Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Brødholt FUS barnehage

Brødholt FUS barnehage er en 4 avdelings barnehage på Tomter i Hobøl. Vårt nærmiljø gir muligheter til turer i skog og mark og vi har kort vei til Tomters koselige bibliotek. Ønsker vi å dra på langturer er det også togstasjonen i gangavstand.

Våre avdelinger er inndelt slik at vi har en egen avdeling for de aller yngste. En avdeling for 2-3 åringene og to storebarns avdlinger. Barna som har behov for en formidagslur eller to sover stort sett ute i vogn. Da er det alltid en voksen som har sovevakt ved vognene.

Barnehagen er opptatt av å servere god og næringsrik mat som gir energi til lek og læring og gode byggeklosser for videre utvikling. Vi serverer varm lunsj fire dager i uken. Ellers serverer vi vårt eget hjemmebakte brød.

I Brødholt FUS barnehage jobber vi prosjektbasert. Sammen skaper og utvikler barn og voksne prosjekter der vi leker, lærer og utvikler oss. Våre satsningsområde er språk, samt natur og miljø. Våre satsningsområder  vil i stor grad påvirke prosjektene våre. Vi er også spesielt opptatt av å skape gode vilkår for leken. I leken får barn erfaringer som bidrar til utvikling av ferdigher som de får nytte og glede av resten av livet. Vi kaller det Egenledelse i lek og læring.

Hos oss skal leken komme først. I et utviklende lekemiljø med akkurat nok støtte og veiledning utvikler barna vennskap, tilegner seg kunnskap og opplever mestring. I Brødholt FUS barnehage har vi voksne med god lekekompetanse og kunnskap om barns utvikling.

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Inger Lise Holst Johannesen
Daglig leder

Tlf: 99 20 53 79
E-post: dl.brodholt@bhg.no

Avdelinger

Blåklokke
leder:
Marit Mørken
Tlf: 99205377
marit.morken@bhg.no
Solsikke
Pedagogisk leder:
Theres Nadden
Tlf: 99205376
theres.nadden@bhg.no
Hvitveisen
Pedagogisk leder:
Aina Granaas
Tlf: 99205375
aina.granaas@bhg.no
Hestehoven
Pedagogisk leder:
Veronica Osmundnes
Tlf: 99205378
Veronica.osmundnes@bhg.no