Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Kruttverket FUS barnehage

Kruttverket FUS barnehage as

Kruttverket FUS barnehage ligger idyllisk til rett ved marka på Kruttverket i Nittedal. Vi er en barnehage med 85 barn fordelt på 5 grupper. Barnehagen er en basebarnehage, men vi har et stort fokus på trygghet og tilhørighet. Så alle barna har sine faste grupper og faste voksne. Vi er en barnehage som er mye ute og bruker skogen og nærmiljøet aktivt.

Vi leker! Vårt satsningsområde er LEK og voksenrollen i leken. Ved å ha fokus på lek og egenledelse bruker barna mentale verktøy når de løser sine dagligdagse utfordringer. Dette er avgjørende funksjoner for læring og mestring i lek og dagligdagse gjøremål, og er en viktig forutsetning for utvikling av vennskap og sosial kompetanse

Alle barn som starter i barnehagen skal få en trygg tilvenning. Vi setter av fem dager til tilvenning, men det er barnets behov, og tett samarbeid med foreldrene som legger føringene for hvordan tilvenningen skal være. Personalet møter barna med respekt, aksept, tillit og tiltro. Personalet i barnehagen har bred erfaring og høy faglig kompetanse innenfor barnehagefeltet. Personalet er glødene, slapende og tilstedeværende. Vi jobber hver dag for at barna i barneahagen skal oppleve lek, glede, hverdagsmagi og vennekompetanse. Hos oss kommer barna først!

Vi er opptatt av matglede og gode matvaner. Vi har derfor egen kokk som lager varmmat til barna tre dager i uken. Hun lager næringsrik og riktig mat for små barnekropper som er i utvikling.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Raketten
Tlf: 95255859
raketten.kruttverket@bhg.no
Gnisten
Tlf: 90866914
gnisten.kruttverket@bhg.no
Dynamitten
Tlf: 90874067
dynamitten.kruttverket@bhg.no
Småkrutt
Tlf: 95255858
smakrutt.kruttverket@bhg.no
Stjerneskudd
Tlf: 95255857
stjerneskudd.kruttverekt@bhg.no