Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Brødholt FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Inger Lise Holst Johannesen
Daglig leder

Tlf: 99 20 53 79
E-post: dl.brodholt@bhg.no

Brødholt FUS barnehage er en 4 avdelings barnehage på Tomter i Indre østfold. Vårt nærmiljø gir muligheter til turer i skog og mark og vi har kort vei til Tomters koselige bibliotek. Ønsker vi å dra på langturer er det også togstasjonen i gangavstand.

Våre avdelinger er inndelt slik at vi har en egen avdeling for de aller yngste. En avdeling for 2-3 åringene og to storebarns avdlinger. Barna som har behov for en formidagslur eller to sover stort sett ute i vogn. Da er det alltid en voksen som har sovevakt ved vognene.

Barnehagen er opptatt av å servere god og næringsrik mat som gir energi til lek og læring og gode byggeklosser for videre utvikling. Vi serverer varm lunsj fire dager i uken. Ellers serverer vi vårt eget hjemmebakte brød.

I Brødholt FUS barnehage jobber vi prosjektbasert. Sammen skaper og utvikler barn og voksne prosjekter der vi leker, lærer og utvikler oss. Våre satsningsområder vi naturlig nok påvirke prosjektene vi har.

 

Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede, hverdagsmagi og vennegaranti.

Vi ønsker at barna skal få gode erfaringger og fine naturopplevelser gejnnom alle årstider. Utelek og turer i nærmiljøet med lek og aktiviteter er fast på planen. Vi er også opptatt av å legge til rette for gode språkmiljøer i barnehagen. Turer til biblioteket, bøker tilgjengelig og gode samtaler er viktige arenaer for srpåkutviklingen. 

Vi er også spesielt opptatt av å skape gode vilkår for leken. I leken får barn erfaringer som bidrar til utvikling av ferdigher som de får nytte og glede av resten av livet. Vi kaller det Egenledelse i lek og læring.

Hos oss skal leken komme først. I et utviklende lekemiljø med akkurat nok støtte og veiledning utvikler barna vennskap, tilegner seg kunnskap og opplever mestring. I Brødholt FUS barnehage har vi voksne med god lekekompetanse og kunnskap om barns utvikling. Ta gjerne en titt på vår Årsplan om du vil vite litt hvordan vi jobber. 

Vi har ledige barnehageplasser fra August 2021 -

Ønsker du å komme innom for å se på barnehagen, ta kontakt med daglig leder Inger Lise Johannesen på tlf 99205379 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Blåklokke
leder:
Theres Nadden
Tlf: 99205377
theres.nadden@bhg.no
Solsikke
Pedagogisk leder:
Camilla Lindgård
Tlf: 99205376
camilla.lindgaard@bhg.no
Hvitveisen
Pedagogisk leder:
Aina Granaas
Tlf: 99205375
aina.granaas@bhg.no
Hestehoven
Pedagogisk leder:
Solveig Fjordholm
Tlf: 99205378
solveig.fjordholm@bhg.no