Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Drafnkollen FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Jorunn Langholen
Daglig leder

Tlf: 92 81 57 91
E-post: dl.drafnkollen@bhg.no
Drafnkollen FUS barnehage as

Drafnkollen FUS barnehage ligger flott plassert nærmest midt i skogen med utsikt over hele Drammen by og Drammensfjorden. Vår beliggenhet gir unike muligheter for uteliv. Vi er ute og leker hver dag. Vi er inne også, og undrer, leker, prater. Uansett hvor vi er, fokuserer vi på å være tilstede i øyeblikket, midt i barnets liv.  

Vi har et prosjekt om vikinger i år, og har gitt gruppene våre navnene Kaupang, Heimdal, Muspelheim, Nivlheim og Bifrost. 

Ansatte i Drafnkollen FUS barnehage tar barns hverdag, lek, meninger og følelser på alvor. Forskning viser at kvaliteten på relasjoner mellom ansatte og barn har stor betydning for barns trivsel her og nå og psykisk helse i lang tid fremover. Vi får jobbe sammen med hjemmet i å bygge helse, livsglede og kompetanse for resten av livet.

Nå er det hovedopptak. Trenger du barnehageplass fra høsten? Ta kontakt om du har lyst til å snakke med oss. Vi har også ledig plass for barn på liten base nå. Gå inn her og søk plass hos oss!

Er du opptatt av foreldrerollen? Vi anbefaler denne podkasten for deg med barn i barnehagen: FUS-poden

Søk barnehageplass

Avdelinger

Kaupang
Pedagogisk leder
Hege Lauritzen
hege.lauritzen@bhg.no
Nivlheim
Pedagogisk leder:
Anders Wallin
anders.wallin@bhg.no
Muspelheim
Pedagogisk leder:
Vaila Øye Nordli
vaila.nordli@bhg.no
Heimdal
Pedagogisk leder
Anne Kjersti Glestad
anne.glestad@bhg.no
Bifrost
Pedagogisk leder
Lise Serin Førde
lise.forde@bhg.no