Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bybrua FUS barnehage

Bybrua FUS barnehage as

Velkommen til Bybrua FUS barnehage as!

Bybrua FUS barnehage as er en privat barnehage som har fokus på barnets utvikling gjennom leken. Hos oss kommer leken først og de ansatte skal hver dag jobbe for ditt barns trygghet, kompetanse og utvikling. Bybrua FUS jobber forskningsbasert og hver enkelt ansatt har sine egne utviklingsmål for å skape best mulig relasjon til barnet. I FUS kommer Barnet Først! Du finner mer informasjon om vår satsning ved å gå til Barnet først- dette er FUS-metoden!

Det at barnet kommer først betyr at leken er veldig viktig for oss. I Bybrua FUS skal alle ansatte være med å leke, observere lek og sette inn tiltak for at leken skal utvikle seg over tid. Barn lærer best gjennom lek og ved at vi bruker mye tid på å leke, så vet vi at vi jobber med noe av det viktigste vi kan gi barna, nemlig gode strategier for samspill. Våre ansatte er trent på å veilede og bygge opp gode lekearenaer, de vet hvor viktige språket er for å kunne leke og de vet hvilke ansatteroller som utvikler barna best i førskolealder. I Bybrua FUS kan vi med stolthet si at vi jobber forskningsbasert til det beste for barna! Her finner du bilde av våre ansatte.

Barnehagen har lokaler fra 2011 der rommene er mangfoldige med tanke på barnas rollelek. Barnehagen er mye ute på tur og har sin egen Lavvo i nærmiljøet. Barna nyter godt av en kvalifisert bemanning i barnehagen som er stabil og skaper kontinuitet. Se bilder fra barnehagen her.

Vi tar gjerne i mot besøk av dere som vil se nærmere på barnehagen vår. Ta kontakt med oss på 611 70 611 for å avtale en omvisning. Bybrua FUS ønsker et tett samarbeid med foreldre og har derfor etablert et unikt tilbud som vi kaller Super Tirsdag. Les mer om vår Super Tirsdag her.

Barnehagen tilhører barnehagekjeden FUS med sine 185 barnehager i hele Norge. Barnehagekjeden har som hovedmål å være norges beste barnehage og i FUS kommer som kjent Barnet Først!

                                                             

Søk barnehageplass

Avdelinger

Bier
Avdelingsleder:
Guro Thune Olsen
Tlf: 61170611 #1
guro.olsen@bhg.no
Sommerfugler
Avdelingsleder:
Marthe Hopstad og Ingunn Rausand
Tlf: 61170611 #2
marthe.hopstad@bhg.no
ingunn.rausand@bhg.no
Ekorn
Avdelingsleder:
Gøran Svensson
Tlf: 61170611 #3
goran.svensson@bhg.no
Ulver
Avdelingsleder:
Torill Kjeldsen
Tlf: 61170611 #4
torill.kjeldsen@bhg.no
Bjørner
Avdelingsleder:
Hanne Fodnes Bugueno
Tlf: 61170611 #5
hanne.bugueno@bhg.no
Ekorn
Avdelingsleder:
Simona Gedminiene
simona.gedminiene@bhg.no