Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00
  Vi har
ledig plass!
1-3 år fra 13.08.23
3-5 år fra 01.08.23
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Klara Signy Vik
94 80 30 55
E-post

Velkommen til Bakarvågen FUS barnehage

Avdelinger

Sportacus
Avdelingsleder:
Damir Despenic
Tlf: 97141943
sportacus.bakarvagen@bhg.no
Activus
Avdelingsleder:
Camilla Espeland
Tlf: 97140817
activus.bakarvagen@bhg.no
Friskus
Avdelingsleder:
Stine Engelsen
Tlf: 97139022
friskus.bakarvagen@bhg.no
Sprettus
Avdelingsleder:
Charlotte Johnsen
Tlf: 97139747
sprettus.bakarvagen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Damir Despenic

Avdelingsleder, Sportacus

Pedagog med interesser for fysisk aktivitet og utvikling av sosial kompetanse med barna. Ansvarlig for førskolegruppen og skoleforberedende praksis i Bakarvågen FUS barnehage

Camilla Espeland

Avdelingsleder Activus

Camilla har jobbet som pedagogik leder i Bakarvågen FUS barnehage siden 2011. Hun har videreutdanning i pedagogisk ledelse og profesjonsrettet veiledning samt master i organisasjon og ledelse. 

Hun jobber for å legge tilrette for at barna skal oppleve både utfordringer og få mestringsfølelse i det de driver med. Camilla er opptatt av at barna skal få utfolde seg gjennom fysisk aktivitet som er organisert og den viktige daglig aktiviteten. 

Ida Nordtveit

Avdelingsleder,  Friskus 

Ida er en sprudlende og engasjert pedagogisk leder med lek og sosial kompetanse som fagområde. Hun var ferdig utdannet barnehagelærer våren 2022, og har under studiene vært fast vikar her i Bakarvågen. Ved siden av jobb holder hun på med videreutdanning i spesialpedagogikk. Ida er svært opptatt av å se hvert enkelt barn ut ifra deres behov og forutsetninger. For hun er det viktig at alle barn skal kunne oppleve å være en del av fellesskapet og få medvirke i egen hverdag. Ida ønsker at barnehagehverdagen skal være fylt med vennskap, lek, latter og hverdagsmagi

Charlotte Johnsen

Avdelingsleder, Sprettus. 

Charlotte er utdannet barnehagelærer våren 2022, og startet som avdelingsleder på Sprettus høsten 2022. Under studiene arbeidet hun som ringevikar, og senere fagarbeider her hos oss i Bakarvågen. Charlotte har et brennende engasjement for de minste barna, og arbeider aktivt for å skape et trygt og godt barnehagemiljø for alle. Med en stor interesse for kunst, kultur og kreativitet, ønsker Charlotte å skape felles møteplasser hvor alle barn kan uttrykke seg uavhengig av alder, språkferdigheter og etnisitet. 

Lill Katrine Bøland

Ressursteamleder, Sportacus

Lill liker å skape hverdagsmagi i sin arbeidshverdag hvor barna opplever glede, latter og vennskap. Lill ltrives best i lek sammen med barna. Hun brenner for at alle barn skal ha en trygg og leken hverdag hvor det er rom for alle og evhver. 

Edward Antrobus

Fagleder fysisk aktivitet, Activus

Regine Margrethe Marskar

Fagleder friluftsliv, Sprettus 

Regine er pedagogisk leder med friluftsliv som fagområde. Hun var ferdig utdannet barnehagelærer i 2019, og har jobbet som pedagogiskleder siden. Hun begynte å jobbe i Bakarvågen FUS i august 2021. Regine er glad i friluftsliv, musikk og dans. Hun er en stor pådriver for at barn skal ha muligheten til å utrykke seg på ulike måter, f.eks. via forming eller bevegelse. Regine er en tilstedeværende voksen som ønsker å skape trygghet og gode relasjoner med hvert enkelt barn, og å skape hverdagsmagi sammen. 

Elisabeth Skogen

Barne- og ungdomsarbeider, Sportacus

Elisabeth har jobbet i barnehagen siden oppstart, og er utdannet barne-og ungdomsarbeider. Hun er glad i friluftsliv og å være ute i skogen sammen med barna. Elisabeth er en tilstedeværende voksen som ønsker å skape gode relasjoner med hvert enkelt barn å skape hverdagesmagi sammen med barna.  

Per Steffensen

Pedagogisk medarbeider, Activus

Tore Skeide

Barne- og ungdomsarbeider, Friskus

Tore har vært i barnehagen siden vi åpnet. Han har bakgrunn som kokk men utdannet seg etterhvert til barne- og ungdomsarbeider. Tore synes det er viktig at barn får utfolde seg fysisk gjennom barnehagedagen og elsker å være ute å leke med barna, utforske området rundt barnehagen, gå på tur og gjerne lage mat og spise måltider ute.

