Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Furuberget FUS barnehage

Avdelinger

Avdeling Småfrø
Pedagogisk leder
Susanne Rolness Bray
Tlf: 48163815
susanne.bray@bhg.no
Avdeling Kvisten
Pedagogisk leder
Frøya Rødland og Sigurd Nyborg
Tlf: 48163816
froya.rodland@bhg.no
Avdeling Barnåla
Pedagogisk leder
Tone Rekstad Lindstrøm
Tlf: 48163813
tone.rekstad.lindstrom@bhg.no
Avdeling Kongla
Pedagogisk leder
Maren Kulseng-Lillegård og Helene Berntsen
Tlf: 48163814
maren.lillegard@bhg.no
Avdeling Barken
Pedagogisk leder
Kine Mikkelsen og Heidi Ådalen
Tlf: 48163812
kine.mikkelsen@bhg.no
Administrasjon
Fagleder
Merethe Iren Olsen
Tlf: 91770470
fagleder.furuberget@bhg.no
Trollstua og Trollstubben
Pedagogisk leder
Morten Karlsen Rekstad og Cathrine Aalmen
Tlf: 48163817/ 46882566
morten.rekstad@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Astri Winther-Hansen,- avdeling Barken

Jeg jobber som fagarbeider, og har mange års erfaring fra barnehage både i Tromsø og her i Harstad. Jeg har en bachelorgrad i sosialantropologi fra UIT, og har også studert kunstfag. 

Jeg liker å være kreativ ,- liker å male, tegne og skape noe sammen med barna. I tillegg er jeg glad i dyr og natur,- og tar gjerne en tur i skog og mark sammen med barna for å lære litt om markblomster, fugler eller bare studere og reflektere rundt det vi finner. 

Susanne Rolness Bray ,- avdeling Småfrø

Jeg var utdannet førskolelærer i 2016,- og jobbet her i Furuberget barnehage siden oppstart. Har tidligere jobbet mange år som pedagogisk leder i Harstad Kommune. 

Julieta Yttervik,- avdeling Barnåla

Jeg er fra Fillipionene og kom hit til Norge i 

Jeg startet her i Furueberget i 2018,- og har jobbet mest med de minsta barna. 

Andreas Lyngstad,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barna og ungdomsarbeider. 

Trude Larsen ,- avdeling Småfrø

Jeg har jobbet i barnehage siden 2006. 

Kine Mikkelsen

Jeg er utdannet førskolelærer og har mange års erfaring fra barnehage. 

Kristin Rose Rist

Jeg er utdannet føreskolelærer. 

Heidi Ådalen,- avdeling Barken

Jeg er utdannet barneahgelærer. 

Frøya Rødland,- avdeling Kvisten

Jeg er utdannet barnehagelærer. Jobbet i Bodø før jeg flyttet hjem til Harstad / Kvæfjord.

Omsorgsbegrepet ,- det å være en god, sensitiv og varm voksen er viktig for meg. Det å skape en god relasjon med barna er avgjørende for at barna skal føle trygghet,- og kunne utvikle , og lære i barnehagen. I tillegg til relasjonsbygging liker jeg å være ute. Liker turer i skog og mark, sommer som vinter. Viktig å bidra til at barna blir glade i naturen,- og bruke naturen som arena for lek og læring.

Jeg har jobbet 2 år i Furuberget og skal snart ut i fødselspermisjon,- og gleder meg veldig til å ta fatt på min nye rolle som mamma. 

Ane Grønbeck Nicolaisen,- avdeling Barken

Jeg er utdannet barne -og ungdomsarbeider,- og jeg elsker å jobbe i barnehage. Ingen dager er lik, og det liker jeg.


Jeg er uten tvil en leker. Elsker å ta på meg den lilla parykken, og skape gode, gylne øyeblikk sammen med barna. Jeg er en ansatt som både er GLØDENDE, SKAPENDE og TILSTEDEVÆRENDE.


Jeg liker også å være ute. Elsker de små turene i Eventyrskogen der vi undrer oss sammen, og utforsker de små maurene, bladene på bakken eller snøen som sakte kommer lavende ned fra himmelen. Det er hverdagsmagi!

Elisabeth Restad,- avdeling Troll

Jeg er utdannet barnevernspedagog, og har jobbet i barnehage siden 2014. Jeg liker drama. Barnets dramatiske lek, det lekende og skapende mennesket. Det er fasinerende hvordan drama kan berike og stimulere det enkelte barns individuelle og sosiale utvikling. 

Jeg elsker også å være ute. Det er givende å se hvordan barna lærer i uterommet, og bruker hele kroppen sin. Bevegelsesgleden er stor, og barna skaper sin egen fantasilek ved bruk av pinner, steiner og andre løsmaterialer. Det er også en fryd å være lekende ilag med barna,- meg kan dere finne både som lavamonster, heks eller på en benk med et godt fang til mange barn. 

For tiden venter jeg tvillinger, og er derfor ute i permisjon,- men gleder meg allerede til å være tilbake i barnehagen ila 2024.

