Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Åsheimskog FUS barnehage

Avdelinger

Skogstroll
Avdelingsleder:
Camilla Krister og Kevin Carlo Guzman
Tlf: 91669502
skog.aasheimskog@bhg.no
Bustetroll
Avdelingsleder:
Anette Furuknap
Tlf: 91669503
buste.aasheimskog@bhg.no
Lykketroll
Avdelingsleder:
Malin Borgen og Elzbieta Marzena Ginalska
Tlf: 91669505
lykke.aasheimskog@bhg.no
Småtroll
Avdelingsleder:
Sara Råken
Tlf: 91669504
smaa.aasheimskog@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Stine Sundby

Daglig leder

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2013 og vært daglig leder siden 2018. Jeg har en bachleor i førskolelærer, videreutdanning i veiledning og coashing og nå i gang med en master i ledelse.

Jeg brenner for å skape en barnehage der lek og læring står i fokus, der gode relasjoner skapes som et grunnlag for trygghet og der barna får et tilbud av høy kvalitet i sine første viktige leveår.  

Elzbieta Ginalska

Pedagogisk leder Lykketroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2018 og har erfaring fra barnehage siden 2010. Jeg har bachelor i hovedpedagogikk fra høgskolen i Krakow, master i barnevern og resosialisering i tillegg til ekstra fag som førskolelærer og småbarnstrinnet. Min utdanning er godkjent av Nokut som barnehagelærerutdanning.

Jeg jobber i barnehage fordi synes det er spennende å se og være en del av barns utvikling. Jeg har et stort fokus på å se hvert enkelt barn og deres unike personlighet. For meg er det viktig å være en trygg person for barna. Jeg er en kreativ person som elsker å sette i gang kreative perosesser sammen med barna.

Malin Borgen

Pedagogisk leder Lykketroll og stedfortreder

Yasemin Utas

Fagarbeide Lykketroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2021 og erfaring fra barnehage siden 2020. Jeg har en bachelor i Sosialt arbeid.

Jeg jobber i barnehage fordi jeg synes det er spennende å være med på barns utvikling. Det er meningsfullt for meg å kunne bidra til en trygg, leken og forutsigbar hverdag for barna.

Susann Viken

Fagarbeider Lykketroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2023 og har 14 års erfaring fra barnehage. Jeg er utdannet fagarbeider i barne og ungdomsarbeider.

Brenner for å skape gode minner for små mennesker. Liker å skape hverdagsmagi sammen med barna og trives i de magiske små øyeblikk som oppstår i hverdagen.

Katarzyna Peplinska

Fagarbeider småbarna

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2023 og erfaring fra barnehage siden 2019. Jeg er utdannet fagarbeider i barne og ungdomsarbeider.

Å få være med på å skape et trygt, anerkjennende og godt miljø for barna er noe jeg brenner for. Det er noe magisk å få sett hvor mye de kan utvikle seg og blomstre sammen med både store & små.

Sara Råken

Pedagogisk leder Småtroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2016 og har erfaring fra barnehage og arbeid med barn siden da.  Jeg er utdannet barnehagelærer.

Jeg jobber med barn fordi jeg ønsker å skape en meningsfylt hverdag for barn.

Jan Dagfinn Berg

Barnehagelærer2 Småtroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2010 og har erfaring fra barnehage siden 1988. Jeg har bachleor i førskolelærer fra 2005.

Jobber i bhg blant annet fordi: Elsker bevegelselek, fysisk aktivitet, musikk og syns det er spennende og givende med barns utvikling.

Caroline Selmer Jørgensen

Fagarbeider Småtroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2021 og har erfaring fra barnehage siden 2018. Jeg har en bachleor i anvendt psykologi med pedagogikk og psykisk helse i barnehagen.

Jeg jobber i barnehage fordi jeg er opptatt av å skape gode relasjoner og en trygg hverdag for barn i starten av livet.