Tore ønsker at alle barn skal få oppleve gleden av sosialt samspill i barnehagen, kanskje møte en bestevenn for livet, kjenne på noen utfordringer og oppleve masse mestring i løpet av barnehsgetiden. 
Sammen skaper vi magi hver eneste dag!
Emilie Sæterstøl

Fagarbeider Sprettus

Emilie er utdannet barnehagelærer våren 2022, og arbeider i en fagarbeider stilling her hos oss. Hun setter alltid barna først, og har et stort engasjement for å gi de aller minste en god og betydningsfull start på utdanningsløpet. Emilie er en trygg, varm og tilstedeværende voksen som hver dag står klar med åpne armer og en hånd å holde i. Med en unik evne til å se hvert enkelt barn, er hun dyktig å tilpasse hverdagen ut i fra barnets beste. 

Pambos Charalambous

Pedagogisk medarbeider, Sportacus

Madelen Kristoffersen

Pedagogisk medarbeider, Activus

Lise Marie Øvrebø Pedersen

Barne- og ungdomsarbeider, Friskus

Lin Aamodt Drønen

Pedagogisk medarbeider, Sprettus

Lin er opptatt av at alle barna skal bli hørt og sett, og er spesielt oppmerksom på de barna som trenger et trygt fang å krype opp på. Helt siden hun var ung har hun hatt mottoet "alle barn er min barn".

Lin brenner for teater og musikk, og er veldig glad i samlinger med sang, dans og eventyr. Hun er også opptatt av at samarbeidet mellom de voksne i barnehagen er godt, for det de voksne er glade og trives, der trives også barna.

Tone Stensrud

Barnepleier, Sportacus

Tone er interessert i alt som lever: hage, blomster og er kjempe glad i dyr.
Hun er er en hønemor med stort omsorgs hjerte. 
Tone trives veldig godt i jobben, og syns det er kjempe spennende at ingen av barna er like og like. Det gir henne nye utfordringer å mestre i jobben hver dag. 
Zahraa Ibrahim

Ekstraressurs

Zahraa kom til Norge 2011.  Hun er glad å jobbe med barn og liker friluftsliv, musikk og dans. Zahraa jobber for å skape gode relasjoner med hvert enkelt barn og er opptatt av å sikre at alle barn har en trygg hverdag. 

Trine Johnsen

Pedagogisk medarbeider, Friskus. 

Trine har jobbet på småbarnsavdeling i Bakarvågen helt siden oppstart. Hun er en trygg og tillitsfull voksen som verdsetter all sin tid på gulvet med de minste. For Trine er det viktig å skape rom for å gi barna tid til å være liten, og å ta ting i deres tempo. Hun har alltid kontroll og setter kos og kjærlighet først.

Miranda Jensen

Barne- og ungdomsarbeider, Sprettus

Miranda er utdannet barne-og ungdomsarbeider og er en stabil og glødende voksen som er trygg i sin rolle. Med en fatastisk utstråling gir hun både barn og voksne en følelse av å bli sett og hørt. Miranda har flere års erfaring og er ikke redd for å by på seg selv. Hun har alltid kreative ideer og sammen med barna skaper MIranda et rom fylt av lek, latter og bevegelsesglede. 

Ercilio Carlos Duarte

Ekstraressurs

Ercilio har en utdanning i IKT og har mange år i databransjen. Siden 2015 har han jobbet som i barnehage og har vært hos oss siden 2017. 

Han er glad i friluftsliv og tar turer i skogen. Han er en tilstedeværende voksen som ønsker å skape gode relasjoner med hvert enkelt barn og skape hverdagsmagi sammen med barna. Han er også opptatt av å se hvert enkelt barn ut ifra deres behov og forutsetninger

Jelena Milovanovic

Ekstraressurs

Ina Mee Solhaug

Fagarbeider, Sprettus 

Ina er utdannet helsefagarbeider og har jobbet både innenfor helse, skole og barnehage. Hun er for tiden hjemme i permisjon. 
Hun brenner for at alle barn skal ha det bra og bli sett og hørt. HUn liker å jobbe med barn i samspill, utforsking og lek. 
Klara Signy Vik

Daglig leder.

Klara er utdannet førskolelærer. Hun har også tatt videretudanning for å kunne undervise i 8-13 klasse i tillegg til styrerutdanning og andre ledelsesrettet moduler. 

Hun har vært pedagogisk leder i FUS i mange år før hun ble daglig leder. Etter noen år som styrer i andre organisasjoner er Klara nå "hjemme igjen i FUS".