Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Bybrua FUS barnehage

Bybrua FUS barnehage as

Velkommen til Bybrua FUS barnehage as!

Bybrua FUS barnehage as er en privat barnehage som har fokus på barnets utvikling gjennom leken. Hos oss kommer leken først og de ansatte skal hver dag jobbe for ditt barns trygghet, kompetanse og utvikling. Bybrua FUS jobber forskningsbasert og hver enkelt ansatt har sine egne utviklingsmål for å skape best mulig relasjon til barnet. Barnehagen har lokaler fra 2011 der rommene er mangfoldige med tanke på barnas rollelek. Barnehagen er mye ute på tur og har sin egen Lavvo i nærmiljøet. Barna nyter godt av en kvalifisert bemanning i barnehagen som er stabil og skaper kontinuitet.

Vi tar gjerne i mot besøk av dere som vil se nærmere på barnehagen vår. Ta kontakt med oss på 611 70 611 eller 90 87 09 50 for å avtale en omvisning.

Barnehagen tilhører barnehagekjeden FUS med sine 178 barnehager i hele Norge. Barnehagekjeden har som hovedmål å være norges beste barnehage og i FUS kommer barnet først!

Søk barnehageplass

Avdelinger

Bier
Pedagogisk leder:
Sigrid Haga
Tlf: 61170611 #1
sigrid.haga@bhg.no
Sommerfugler
Pedagogisk leder:
Marthe Hopstad og Ingunn Rausand
Tlf: 61170611 #2
marthe.hopstad@bhg.no
ingunn.rausand@bhg.no
Ekorn
Pedagogisk leder:
Torill Kjeldsen
Tlf: 61170611 #3
torill.kjeldsen@bhg.no
Ulver
Pedagogisk leder:
Hanne Fodnes Bugueno
Tlf: 61170611 #4
hanne.bugueno@bhg.no
Bjørner
Pedagogisk leder:
Kristine Økesveen
Tlf: 61170611 #5
kristine.okesveen@bhg.no