Rubina Shoaib

Barneveileder Småtroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2013 og har erfaring fra barnehage og arbeid med barn siden da.  Jeg har en utdanning innenfor Economy i Pakistan.

Jeg jobber med barn fordi jeg trives veldig godt med det. Jeg jobbet mange år med barn i hjemlandet mitt og det ble naturlig å fortsette med dette når jeg kom til Norge.

Liss Karlsen

Barnehagelærer2 Bustetroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2013 og har erfaring fra barnehage siden 2012. Jeg er utdannet fagarbeider i barne og ungdomsarbeider.

Jeg jobber i barnehage fordi det er en av de viktigste jobbene man kan ha. Man føler seg viktig og blir alltid satt pris på. Pluss det er en leken og morsom hverdag.

Kjersti Aarsand

Pedagogisk leder Bustetroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2007 og har erfaring fra barnehage og arbeid med barn siden 1993.  Jeg er utdannet fagarbeider i barne og ungdomsarbeider.

Jeg jobber med barn fordi: Jeg ønsker å være med på å gi alle barn muligheten til å gå ut av barnehageårene med kunnskap om verden rundt seg og verktøy til å mestre livet.

Mette Steffensen

Fagarbeider Bustetroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2009 og har erfaring fra barnehage fra 2009.  Jeg er utdannet fagarbeider i barne og ungdomsarbeider, i tillegg til fotterapeut.

Jeg jobber i barnehage fordi jeg liker å jobbe med barn og all den glede det gir meg.

Ann-Helen Holen

Barneveileder Bustetroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2020 og har erfaring fra barnehage og arbeid med barn siden da.  Jeg er under utdanning som fagarbeider i barne og ungdomsarbeider.

Jeg jobber med barn fordi: Jeg ønsker å gi barn en god start på livet og bidra til videre læring. Det å jobbe i barnehage bidrar til å gjøre hverdagen min enda bedre.

Camilla Krister

Pedagogisk leder Skogstroll og stedfortreder

Kevin Carlo Guzman

Pedagogisk leder- Skogstroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2023. Dette er min første arbeidsplass, men jeg har hatt praksis i barnehage under studie tiden min. Jeg har lært utrolig mye på kort tid, og jeg gleder meg til å lære enda mer! Jeg har en bachelorgrad i barnehagelærer.

Jeg valgte barnehagelærer fordi jeg både vil være et forbilde for den neste generasjonen som vokser opp, samt være en del av oppveksten deres. Barnehage er også en fantastisk arbeidsplass, hvor jeg får muligheten til å følge opp og se utviklingen til hvert enkelt barn noe jeg syntes er utrolig gøy.

Thao Pham

Fagarbeider Skogstroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2008 og har erfaring fra barnehage fra 2008.  Jeg er utdannet fagarbeider i barne og ungdomsarbeider i tillegg til pedagog universitet i Vietnam.

Grunner til at jeg vil jobbe i bhg: Jeg er veldig glad i barn, liker å jobbe kreativt og selvstendig, det tilbyr et aktivt og variert jobbhverdag, og det er veldig spennende til å se hva som er forskjellene og fordelene i oppdragelsene av barn mellom Vietnam og Norge.

Emmy Petterson

Barneveileder Skogstroll

Jeg har jobbet i Åsheimskog FUS barnehage siden 2021 og erfaring fra barnehage siden 2020. Jeg er under utdanning som fagarbeider i barne og ungdomsarbeider nå.

Jeg jobber i barnehage fremst fordi jeg synes det er intressant at ta del av at forme barnet til personen den kommer til å bli videre, barnehage er veldig viktig for det grunnleggende og forberedelse til skole

Hedvig Haug

Barneveileder hele huset

Lena Myran Andersen

Vikar- Hele huset

Pia Olsson Aarsand

Ringevikar- hele huset

Sebastian Sundby Akselsen

Ringevikar- hele huset