Maren Kulseng-Lillegård,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet førskolelærer. Har mange års praksis både fra barnehager her i Harstad, men også Stavanger og Tromsø. 

Det jeg liker med å jobbe i barnehage, Furuberget FUS aktivitetsbarnehage er det å få være med på å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for barn gjennom lek og læring. En dag i barnehagen består av så mye ,-alt fra fin lek i sandkassa, pur glede over å se sine venner igjen, mestring av å endelig klart å smøre på egen mat, masse latter og sang.

Det å legge til rette for gode opplevelser både for barnegruppa og det enkelte barn gjør livet i barnehagen så spennende. 

Det å skape tillitt, det å jobbe sammen. På lag med barnet er viktig for meg som pedagog. 

 

Cathrine Aalmen,- avdeling Troll
Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2010, og har i tillegg videreutdanning i veiledning. Jeg har alltid jobbet med de eldste barna i barnehagen, og trives veldig godt med det. Jeg syntes det er viktig å støtte barnas initiativ, undring, nysgjerrighet, kreativitet og læringslyst. Det å gi barna oppgaver som de mestrer gir også meg enorm mestring! Jeg ser også på meg selv som aktiv. Liker å være ute,- lek og læring i uterommet er både meningsfullt og gøy! Elsker også drama og dramatisering. Ofte kan du se meg i rollen som Karius, Klatremus eller en annen kjent eller ukjent skikkelse.
Julie Sommerset,- Kjøkken Julie

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, men har stor interesse for kosthold og matlaging, og da spesielt ifht mat og måltidsvaner hos barn.

Jeg jobber som kjøkken assistent i barnehagen. Jobben min er nokså allsidig ,men det viktigste er å skape gode matopplevelser og matglede hos barna.  Det er viktig å motivere dem til å spise sunn mat og få en grunnleggende forståelse for hvordan sunn mat kan bidra til god helse. 

Jeg elsker å lage gode supper, eksperimentere med smaker og frokostblandingen min er veldig populær,- verd å smake på. Bone appetit!


Ellisiv Markussen ,- avdeling Kvisten

Jeg jobber som fagarbeider i barnehagen, men er utdannet sykepleier. Jeg har jobbet med de minste barna fra jeg startet i Furuberget ,- og det gir meg enormt glede. 

Jeg elsker å jobbe med de små menneskene. De gode relasjonene mellom barn og voksen er viktig for meg. Det å knytte bånd til det enkelte barn,- møte det enkelte barn med åpenhet, varme og interesse,- dette dannet det beste grunnlagt slik at barna skal kunne utvikle og lære i barnehagen. 

 Jeg liker også kretiv lek og estetiske uttrykksformer som dans, musikk og formingsaktiviteter. Barn skal få oppleve glede gjennom egen skaperprosess.

Lise Havaas Olsen ,- avdeling Barnåla

Jeg er utdannet barneverspedagog, og jobber som fagarbeider i barnehagen. Jeg har alltid vært fasinert av det å jobbe med enkeltbarn,- se det enkelte barns behov og legge til rette for at alle ,- alle barna skal oppleve likeverdige aktivitets,-og utviklingsmuligheter i barnehagen.  

Samtidig er det viktig å skape rom for fellesskap og inkludering,-  i vår barnehage er det plass til alle! 

Jeg har i de siste årene jobbet som støtteressurs  der jeg har ansvar for oppfølging og tilrettelegging for barn med spesielle behov.

Ellers så er jeg alltid smilende og glad,- ofte kan du nok høre latteren min i barnehagen,- og jeg håper den også får deg i godt humør!

Siri Moen

Jeg startet her i Furuberget høsten 2022. Har tidligere jobbet i flere barnehager i Harstad. 

Gro Dahle ,- daglig leder

Jeg har jobbet som daglig leder i barnehagen fra oppstarten i 2017. Jeg har mange års erfaring som styrer / enhetsleder i Harstad Kommune. 

Jeg elsker jobben min. Jeg liker å være i barnehagen,- og det tror jeg vises. 

For meg er det viktig,- ilag med resten av gjengen å skape det beste arbeidsmiljø der alle ansatte blir inkludert ,- og føler seg verdsatt for den de er. Det er viktig at alle får brukt seg selv ,- oppleve medskaping og mestring. På denne måten vil vi klare å skape en barnehage med god kvalitet ,- til det beste for barnet. 

Sammen gir vi barndommen verdi; vennskap, lek og glede og hverdagsmagi!

Merethe Iren Olsen,- fagleder

Jeg var ferdig utdannet førskolelærer i 99, og har mange års ledererfaring fra barnehage. Jeg startet som fagleder i Furuberget mai 2018,- og det å jobbe med kvalitetsutvikling ,- fag i barnehagen er gøy!  

 Personalet i vår barnehage og deres kompetanse er vår viktigeste ressurs og en forutsetning for at barnehagen skal være en god arena for omsorg, lek og læring. Det å være med på å utvikle, forbedre og foranke mål og visjon for å skape den beste barnehagen for våre ansatte og barn er min motivasjon i jobben. 

