Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Foreldresamarbeid

Vår viktigste samarbeidspartner er foreldrene til barnet. Det er de som kjenner barnet best og derfor er vi avhengig av å ha et tett og konstruktivt foreldresamarbeid. I Fladaberg FUS Barnehage er vi i dialog med foreldrene så ofte vi kan. Ved henting og levering utveksler vi positive erfaringer med barnet tilstede for å gi foreldre et inntrykk av hvordan dagen har vært i tillegg til at barnet får positiv oppmerksomhet og en mulighet til å delta i samtalen. Dersom det er behov for å snakke om noe som barnet ikke bør lytte på så setter vi av tid og rom til dette.

Foreldreundersøkelsen som sendes ut til alle landets barnehager årlig er et viktig verktøy for oss. Vi bruker resultatet til å øke kvaliteten på tilbudet vårt og er derfor avhengig av høy deltakelse blant foreldrene. Det er alltid noe vi kan bli bedre på, og setter derfor pris på alle tilbakemeldinger. De to siste årene har vi oppnådd høyest tilfredshet blant barnehagene i Karmøy Kommune, med et gjennomsnitt på 4,9 av 5,0. Resultatet fra undersøkelsen finner dere HER.