Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
07:00 - 16:45

 Kontakt

Jo Erik Øverby
73 83 80 60
E-post

Velkommen til Sjøskogbekken FUS barnehage

Avdelinger

Andungen
Tlf: 45480830
andungen.sjoskogbekken@bhg.no
Småbarn
Gåsungen
Tlf: 45481330
gasungen.sjoskogbekken@bhg.no
Småbarn
Hvitveisen
Tlf: 45479797
hvitveisen.sjoskogbekken@bhg.no
Storbarn
Bekkeblomen
Tlf: 45481233
bekkeblomen.sjoskogbekken@bhg.no
Storbarn

Vis alle

Ansatte

Espen
Barne- og ungdomsarbeider, Gåsungen (0-3 år) Espen er en rolig type, som alltid har en kommentar på lur. Espen elsker å leve seg inn i rolleleken sammen med barna og være den støtten barna trenger til å dra leken videre! Espen er også en lego-entusiast og bygger og konstruerer de kuleste ting med barna. Espen er observant og god til å ta i bruk barnas medvirkning inn i hverdagens mange små magiske øyeblikk. Espen liker struktur og orden inn i hverdagen.
Cecilie

Fagarbeider, Gåsungen (1-3 år)
Cecilie har bachelor i ernæring. Cecilie er energisk, tilstedeværende og omsorgsfull. Hun setter barnet først, og tilpasser seg enkeltbarnet. Cecilie er aktiv, hun liker at det skjer ting. Hun jobber også som PT på fritiden. Cecilie er positiv og åpen ovenfor alle utfordringer.

Tonje

Pedagogisk leder, Gåsungen (0-3 år)

Tonje sitter i barnehagens ledergruppe og har tatt videreutdanning innen veiledning. Tonje er gammel turner og liker godt å engasjere barna i tøy, bøy og utfordre kroppen med nye bevegelser. Tonje er sjeldent stresset i arbeidet sitt og har en ærlig og direkte tale. Hun er opptatt av og engasjert i enkeltbarnet og elsker å formidle og leve seg inn i eventyr sammen med barna. Tonje er positiv og forståelsesfull.

Tina

Assistent, Gåsungen (0-3 år)

Tina er ei rolig og jovial dame, som alltid har plass til ett eller flere barn i fanget. Hun er en trygg og rutinert ansatt, med mange år på baken. Tina har et stort hjerte for kjøkkenhagen og engasjerer barna inn i det å dyrke frem frukt og grønt, fra jord til bord. Tina er også kjent for sin gode og ærlige humor! Tina engasjerer seg i enkeltbarnet og er glad i å skape gode samtaler sammen med barna og leve seg inn i barnas hverdag.

Ronny
Pedagogisk leder, Gåsungen (0-3 år). 
Ronny er en kreativ mester som har tatt videreutdanning i veiledning og pedagogiskledelse og læringsmiljø i barnehagen. Boltrelek har vært en favoritt igjennom arbeidet med læringsmiljø i barnehagen og dette er noe han hopper i sammen med barna! Ikt i lek og læring er også noe som Ronny liker godt, og tar gjerne barna med inn i nye spennende prosjekter! Ronny er solid, trofast, robust men også rolig lekekammerat, som alltid har et smil på lur.
Synne

Pedagogisk leder, Andungen (1-3 år)

Synne er sertifisert i Tuning in to kids og CLASS- observatør for de yngste barna. Hun er barnehagens ressursperson i arbeidet med Barnet først, og hun sitter i barnehagens ledergruppe. Synne er en trygg og tilstedeværende voksen i samspill med barna. Hun er positiv og en gledesspreder. Kreativ både i lek, samspill og hverdagsaktiviteter. Synne er en lekende voksen som liker aller best å leve seg inn i rolleleken sammen med barna. Hun har også en lidenskap for å skape gode opplevelser sammen med barna rundt blant annet kultur, kunst og musikk.

Trine
Pedagogisk leder, Andungen (1-3 år) Trine er en varm, omsorgsfull og rolig voksenperson i samspillet med barna. Hun er løsningsorientert og fleksibel. Hun er engasjert, kreativ og åpen. Trine brenner for småbarnspedagogikken, hun er opptatt av at rolleleken skal ha en sentral plass i barns liv, fra de er yngst til eldst. Trine liker også å skape spennende, underholdene og lekende miljø for barn.
Bentine
Assistent, Andungen (1-3 år) Bentine er tillitsvalgt i fagforbundet. Bentine er en tilstedeværende og rolig voksenperson for barna. Hun er svært kreativ og engasjert. Hun tar jobben sin på alvor og er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst. Bentine trives godt når hun får utfolde seg kreativt sammen med barna i ulike hverdagsaktiviteter, spesielt formingsaktiviteter. Bentine er også en av de bedre på kjøkkenet.
Stine
Assistent, Andungen (0-3 år)
Stine er ei positiv og veldig lærevillig jente som tar utfordringer på strak arm. Stine er glad i å være fysisk aktiv både ute og inne. Hun framstår som en trygg og rolig voksenperson for barna. Hun er tilstedeværende og tilpasser seg enkelt barnets behov. Stine er også glad i å være kreativ ved formings- og uteaktiviteter. 
Malene

Barne- og ungdomsarbeider, Andungen (1-3 år) 

Malene er en energisk, positiv jente med god humoristisk sans! Hun viser nærhet og tilstedeværelse i samspill med barna i form av at hun er rolig og trygg som voksenperson. Malene ser enkeltbarnet og tilpasser seg deres behov. Hun trives best når hun kan utfolde seg kreativt i blant annet formingsaktiviteter og konstruksjonslek sammen med barna.

