Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:45

Vi har
ledig plass!

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Veronica Stene
90 26 38 52
E-post

Velkommen til Lande FUS barnehage

På tide å søkje plass, vi har ledig frå august. 

Heilt ny i barnehagen - tilvenning hos oss

Heilårsopen barnehage med fokus på friluftsliv, nærmiljø og kvalitet!

Lande FUS barnehage er ein fire-avdelings barnehage som ligger idyllisk til, med naturens eigen lekeplass rett utanfor gjerdet. Vi har flott utsikt over fjord og fjell med gangavstand til alt vi kan ønske oss og vi veit å nytte oss av dette. Vi har «Bygda vår» som overordna tema for alt vi gjer, og set nærheita til bygdesamfunnet høgt. Gjennom dette temaet vil vi gi barna ei unik muligheit til å verte kjend med den lille bygda vår og alt den har å tilby av glede og lærdom. Det kan være saueklipping på nabogarden, besøk på sjukeheimen, turar til Prestefjøra og besøk i den lokale banken. På denne måten vert både Bunnpris og kyrkja ein naturlig del av pepperkakebygda vår før jul.

Når vi ser på omgivelsane til barnehagen er det lett å forstå at friluftsliv har en stor plass hos oss. Gjennom turar i nærmiljøet ønsker vi at barna skal få utfolde seg i verdas finaste og mest inspirerande leikeplass. Med litt fantasi blir lille bekken blir ei svær hindring vi må forsere, uten at krokodilla tek oss! Alle i barnehagen er på tur minimum en dag i uka.

I barnehagen vår har vi stort fokus på kva vi et og korleis maten påvirker oss. Vi og sørger for at barna har et sundt og variert kosthald, med fokus på å lage maten fra grunnen av, saman med borna. Dette er det vi kallar SmartMat. Dette trur vi skaper gode vaner og matglede! Du treng ikke lage matpakke, her serverer vi alle måltider! Les meir om SmartMat her.

Vi sett foreldresamarbeid og barnets trivsel høgt. Vi vil gjere alt vi kan for at dokke som foreldre og ikke minst barnet ditt skal ha det bra hos oss. Vi bruker den digitale plattformen MyKid i det daglige arbeidet for å dele informasjon med foreldra.  I MyKid legg vi ut planer, dagrapporter, bilete og alt anna skriftlig informasjon som vert delt av barnehagen. Som ei liten ekstrasørvis har vi åpent hele året, du bestemmer sjølv når barnet ditt skal ta sin hovedferie. 

     

Avdelinger

Kvarts
Pedagogisk leder:
Malin Tennfjord
Tlf: 90016675
kvarts.lande@bhg.no
Eklogitt
Pedagogisk leder:
Malin Holt Øien
Tlf: 48297897
eklogitt.lande@bhg.no
Gneis
Pedagogisk leder:
Sissel Haukvik Sollied og Silje Skarshaug Rønneberg
Tlf: 90032463
gneis.lande@bhg.no
Glimmer
Pedagogisk leder:
Cecilie Nakken Viset
Tlf: 48296254
glimmer.lande@bhg.no