Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Barnehageåret, priser og redusert betaling

Barnehageåret:
Barnehageåret vårt starter 15/8 og slutter 14/8. Det vil si at nye barn uten krav om plass september-november begynner 15/8 dersom vi ikke har ledig plass i løpet av året.
Barna som begynner på skolen har også plass til og med 14/8. Dersom man benytter plassen i juni må plassen betales ut barnehageåret (14/8)


Faktura:
Alle får fakturaene på mail, og de sendes automatisk i TIFF-format. Slike filer kan åpnes i programmet som heter Paint på en pc. Dersom mobiltelefonen ikke klarer åpne filen automatisk, er det mulig å laste ned Adobe, eller en app som kan lese TIFF-filer, f. eks Multi-TIFF Viewer Free, og åpne filen fra appen.
Vi anbefaler å tegne avtalegiro i nettbanken.

Priser:
100% plass: 3135 pr mnd
Kostpenger: 300 kr pr. mnd

Søskenmoderasjon: -30% på yngste barn

Redusert betaling barnehage
Familier med lavere inntekt enn 574 759 kroner kan søke om redusert foreldrebetaling. Betalingssatsen er 6 prosent av familiens skattepliktige årsinntekt. 
Familier med barn født i 2014, 2015, 2016 og 2017 som har vedtak om redusert foreldrebetaling og samlet årsinntekt som er lavere enn 548 500 kroner vil i tillegg få 20 timer gratis kjernetid.

Søk her:lenke