Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
07.00 - 17:00
  Vi har
ledig plass!
3-5 år fra 01.08.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Tor Espen Hylland

Velkommen til Eitillstad FUS barnehage

Avdelinger

Sleipner
Avdelingsleder:
Pia Sandum
Tlf: 41534748
sleipner.eitillstad@bhg.no
Gullfakse
Avdelingsleder:
Andreas Kjøll
Tlf: 41534745
gullfakse.eitillstad@bhg.no
Hugin
Avdelingsleder:
Jorunn Hopshaug
Tlf: 41534743
hugin.eitillstad@bhg.no
Munin
Avdelingsleder:
Pia Nygård
Tlf: 41534746
munin.eitillstad@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Pia Nygård

Pedagogisk leder Munin, Ansatt siden 2022

Jeg ønsker å bidra til at barna skal få et trygt og godt første møte med barnehagen. Jeg vil tilrettelegge for å bygge relasjoner, gi dem gode opplevelser og se dem mestre og utvikle sin selvstendighet. Jeg har fordypning i musikk og liker å synge for og med de minste. Jeg ønsker å skape en følelse av fellesskap og inkludering ved å synge sammen. 

pia.nygard@bhg.no

Lina Kvam Dimmen

Pedagogisk leder Munin, Stedfortreder, Ansatt siden 2013 (Fødselspermisjon)

Jeg jobber i barnehage fordi jeg virkelig ønsker å bidra til at barn får den beste starten på livet i barnehagen. Jeg brenner for at alle barn skal kjenne at de blir sett og verdsatt, og jeg ønsker å være både en trygg base og en sikker havn for hvert enkelt barn. Alle barn er forskjellige, og skal møtes der de er. Et godt miljø på avdelingen legger til rette for mye god lek der både relasjonsbygging og læring skjer i trygge omgivelser. Jeg synes det er viktig at voksne byr på seg selv, og gir barna rom til å gjøre det samme!

lina.dimmen@bhg.no

Tor Espen Hylland

Daglig Leder Ansatt siden 2013

Nasjonal lederutdanning for styrere 30 STP

Pedagogogisk veiledning 30 STP

Ser på ansatte som de største ressursen barnehagen har.  Det er i relasjonen mellom mennesker utvikling skjer.

dl.eitillstad@bhg.no

Hanna Maria Heggem Holmene

Pedagogisk leder Munin, ansatt siden 01.02.24

I jobben min ønsker jeg å bidra til at barn blir kjent med verden og seg selv, å bidra til at barn får utvikle seg i lek og glede, men også bli møtt på en god måte i det som oppleves vanskelig. Gjennom lek og gode samspill tror jeg barnehagen kan bidra til å gi små mennesker en sunn forventning om og tro på at de uansett hvem de er og hvordan de er, hører hjemme i gode, meningsfulle fellesskap som har kraft til å gjøre verden bedre.

Jeg er ellers veldig glad i såpebobler, ballonger, maling, gjørme, rare fortellinger og tant og fjas.

Hedvig Sørheim

Pedagogisk medarbeider Munin, ansatt siden August 2023

Jeg brenner for at barn skal få muligheten til å være med å bestemme over egen hverdag. Favoritt-mottoet mitt er at man lærer av å gjøre feilVed å la de prøve selv skaper man barn som ikke er redde for å feile. Dette bygger igjen en arena hvor barna tør å være seg selv og utforske gjennom ulike typer lek.

Birte Rødberg Ulriksen

Pedagogisk Leder Munin starter 01.10.23 (fødselspermisjon)

Jihan El Dor

Pedagogisk medarbeider Munin, Ansatt siden 2012

Jeg brenner for at barna skal føle en glede og en trygghet når de kommer til barnehagen.
Alle barn skal bli sett individuelt for hva hver og en av de har behov for.
Pia Sandum

Pedagogisk Leder sleipner, Ansatt siden 2013

Jeg ønsker å skape en barnehagekultur preget av inkludering, raushet og uten fordommer. Der barn og voksne har troen på egne og andres evner, og gir hverandre rom til å prøve og feile. Der vi tar vare på hverandre, men også naturen og jorda vi lever på. Jeg jobber med hjertet.
Therese Rebne

Fagarbeider Sleipner, Ansatt siden 2014

Jeg brenner for å fremme språk og språkforståelse hos barna. I tillegg til å være en tilstedeværende voksen som prøver å forstå barna akkurat der de er. Videre brenner jeg for leken, det er så gøy når barna bruker fantasien. Plutselig er det rollelek og det gir gode muligheter for både vennskap og språkutvikling.

