Hopp til innhold

Lande FUS barnehage

Lande FUS barnehage as

Heilårsopen barnehage med fokus på friluftsliv, nærmiljø og kvalitet!

Vi har framleis nokon ledige plassar. 

Lande FUS barnehage er ein fire-avdelings barnehage som ligger idyllisk til, med naturens eigen lekeplass rett utanfor gjerdet. Vi har flott utsikt over fjord og fjell med gangavstand til alt vi kan ønske oss og vi veit å nytte oss av dette. Vi har «Bygda vår» som overordna tema for alt vi gjer, og set nærheita til bygdesamfunnet høgt. Gjennom dette temaet vil vi gi barna ei unik muligheit til å verte kjend med den lille bygda vår og alt den har å tilby av glede og lærdom. Det kan være saueklipping på nabogarden, besøk på sjukeheimen, turar til Prestefjøra og besøk i den lokale banken. På denne måten vert både Bunnpris og kyrkja ein naturlig del av pepperkakebygda vår før jul.

Når vi ser på omgivelsane til barnehagen er det lett å forstå at friluftsliv har en stor plass hos oss. Gjennom turar i nærmiljøet ønsker vi at barna skal få utfolde seg i verdas finaste og mest inspirerande leikeplass. Med litt fantasi blir lille bekken blir ei svær hindring vi må forsere, uten at krokodilla tek oss! Alle i barnehagen er på tur minimum en dag i uka.

I barnehagen vår har vi stort fokus på kva vi et og korleis maten påvirker oss. Vi og sørger for at barna har et sundt og variert kosthald, med fokus på å lage maten fra grunnen av, saman med borna. Dette trur vi skaper gode vaner og matglede! Du treng ikke lage matpakke, her serverer vi alle måltider!

Vi sett foreldresamarbeid og barnets trivsel høgt. Vi vil gjere alt vi kan for at dokke som foreldre og ikke minst barnet ditt skal ha det bra hos oss. Vi bruker den digitale plattformen MyKid i det daglige arbeidet for å dele informasjon med foreldra.  I MyKid legg vi ut planer, dagrapporter, bilete og alt anna skriftlig informasjon som vert delt av barnehagen. Som ei liten ekstrasørvis har vi åpent hele året, du bestemmer sjølv når barnet ditt skal ta sin hovedferie. 

     

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser!

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Veronica Iren Stene
Daglig leder

Tlf: 90 26 38 52
E-post: dl.lande@bhg.no

Avdelinger

Kvarts
Pedagogisk leder:
Malin Holt Øien
Tlf: 90016675
kvarts.lande@bhg.no
Eklogitt
Pedagogisk ledere:
Cecilie Nakken Viset og Marita Lillebo
Tlf: 48297897
eklogitt.lande@bhg.no
Gneis
Pedagogisk leder:
Sissel Haukvik Sollied
Tlf: 90032463
gneis.lande@bhg.no
Glimmer
Pedagogisk leder:
Silje Skarshaug Rønneberg
Tlf: 48296254
glimmer.lande@bhg.no