Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6.45 - 17:00

 Daglig leder

Gro Dahle
47 51 71 51
E-post

Velkommen til Furuberget FUS barnehage

Avdelinger

Avdeling Småfrø
Pedagogisk leder
Susanne Rolness Bray
Tlf: 48163815
susanne.bray@bhg.no
Avdeling Kvisten
Pedagogisk leder
Frøya Rødland og Sigurd Nyborg
Tlf: 48163816
froya.rodland@bhg.no
Avdeling Barnåla
Pedagogisk leder
Tone Rekstad Lindstrøm
Tlf: 48163813
tone.rekstad.lindstrom@bhg.no
Avdeling Kongla
Pedagogisk leder
Maren Kulseng-Lillegård og Helene Berntsen
Tlf: 48163814
helene.berntsen@bhg.no
Avdeling Barken
Pedagogisk leder
Kine Mikkelsen
Tlf: 48163812
kine.mikkelsen@bhg.no
Administrasjon
Fagleder
Merethe Iren Olsen
Tlf: 91770470
fagleder.furuberget@bhg.no
Trollstua og Trollstubben
Pedagogisk leder
Kristin Rose Rist og Cathrine Aalmen
Tlf: 48163817/ 46882566
cathrine.aalmen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Astri Winther-Hansen,- avdeling Barken

Jeg jobber som fagarbeider, og har mange års erfaring fra barnehage både i Tromsø og her i Harstad. Jeg har en bachelorgrad i sosialantropologi fra UIT, og har også studert kunstfag. 

Jeg liker å være kreativ ,- liker å male, tegne og skape noe sammen med barna. I tillegg er jeg glad i dyr og natur,- og tar gjerne en tur i skog og mark sammen med barna for å lære litt om markblomster, fugler eller bare studere og reflektere rundt det vi finner. 

Frøya Rødland,- avdeling Kvisten

Jeg er utdannet barnehagelærer. Jobbet i Bodø før jeg flyttet hjem til Harstad / Kvæfjord.

Omsorgsbegrepet ,- det å være en god, sensitiv og varm voksen er viktig for meg. Det å skape en god relasjon med barna er avgjørende for at barna skal føle trygghet,- og kunne utvikle , og lære i barnehagen. I tillegg til relasjonsbygging liker jeg å være ute. Liker turer i skog og mark, sommer som vinter. Viktig å bidra til at barna blir glade i naturen,- og bruke naturen som arena for lek og læring.

Ane Grønbeck Nicolaisen,- avdeling Barnåla

Jeg er utdannet barne -og ungdomsarbeider,- og jeg elsker å jobbe i barnehage. Ingen dager er lik, og det liker jeg.


Jeg er uten tvil en leker. Elsker å ta på meg den lilla parykken, og skape gode, gylne øyeblikk sammen med barna. Jeg er en ansatt som både er GLØDENDE, SKAPENDE og TILSTEDEVÆRENDE.


Jeg liker også å være ute. Elsker de små turene i Eventyrskogen der vi undrer oss sammen, og utforsker de små maurene, bladene på bakken eller snøen som sakte kommer lavende ned fra himmelen. Det er hverdagsmagi!

Cathrine Aalmen,- avdeling Troll
Jeg var ferdig utdannet barnehagelærer i 2010, og har i tillegg videreutdanning i veiledning. Jeg har alltid jobbet med de eldste barna i barnehagen, og trives veldig godt med det. Jeg syntes det er viktig å støtte barnas initiativ, undring, nysgjerrighet, kreativitet og læringslyst. Det å gi barna oppgaver som de mestrer gir også meg enorm mestring! Jeg ser også på meg selv som aktiv. Liker å være ute,- lek og læring i uterommet er både meningsfullt og gøy! Elsker også drama og dramatisering. Ofte kan du se meg i rollen som Karius, Klatremus eller en annen kjent eller ukjent skikkelse.
Julie Sommerset,- Kjøkken Julie

Jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, men har stor interesse for kosthold og matlaging, og da spesielt ifht mat og måltidsvaner hos barn.

Jeg jobber som kjøkken assistent i barnehagen. Jobben min er nokså allsidig ,men det viktigste er å skape gode matopplevelser og matglede hos barna.  Det er viktig å motivere dem til å spise sunn mat og få en grunnleggende forståelse for hvordan sunn mat kan bidra til god helse. 

Jeg elsker å lage gode supper, eksperimentere med smaker og frokostblandingen min er veldig populær,- verd å smake på. Bone appetit!


Marie Myrebø Mathisen ,- avdeling Barken

Jeg er utdannet barnevernspedagog, og jobber som  fagarbeider i barnehagen. Akkurat nå er jeg konstituert barnehagelærer / pedagogisk leder på avdeling Barken. 

Jeg liker å være ute og være i aktivitet. For meg er det viktig at barna skal oppleve glede av å ferdes i naturen,- oppleve bevegelsesglede og mestring. Naturen er en unik arena for lek og læring. Elsker turer der barna får brukt seg selv,- studert og undret seg over hvorfor bladene er blitt gule, hvorfor vannet har fryst og hvorfor edderkoppene er borte...

Fredrik Lindquist,- avdeling Barken

Jeg er relativt ny i barnehagen. Har jobbet i Furuberget i vel 7 måneder,- og vet nå at dette er virkelig MEG! Jeg elsker å jobbe med barn. Liker å se dem i aktiv og læringsfull lek. Liker å se at barna streber etter noe,- og endelig klarer det. Å se at barna opplever glede og mestring,- det gjør jobben min menigsfull. Jeg gleder meg til neste år,- da blir det barnehagelærerutdanningen!  

Ellers så spiller jeg fotball på HIL ,- og elsker å være aktiv. 

Helene Berntsen,- avdeling Kongla

Jeg er utdannet barnevernspedagog ,- og har i tillegg utdanning i barnehagepedagogikk og småbarnspedagogikk. 


Jeg liker å jobbe i barnehage. Det å se hele barnet og deres behov,- og forutsetninger. De gode samtalene ,- spørsmålene og møte verden sammen med barna med undring og filosofi,- dette gjør min hverdag komplett og givende! Jeg liker også å være ute,- både på tur i skog og mark,- og utforske livet i fjæra.