Hopp til innhold
Hverdagen vår har blitt endret på veldig kort tid. Vi takker ansatte og foresatte for et veldig godt samarbeid i en utfordrende tid. Ta godt vare på hverandre.
Vi ønsker å minne om gode hygieneråd og andre anbefalinger fra Helsedirektoratet; https://www.helsedirektoratet.no

Eitillstad FUS barnehage

Eitillstad FUS barnehage åpnet i nye flotte lokaler desember 2012. Barnehagen har fire avdelinger og 16 ansatte. Vi har et sterkt faglig miljø med åtte utdannede pedagoger og flere barne- og ungdomsarbeidere.

FUS barnehagenes satsningsområde er \"Egenledelse i lek og læring\". Alle ansatte kurses i forhold til denne arbeidsmetoden. På bakgrunn av satsningen på \"Egenledelse i lek og læring\" er vi opptatt av at barna i Eitillstad FUS barnehage skal møte tydelige, aktive voksne som har barnet i sentrum og som ser betydningen og verdien av lek. Eitillstad FUS Barnehage er en barnehage som hele tiden ønsker å utvikle seg til det beste for barna. Grunnlaget for vårt pedagogiske arbeid baserer seg eventyrlyst, vennekompetanse, god kommunikasjon og sosial kompetanse med leken i sentrum. I vår barnehage gis det rom for kreativitet og pedagogisk metodefrihet, der leken og barnet i sentrum er utgangspunktet.

Vi er en engasjert pedagogisk stab som gløder for den daglige omsorgen og trygghet for hvert enkelt barn.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Sleipner
Avdelingsleder:
Aleksander Kristensen
Tlf: 41534748
sleipner.eitillstad@bhg.no
Gullfakse
Avdelingsleder:
Emile Aouizerate
Tlf: 41534745
gullfakse.eitillstad@bhg.no
Hugin
Avdelingsleder:
Tugce Yilmas
Tlf: 41534743
hugin.eitillstad@bhg.no
Munin
Avdelingsleder:
Lina Kvam Dimmen
Tlf: 41534746
munin.eitillstad@bhg.no