Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Kjemperud FUS barnehage

Avdelinger

Sommerfugl
Pedagogisk leder
Nina Sundt Tangen
Tlf: 94193971
nina.tangen@bhg.no
Skrukketroll
Pedagogisk leder
Jeanette K Kleven
Tlf: 48018096
jeanette.kleven@bhg.no
Marihøna
Pedagogisk leder
Ingvill Kine Jenssen
Tlf: 94193970
ingvill.jenssen@bhg.no
Tusenbein
Pedagogisk leder
Vanessa C L Solberg
Tlf: 48018095
vanessa.solberg@bhg.no
Knotten
Pedagogisk leder
Elise K Pinney & Silje Kristiansen
Tlf: 48018098
elise.pinney@bhg.no silje.kristiansen@bhg.no
hg.no
Loppa
Pedagogisk leder
Marianne Hjelmen & Monica Fjellvik
Tlf: 48018097
marianne.hjelmen@bhg.no monica.fjellvik@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Marit Manvik

Daglig leder. Har jobbet i barnehagen fra oppstart i 2008. Marit har videreutdanning i spesialpedagogikk, pedagogisk arbeid på småskoletrinnet og nasjonalstyrerutdanning. Marit er daglig rundt og hilser på både små og store i barnehagen og har en åpen dør inn til kontoret.

Trond Aasand Sognelien

Barne og ungdomsarbeider, Skrukketroll. Trond er tilbake i barnehagen fra 18.august 2023 - det er vi så glade for. Trond er tålmodigheten selv, rolig og sindig - og alltid med på leken.

Marianne Haga

Marianne startet i barnehagen 01.juni 2023. Hun er utdannet konditor. 

Ingvill Kine Jenssen

Pedagogisk leder, Marihøna. Ingvill har jobbet i barnehagen fra oppstart og er en erfaren pedagogisk leder. Ingvill er en kreativ sjel- hun er mer opptatt av de skapende prosesessene enn selve resultatet. Ingvill skaper liv og røre i barnehagen med sin lune humor.

Marianne Hjelmen

Pedagogisk leder, Loppa. Marianne har jobbet som pedagog fra midten av 90-tallet og vår mest erfarne pedagog. Hun har tilleggsutdanning på barn og språk. Marianne er faglig dyktig, varm og raus. Hun er også den desidert mest tålmodige i barnehagen og det er alltid godt når det kan koke litt for andre :) Dessuten spiller Marianne flere instrumenter, blant annet torader.

Elise K Pinney

Pedagogisk leder, Knotten. Elise har en spennende bakgrunn med oppvekst i Japan. Utdannet faglærer i kunst og håndverk og tilleggsutdanning i barnehagepedagogikk. Foruten å være svært kreativ er Elise også sertifisert class-observatør for toddler (1-3 år).

Silje Kristiansen

Pedagogisk leder, Knotten. Silje startet som vikar i barnehagen, tok barnehagelæerutdanning og fikk fast jobb med en gang hun var ferdig med utdanningen. Silje har full oversikt ikke bare over egen base, men hele barnehagen. Inkluderende, varm og omsorgsfull.

Monica Fjellvik

Pedagogisk leder, Loppa. Monica har jobbet lenge i barnehage som assistent før hun tok barnehagelærerutdanning. Monica tar alltid barnets perspektiv i alt hun foretar seg i barnehagen. Hun er opptatt av barns medvirkning og barns lek.

Line Fjellstad

Barne og ungdomsarbeider, Knotten. Line har jobbet i barnehagen siden 2009. Line har oversikt over det meste og er en vi kan spørre om det noe vi ikke finner eller lurer på hvordan skal gjøres. Line er tillitsvalgt i barnehagen er er nettopp det, en person både store og små har mye tillit til.

Pia Nyhus

Barne og ungdomsarbeider, helsefagarbeider Tusenbein. Pia er OMSORG for de minste barna våre. Alltid tilstedeværende og opptatt av barnas ve og vel.

Eli Reistad

Barnepleier, Loppa. Eli har jobbet i barneahgen siden 2009. Eli er mor sjøl på Loppa. Med et fang som favner alle. Sprudlende og skravlete, nær og god med barna våre.

Mikaela Åkerman

Barne og ungdomsarbeider, Loppa. Mikaela har jobbet lenge i FUS, men startet i Kjemperud i 2020. Mikaela er verdens letteste å samarbeide med, alltid blid og hyggelig, oppmerksom og på tilbudssiden. Hun er svensken vi kan slå av dårlige svenskevitser med :) 

Marthe Haavik

Pedagogisk leder, Sommerfugl

Støttepedagog, storebarn.

Marthe har jobbet i barneahgen siden 2015. Marthe er opptatt av språk og språkutvikling og barns medvirkning. Marthe elsker å sette i gang små og store prosjekter med barna. Marthe er TIK sertifisert og CLASS-observatør.

Marthe har hovedansvar for førskolegruppa vår og jobber også litt som støttepedagog.

Nina Sundt Tangen

Pedagogisk leder, Sommerfugl. Nina kom til barnehagen som nyutdannet barnehagelærer. Nina er glad i litt fart og spenning, elsker utelivet i barnehagen. Så glad i uteliv er hun at hun holder på med isbading i Tyrifjorden på fritida.

Jeanette Karlsen Kleven

Pedagogisk leder, Skrukketroll. Gode, omsorgsfulle Jeanette.  Videreutdanning i spesialpedagogikk. Jeanette har jobbet i flere FUS barnehager før hun kom til oss i 2018. 

Vanessa Charleen Lee

Pedagogisk leder, Tusenbein. Vanessa har jobbet i barnehagen siden oppstart i 2008. Vanessa har videreutdanning i språkutvikling. Vanessa er en allsidig og sporty dame, som tar utfordringer på strak arm. Effektiv og får ting gjort. Har vært sjef i sosialkomiteen i barnehagen i mange år.

Maya Bergan

Barne og ungdomsarbeider, Sommerfugl. Maya har jobbet i barnehagen siden 2009. Drev tidligere Nøtteliten familiebarnehage og har alltid jobbet med barn. Barna er så glad i Maya, alltid tilstede og nær. Maya sier nesten alltid ja, ja til å leke frisør, ja til å lese, ja til vann i bøtta ute. Maya er verneombud i barnehagen og har kontroll på mye av HMS-arbeidet.

Turid Cathrin Holmen

Assistent, Marihøna og Knotten Turid er egentlig utdannet frisør, men har jobbet i barnehage i mange år. Turid har jobbet mye som støtte assistent og har et hjerte som brenner for barn som trenger litt ekstra omsorg og støtte.

Hege Aasmundrud

Barne og ungdomarbeider, Marihøna. Jobbet i barnehagen siden 2009. Sprudlende og skravlete Hege. Aldri et kjedelig øyeblikk rundt henne. I samarbeid med Ingvill skjer det mye gøy på Marihøna. 

David Simon Prokop

Assistent, Knotten. David har vært i barnehagen siden 2010. Han er den eneste som har jobbet på samtlige baser og er dermed godt kjent på huset. David er alle barnas superhelt, det er ikke den ting David ikke kan!

Benedicte Marti

Assistent, Skrukketroll. Benedicte har jobbet i barnehagen siden 2009. Benedicte er rolig og tålmodig. En mester på tegn til tale og språkutvikling og språkstimulering er hun spesielt dyktig til. Har et brennede hjerte for barn som krever litt ekstra - og det ekstra gir hun.

Socorro Jakobsen

Vikar i barnehagen. Socorro har vært vikar i barnehagen siden 2017. Socorro er omsorgsfull og varm i møte med barna.