fryst og hvorfor edderkoppene er borte...

Jeg er også opptatt av inkludering, og det å legge til rette for vennskap og gode, positive relasjoner i barnehagen. Det er viktig å følge seg inkludert,- være endel av et fellesskapet og oppleve at vi alle er betydningsfulle på hver vår måte.  

Fredrik Lindquist,- avdeling Troll

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?! For meg er livet i barnehage det eneste riktige. Jeg er relativt ny i barnehagen. Har jobbet i Furuberget i vel 2 år,- og vet nå at dette er virkelig MEG! Her vil jeg være!

Jeg elsker å jobbe med barn. Liker å se dem i aktiv og læringsfull lek. Liker å se at barna streber etter noe,- og endelig klarer det. Å se at barna opplever glede og mestring,- det gjør jobben min meningsfull. 

Jeg liker å være ute. Liker å gå på tur. Utforske skogen,-på leit etter småkryp, eller ta turen ned i fjæra. Jeg er en aktiv person. Liker å være i bevegelse. På fritiden trener jeg endel da jeg spiller fotball på HIL så ofte kan dere finne meg i ballbingen med ivrige fotballspillere. 

Skal til høsten begynne å studere på barnehagelærerutdanningen ,- og det gleder jeg meg masse til. 

Helene Berntsen,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barnevernspedagog ,- og har i tillegg utdanning i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk. 

Jeg liker å jobbe i barnehage. Det å se hele barnet og deres behov,- og forutsetninger. De gode samtalene ,- spørsmålene og møte verden sammen med barna med undring og filosofi,- dette gjør min hverdag komplett og givende! Jeg liker også å være ute,- både på tur i skog og mark,- og utforske livet i fjæra.