Martine Holseth Karlsen

Barne og ungdomsarbeider Sleipner, Ansatt siden 2013

Jeg er opptatt av å være en trygg, tydelig og omsorgsfull voksenperson i barns liv. En som setter grenser, en de kan tøyse og le med, en som blir med på leken og en som har et trygt fang når ting er vanskelig. Jeg brenner for å gi barna gode mestringsopplevelser, som gir de troen på seg selv og gjør de robuste og klare for å takle de utfordringene livet byr på.

Martin Svensson

Pedagogisk medarbeider Sleipner. Ansatt siden 2021

Jeg brenner for å skape en trygg og gøy hverdag for barn hvor de kan lære og le. Jeg brenner for å være et godt forbilde for barn og skape gode relasjoner og gode vaner. For meg er det ikke noen jobb som skaper mer glede og latter enn i en barnehage. Alle barn har rett på og bli hørt og sett!

martin.emil.svensson@bhg.no

Jorunn Røbekk Hopshaug

Pedagogisk leder Hugin, Ansatt siden 2019

Jeg brenner for at alle barn skal bli sett, hørt og bli tatt på alvor. Behandle alle individuelt og styrke barnas selvfølelse og selvtillit. Gi barna «verktøy» for sosialisering, utvikling og trivsel.  Åpenhet og et godt samarbeid er en forutsetning for trygge barn og trygge foresatte.

Jorunn.hopshaug@bhg.no

Tugce Turkøz

Pedagogisk leder Hugin ansatt siden 2019

Jeg brenner for at alle barn i barnehagen skal bli sett og hørt. Lek og læring bidrar til at hverdagen blir fylt med mye latter og glede. Jeg blir inspirert av barnehagen jeg jobber for med til å være en bedre versjon av meg selv for barna del. Barnas glede, latter og tilbakemeldinger gjør at hverdagen i Eitillstad blir fylt av mange ulike minner som man tar med seg videre i livet.

Tommy Røbekk Hopshaug

Barne og Ungdomsarbeider Hugin, Ansatt siden 2018

Jeg brenner for læring i lek og voksnes samhandling, engasjement og tilstedeværelse i barnas verden. Jeg elsker å jobbe i barnehage fordi det virkelig er den viktigste jobben i verden. Vi hjelper barna sette et godt utgangspunkt og start på livet før skolen og resten av deres liv.

tommy.hopshaug@bhg.no

Hans Kristian Henriksen

Pedagogisk medarbeider Sleipner/Hugin, Ansatt siden 2021

Jeg jobber i barnehage fordi jeg mener det er en av verdens viktigste jobber. Jeg brenner for å hjelpe barn bli den beste versjonen av seg selv og gi dem en trygg hverdag. Jeg er spesielt opptatt av at barn mestrer mer enn man tror bare man gir dem sjansen til å prøve.

Jannicke Hoffstuen

Barne og ungdomsarbeider 50 % Hugin, Ansatt siden 2013

Jeg brenner for å hjelpe barna til å utfolde seg kreativt i hverdagen. Jeg ønsker også alltid å være tilgjengelig for alle barn til enhver tid.

Andreas Kjøll

Pedagogisk leder Gullfakse, Ansatt siden 2019

jeg brenner for at alle barn skal bli møtt som den de er, de skal bli sett, hørt og respektert for sine meninger og valg. Barn trenger å få vite at det er plass for akkurat de i denne verden her. Jeg vil gi barn verktøy til å tørre å være seg selv uavhengig av alle andre rundt. Bevare den lille magien det er å være seg selv helt fullt ut, uansett hva andre syntes om det.

andreas.kjoll@bhg.no

Anna Kristina Paulsen

Pedagogisk leder Gullfakse, Ansatt siden 2021

Jeg brenner for å være en voksen som ser og møter barna og deres følelser der de er. Jeg vil være en trygg voksen som barna vet de kan komme til i alle situasjoner. Jeg brenner også for å skape en barnehage der mangfold og individualitet er noe vi feirer og setter pris på, hvor det er rom for alt alle skal kunne utvikle og utfolde seg til å være den de selv ønsker å være innenfor trygge rammer.

anna.paulsen@bhg.no

Simon Skjalg

Barne og Ungdomsarbeider Gullfakse, ansatt siden 2013

Jeg er opptatt av at barna skal ha en trygg arena der de kan oppleve mestring både sosialt og i lek.
Dette bidrar til at barna våger å utfordre seg selv, noe jeg mener er viktig å ha med seg på veien videre i livet.
Jeanette Høgås Olsen

Barne og ungdomsarbeider Gullfakse, Ansatt siden 2014

Jeg brenner for å se barns utvikling i lek og det sosiale samspillet. Jeg ønsker å være en trygg voksenperson i relasjonen med alle barn.

Randeh Chick Al Ard

Kjøkkenmedarbeider 50 %, Ansatt siden 2020

Jeg brenner for å gi alle barn næringsrik og god mat som er byggesteiner for utvikling. Barna skal se på meg som en trygg voksen som tar de på alvor.