Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15

 Daglig leder

Stine Sundby
91 66 95 01
E-post

Velkommen til Åsheimskog FUS barnehage

Om oss: 

Åsheimskog FUS barnehage har en fantastisk beliggenhet i et byggefelt på Rasta i Lørenskog med kort vei til skog og mark for rike naturopplevelser. Barnehagen er organisert som en avdelingsbarnehage med to småbarnsavdelinger og to storebarnsavdelinger med til sammen 78 barn. Vi har et bygg som innbyr til prosjektarbeid i små grupperom. Det fysiske miljøet både inne og ute innbyr til lekelyst, rollelek og eventyrlyst.

Avdelingene har et tett samarbeide med vennskapsgrupper på tvers. Dette gjør vi for at hvert enkelt barn skal få aktiviteter tilpasset sin alder og modenhet. I tillegg bidrar det til utvidet vennskapsbånd på tvers av avdelingene. Vi har også et eget barnekor der musikkgleden blomstrer og faste turdager der vi går på eventyr i nærmiljøet. 

Vi vet at barn lærer mest gjennom å delta aktivt i alle hverdagsprosesser. Derfor er barns medvirkning viktig. Hos oss får barna medvirke til egen hverdag, gjennom aktiviteter og gjøremål. Barnehagens satsningsområde er læring gjennom lek.

Hos oss får barnet ditt oppleve masse omsorg som fører til tryggheten de trenger for å tørre å utforske verden. De får mestringsopplevelser som igjen fører til utvikling og læring. Dette får de gjennom lek, glede og hverdagsmagi øyeblikk. De ansatte støtter og veileder barn med arbeidsmetoden LØFT for barn, de er glødende-skapende og tilstedeværende voksne som setter barnet først - BARNA er FUS!

Vi er så heldige at vi får være en del av starten av livet til så mange barn og personalet hos oss skal sikre at hvert enkelt barn kan se tilbake på livet i barnehagen som positivt, innholdsrik, morsomt og trygt. - Vårt mål er at hos oss skal alle barn bli den beste utgaven av seg selv.

Personalet er barnehagens viktigeste ressurs for å skape god kvalitet, derfor setter vi høye krav til våre ansatte. FUS barnehagene har egne etiske retningslinjer for sine ansatte. De ansatte i FUS er modige rollemodeller som inspirerer og skaper mestring. Vårt personale består av 8 pedagoger og 10 fagarbeidere/barneveiledere.

I vår barnehage og i FUS er vi opptatt av et godt kosthold, vi tilbyr derfor FUS smartmat. Dette betyr sunn og god mat for barnekropper. Vi serverer lunsj fire dager i uken og fullverdig fruktmåltid/ettermiddagsmat hver dag.

Avdelinger

Skogstroll
Avdelingsleder:
Pia Ranheim
Tlf: 91669502
stor.aasheimskog@bhg.no
Bustetroll
Avdelingsleder:
Anette Furuknap
Tlf: 91669503
stor.aasheimskog@bhg.no
Lykketroll
Avdelingsleder:
Elzbieta Marzena Ginalska
Tlf: 91669505
smaa.aasheimskog@bhg.no
Småtroll
Avdelingsleder:
Celin Hvile og Sara Råken
Tlf: 91669504
smaa.aasheimskog@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Stine Sundby

Daglig leder

Anette Furuknapp

Pedagogisk leder Bustetroll og stedfortreder

Jan Dagfinn Berg

Barnehagelærer2 Bustetroll

Kjersti Aarsand

Fagarbeider Bustetroll

Rubina Shoaib

Barneveileder og støtteassistent Bustetroll

Yasemin Utas

Fagarbeide og støtteassistent Bustetroll

Pia Ranheim

Pedagogisk leder Skogstroll

Fernanda Hofset

Fagarbeider Skogstroll

Thao Pham

Barneveileder Skogstroll

Ann-Helen Holen

Barneveileder Skogstroll

Synne Larsen Bergersen

Støtteassistent Skogstroll/kjøkkenansvar

Celin Louise Hvile

Pedagogisk  leder Småtroll

Sara Råken

Pedagogisk leder Småtroll

Mette Steffensen

Fagarbeider Småtroll

Caroline Selmer Jørgensen

Barneveileder Småtroll

Elzbieta Marzena Ginalska

Pedagogisk leder Lykketroll

Malin Borgen

Barnehagelærer2 Lykktroll

Monika Mitkuviene

Fagarbeider Lykketroll

Liss Karlsen

Fagarbeider Lykketroll