Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Mellom-Nes FUS barnehage

Mellom-Nes FUS barnehage as

VELKOMMEN TIL MELLOM-NES FUS BARNEHAGE

Mellom-Nes FUS barnehage er plassert på Nesbru nær IKEA på Slependen. Vi er en barnehage som består av 5 avdelinger. Barnehagen jobber tett med tilknytningen til Mellom-Nes barneskole. Dette for å sikre en best mulig overgang mellom barnehage-skole for våre eldste barn. 

Hos oss tilbringer barna dagene sammen med 22 engasjerte ansatte som bidrar til å skape hverdagsmagi og tilrettelegger for lek og allsidig utvikling. Vi har menn fordelt på både store- og småbarns avdelinger. Personalgruppen hos oss er allsidig og variert og er sammensatt med ulike erfaringer, kompetanse og personlige egenskaper. For oss er sensitive og tilstedeværende voksne avgjørende for barnas trivsel og utvikling. Vi byr på oss selv og setter alltid barna først! 

Rett utenfor døren har vi et fantastisk uteområdet som benyttes av både store og små. Denne må oppleves! Går vi litt lengre har vi tilgang til et flott badevann, som vi ofte benytter oss av om sommeren.  

Vi er opptatt av å sette leken i sentrum. Gjennom å skape gode lekeprosesser, utvikler barna gode ferdigheter som de kan dra nytte av senere i livet. Gjennom veiledning og støtte fra de voksne får barna større mulighet til å mestre ulike oppgaver som utfordrer dem i hverdagen.

Skal du være høyt og lavt, er liten men skal bli stor må du ha riktig mat. Vårt ambisiøse mål er å skape matglede gjennom riktig og sunt kosthold. Hodet og kropp skal utvikle seg, og alle små helter må ha overskudd til lek og læring hele dagen. Les mer om FUS SmatMat 

Vi er spesielt opptatt av å ivareta gode og trygge rammer i starten av barnehageåret. Vi ønsker å sette et preg på tilvendingender hvert enkelt barn og foreldre får tid til å bli godt kjent med oss og barnehagen. De minste barna i barnehagen utgjør en spesielt sårbar gruppe, der tilvenningen blir tilrettelagt ut fra barnets eget ståsted i nært samarbeid med foreldrene. Les mer om dette i vår årsplan 

I Mellom-Nes FUS kommer:

Søk barnehageplass

Avdelinger

Veslefrikk
Avdelingsleder:
Augusta Arnardottir
Tlf: 99200791
veslefrikk.mellomnes@bhg.no
Tommeliten
Avdelingsleder:
Helle Kløven
Tlf: 99200790
tommeliten.mellomnes@bhg.no
Bukkene Bruse
Avdelingsleder:
Lucy Tegegne
Tlf: 99200789
bukkenebruse.mellomnes@bhg.no
Askeladden
Avdelingsleder:
Snorre Einar Nervik
Tlf: 99200787
askeladden.mellomnes@bhg.no
Tyrihans
Avdelingsleder:
Sandra Lervåg Herstrøm
Tlf: 99200788
tyrihans.mellomnes@bhg.no