Kirsti
Assistent, Bekkeblomen (3-6) Kirsti er utdannet interiørkonsulent og har gått kreative fag på skolen. Det har hun tatt med seg videre i sitt virke i barnehagen. Hun er avdelingens Pinterest i person, og har alltid idéer til kreativt arbeid med barna. Har barnet ditt tatt med en julegave hjem, som er litt for fin til at barnet har laget den helt selv? Da er det relativt sikkert at Kirsti har sittet på stolen ved siden av, og gitt lun støtte i den kreative prosessen.
Stian
Pedagogisk leder, Bekkeblomen (3-6) Miljøarbeid og matkultur er en sentral del av hans arbeid med barna. Barnas og planetens fremtid går hånd i hånd. Han er ofte i farta, og om du ikke vet hvor du skal lete, så er han enten i kjøkkenhagen, opp-ned i et klatrestativ eller ute på tur og leter etter søppel.
Magnus

Pedagogisk leder, Bekkeblomen (3-6)

Magnus sitter i barnehagens ledergruppe og har tatt videreutdanning i veiledning ved DMMH. Han er tålmodig og leken. I hans verden går tiden litt saktere. I hverdagen er Magnus opptatt av å se alle. Om du trenger en lettbeint samtale, noen å leke med eller et fang å sitte i, så er han alltid i nærheten og til disposisjon.

Andrea
Barne- og ungdomsarbeider, Bekkeblomen (3-6) Andrea er engasjert og initiativrik. Det skjer alltid noe, og barna synes det er spennende og godt å være rundt henne. Brettspill, samtaler og lek, alle skal få! Det viktigste er at det skjer noe, og at det skjer på barnas premisser.
Lukas

Ekstraressurs, Bekkeblomen (3-6 år)

Lukas er en rolig, lydhør og omsorgsfull voksen i møte med barna. Han tar nye utfordringer på strak arm og tilbyr gjerne en hjelpende hånd. Han tar barna på alvor og ser enkeltbarnet. Han er tilstedeværende i samspill med barna. Lukas trives best når han kan være aktiv i leken både ute og inne, og han liker spesielt godt å utforske nærmiljøet sammen med barna. I tillegg til å jobbe i barnehage er Lukas supertstjerne for Nidaros Hockey.

Anita

Pedagogisk leder og Stedfortreder for Daglig leder, Hvitveisen (3-6år)

I tillegg til å være utdannet barnehagelærer ved Dronning Mauds Minne Høgskole, har hun også studert historie og nordisk språk og litteratur. Hun har videreutdanning i veiledning og er sertifisert i CLASS for de eldste barna. Anita sitter i barnehagens ledergruppe og er daglig leders stedfortreder. Anita er en mester i kulturformidling, hun elsker å engasjere barna i eventyr og fortelling. Anita er omsorgsfull, inkluderende og ryddig. Aller best trives hun nok i fjæra hvor hun kan utforske livet der sammen med barna.

Arve

Assistent, Hvitveisen (3-6 år)

Arve er ansvarsfull og pliktoppfyllende. Han er omsorgsfull og en trygg voksenperson for barna. Arve er en ordentlig handyman og kan fikse det aller meste og er vår egen vaktmester. Han tar gjerne barna med på aktiviteter både inne og ute, helst i skogen eller i fjæra. Arve er også barnehagens brannvernleder.

Rita

Barne- og ungdomsarbeider (40%), Hvitveisen/Bekkeblomen (3-6 år)

Rita er en trygg og rolig omsorgsperson som er tilstedeværende med barna og deltar gjerne i rolleleken. Rita ser hele barnet og er generelt opptatt av barns utvikling. Hun er positiv og løsningsorientert. Rita liker orden og god planlegging, hun er alltid godt forberedt og byr på artige overraskelser i samlingene.

Torill
Assistent, Hvitveisen (3-6 år) Torill er omsorgsfull, engasjert og ansvarsbevisst. Torill er barnehagens verneombud, en varm og inkluderende omsorgsperson som bryr seg om både barn og ansatte. Hun er utdannet innen kokk og restaurantfag og lager nydelig mat til hele huset hver torsdag og fredag. Torill er glad i friluftsliv og lager gjerne mat på bål, enten det er i skogen eller i fjæra. Hun tar gjerne med barna både i matlaging, men også i baking, såing og sanking. Hun er kreativ, ikke bare med mat, hun elsker blant annet drama, teater og fortelling.
Anette
Pedagogisk leder, Hvitveisen (3-6 år) Anette er en rolig og trygg omsorgsperson, hun er positiv og fleksibel. Hun er raus og inkluderende. Hun spiller i korps og er glad i sang og musikk. Anette er kreativ og liker å skape sammen med barna.
Josè

Ekstraressurs, Hvitveisen (3-6 år)

Jose er vår rolige og lune spanjol fra Menorca. Jose trives i leken sammen med barna og du finner han gjerne der det foregår konstruksjonslek, men han trives også godt i rolleleken, både ute og inne. Han er både pliktoppfyllende, han er et arbeidsjern og alltid positiv.