Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 16:45
  Vi har
ledig plass!
1-3 år fra 01.08.24
3-5 år fra 01.08.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Hilde Sylliåsen

Velkommen til Fagstadlia FUS barnehage

Avdelinger

Kvisten
Pedagogisk leder:
Torstein Bjørgo
Tlf: 97555938
kvisten.fagstadlia@bhg.no
Knausen
Pedagogisk leder:
Ida Nyløkken
Tlf: 41481598
knausen.fagstadlia@bhg.no
Kongla
Pedagogisk leder:
Nina Konst
Tlf: 95407436
nina.konst@bhg.no
Krekling
Pedagogisk leder:
Wenche Reistad
Tlf: 97555937
krekling.fagstadlia@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Simen Lyndgren

Simen er barnehagelærer og har vært ansatt på Knausen siden 2022. Han er en nær omsorgsperson som møter barn i alle deres emosjonelle utfordringer. Han gir dem støtte og hjelper dem i å håndtere følelsene sine. Simen er en habil musiker og gitaren er aldri langt unna.

Beathe Ensby

Beathe er barne - og ungdomsarbeider og har jobbet på Knausen siden 2021. Hun er alltid i godt humør og er en trygg og god omsorgsperson for barna.  

Geir Øyvind Sveen

Geir Øyvind har jobbet som assistent på Kvisten siden januar 2023. Geir er svært glad i friluftsliv og matlaging og er oppatt av å gi barn gode og viktige hverdagsopplevelser. Han liker å ha med seg barn på prosjekter og er alltid i godt humør. Barna er veldig glad i Geir.

Elina Ødegaard Lauen

Elina startet å jobbe hos oss i mars 2023. Hun er barne-og ungdomsarbeider. Elina er en god omsorgsperson som er nær barna. Hun er rolig og tilstedeværende og er alltid der når barna trenger hennes støtte eller trøst. 

Clare Torp

Clare Torp startet som nestleder i barnehagen i august 2023. Hun har jobbet som pedagogisk leder i barnehagen siden 2005. Clare er nær og omsorgfull og har et godt forhold til alle barn, foreldre og ansatte. Hun brenner for at alle skal bli "den beste utgaven av seg selv" og hun er "den beste" veilederen i det. 

Monica Olstad

Monica er barne-og ungdomsarbeider på Knausen og har jobbet i barnehagen siden 2008. Hun er er trygg og god omsorgsperson som barna får et nært forhold til. Hun er kreativ og liker å sette igang med formingsaktiviteter. Hun deler jobben med Monica G.

Monica Gjørlihagen

Monica er barne- og ungdomsarbeider som har jobbet her siden 2010. Hun er en nær og god omsorgsperson. Hun er svært god i praktiske arbeidsoppgaver og er gjerne den som reparerer og fikser det som trengs i barnehagen. Hun deler jobben med Monica.

Torstein Bjørgo

Torstein startet som pedagogisk leder på Kvisten i august 2023.  Han har jobbet som pedagogisk leder i Oslo i 6 år. Vi ser fram til å bli kjent med han.

Tina Elisabeth Jakobsen

Tina jobber som støttepedagog på Knausen. Hun er alltid engasjert sammen med barna i små grupper og hun er god til å se barna som trenger litt ekstra støtte og hjelp i både følelseliv og i lek.

Terje Solstuen

Terje er barnehagelærer på Krekling og har vært ansatt siden 2016.  Terje er en trygg omsorgsperson som barna får et nært forhold til. Han er glad i musikk og er en god sanger.

Liv Høiby

Liv er barnehagelærer på Kvisten og hun har vært ansatt siden 2013. Hun deler jobb med June. Liv er glad i bøker og leser gjerne for barna. Hun har en solid kompetanse og er spesiellt dyktig i språkutvikling hos barn.

Hilde Sylliåsen

Hilde er daglig leder i barnehagen og har vært ansatt siden 2005.

Unni Gonstad Nøss

Unni har ansvaret for maten i barnehagen og har vært ansatt siden 2013. Når Unni har med seg ukas "medhjelpere" i matlagningen blir det snakket om hjemme. Det er noe alle barn elsker. Hun bidrar mye i at vi lykkes med barnehagens mattilbud og ikke minst med at barna blir glad i sunn og god mat.

June Olaussen

June er barnehagelærer på Kvisten og har vært ansatt siden 2012. Hun deler stilling med Liv. June er en ivrig friluftsperson og både på jobben og i fritiden trives hun best i skogen og i fjellet.

Ellen Høstmælingen

Ellen er assistent på Kvisten og har vært ansatt siden 2006. Ellen er barnas nære omsorgsperson og hun blir også en kjær foreldrekontakt. Hun er god på å se barnas behov og møter dem i følelesene sine. Hun hjelper barna i å håndtere store og små utfordringer i hverdagen.

Randi Kveine Megrund

Randi er assistent på Kongla og har vært ansatt siden 2006. Hun er en god omsorgsperson og får et nært forhold til barn og foreldre. Hun liker uteliv og er en ansatt med "grønne fingre". Hun har bakgrunn som blomsterdekoratør og elsker alt som spirer og gror.

Wenche Anette Reistad

Wenche er pedagogisk leder på Krekling og har vært ansatt siden 2006. Hun har vært spesialsykepleier på barneavdelingen ved sykehuset i 17 år før hun kom til oss. Hun er derfor den vi går til når vi trenger råd om barnas helse. Wenche er organisert og strukturert i jobben og sørger for at vi har det ryddig rundt oss. Hun elsker bøker og er i sitt ess når hun kan sitte å lese sammen med barna.

Hilde Irene Søreng

Hilde Irene er barne- og ungdomsarbeider og har vært ansatt siden 2006. 

Mari Elisabeth Mythen

Mari er assistent på Kongla og har vært ansatt siden 2008. Hun er en god omsorgsperson for barna og er alltid med i lek og aktivitet. Hun er spesielt god på å snakke med barna i hverdagen og er en god språkstøtte.

Ida Nyløkken

Ida er pedagogisk leder på Knausen og har vært ansatt side 2008. Hun er spesiellt god i musikk og er den som i stor grad driver "musikk-prosjektene" våre. Hun spiller piano og gitar og er dirigent for et barnekor på fritiden. I fritiden er Ida en ivrig løper og deltar i områdets løpekonkurranser.

Kari Bente Bakken

Kari er assistent på Kongla og har vært ansatt siden 2005. Hun elsker forming og kreative aktiviteter og sammen med barna kan hun skape de utroligste ting. Hun er en god omsorgsperson og får et nært forhold til barn og foreldre.

Anne Resset Nereng

Anne er barne-og ungdomsarbeider på Krekling og har vært ansatt siden 2009. Anne er et ivrig utemenneske og hun tar gjerne med barna ut på tur. I nærmijøets gapahuk eller ender et tre i skogen får barna sove "middagslurern" sin. Anne er en av de kreative i barnehagen og  ikke minst en som klarer alt av håndtverksoppgaver. Hun har restaurert eget hus og skapt den mest fantastiske sommerhagen i huset sitt på landet.

Nina Konst

Nina Konst er pedagogisk leder på Kongla og har vært ansatt i barnehagen siden 2017. Hun liker å være med i barnas lek og er god til å bidra i og utvikle lekens magiske verden. Hun er opptatt av natur og miljø og er en ivrig deltaker i debatten om dyrevelferd.