Det å være med på å skape en høykvalitetsbarnehage gjennom blant annet Class og TIK er spennende,- og helt avgjørende for å ivareta barn på en best mulig måte. Det å jobbe med kompetanseutviklingsprogrammet "Barnet først" er både lærerrikt og en stor motiovasjonsfaktor i min jobb. 

Marius Isaksen ,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barne-og ungdomsarbeider og jobber som fagarbeider i barnehagen.

Jeg er en person som elsker å tøyse og tulle med barna. Glede og humor er viktig for meg. Humor og det å oppleve glede i hverdagen er en kilde til livslyst,- og vi trives, jobber og lærer bedre da. 

Ofte kan du se meg i aktiv lek sammen med barna. Høyt og lavt,-oppi trærne, som et monster i lekestativet eller i heftig herjelek med ei gruppe barn. 

For meg er det viktig å skape et trygt og positivt klima for barna  ,- viktig å kunne nyte hvert øyeblikk. Være her og nå, i øyeblikket og nyte det!

Rangin Sido,- avdeling Småfrø

Jeg begynte å jobbe i Furuberget høst 2020. 

Elsker å jobbe med barn. 

Malene Amundsen ,- avdeling Kvisten

Jeg begynte i Furuberget høsten 2021. 

Jeg liker å være kreativ. 

Sigurd Nyborg,- avdeling Kvisten

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer vår 2021. Begynte deretter å jobber her i Furuberget som pedagogisk leder. 

 

Tone Rekstad Lindstrøm,- avdeling Barnåla

Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2007. Jobbet mange år sørpå før jeg valgte å flytte hjemover mot vakre nord.

Jeg har alltid jobbet med de minsta barna, toddlerne. Jeg elsker å se hvordan de lærer og utvikler seg dag for dag. De små skrittenen som blir så store!

Det å tilrettelgge, skape et godt barnehagemiljø for de minsta barna er viktig. 

 

Håkon Nergård ,- avdeling Troll

Jeg er utdannet barne og ungdomsarbeider. Har jobbet i flere barnehager i Harstad før jeg kom hit til Furuberget. 

Min store hobby er sang og musikk. Ofte kan du derfor høre meg. Jeg liker også de gode samtalene med barna. Det å filosofere og undre seg sammen. Barna er nyskjerringe og interessert i å finne ut av ting,- de er små forskere som må få utforske verden,- og det elsker jeg også!

Iselin Isaksen ,- avdeling Barnåla

Jeg har jobbet i Furuberget siden vår 2018. Har hatt litt permisjon med egne barn, men er nå tilbake i barnehagen. 

Jeg liker å jobbe med barn. Å se og oppleve barnas utvikling og følge dem gjennom den viktige småbarnsperioden er en gave.  Det å lære å kjenne det lille mennesket,- en egen person med tanker, følelser og sin helt unike personlighet. Det er spesielt å få være en av de som er med på å stimulere og møte barnet som treger deg nå,- akkurat nå!  

Marie Myrebø Mathisen ,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barnevernspedagog, og jobber som  fagarbeider i barnehagen.  

Jeg liker å være ute og være i aktivitet. For meg er det viktig at barna skal oppleve glede av å ferdes i naturen,- oppleve bevegelsesglede og mestring. Naturen er en unik arena for lek og læring. Elsker turer der barna får brukt seg selv,- studert og undret seg over hvorfor bladene er blitt gule, hvorfor vannet har fryst og hvorfor edderkoppene er borte...

Jeg er også opptatt av inkludering, og det å legge til rette for vennskap og gode, positive relasjoner i barnehagen. Det er viktig å følge seg inkludert,- være endel av et fellesskapet og oppleve at vi alle er betydningsfulle på hver vår måte.  

Fredrik Lindquist,- avdeling Troll

Hva skal jeg bli når jeg blir stor?! For meg er livet i barnehage det eneste riktige. Jeg er relativt ny i barnehagen. Har jobbet i Furuberget i vel 1,5 år,- og vet nå at dette er virkelig MEG! Her vil jeg være!

Jeg elsker å jobbe med barn. Liker å se dem i aktiv og læringsfull lek. Liker å se at barna streber etter noe,- og endelig klarer det. Å se at barna opplever glede og mestring,- det gjør jobben min meningsfull. 

Jeg liker å være ute. Liker å gå på tur. Utforske skogen,-på leit etter småkryp, eller ta turen ned i fjæra. Jeg er en aktiv person. Liker å være i bevegelse. På fritiden trener jeg endel da jeg spiller fotball på HIL så ofte kan dere finne meg i ballbingen med ivrige fotballspillere. 

Helene Berntsen,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barnevernspedagog ,- og har i tillegg utdanning i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk. 

Jeg liker å jobbe i barnehage. Det å se hele barnet og deres behov,- og forutsetninger. De gode samtalene ,- spørsmålene og møte verden sammen med barna med undring og filosofi,- dette gjør min hverdag komplett og givende! Jeg liker også å være ute,- både på tur i skog og mark,- og utforske livet i fjæra.