Hopp til innhold

Fladaberg FUS barnehage

Fladaberg FUS barnehage as

Hjertelig velkommen til Fladaberg FUS barnehage skal dere være!

Vi er en 3-avdelings barnehage med egen småbarnsavdeling. I underkant av 60 barn hver år er vi en relativt liten og nær barnehage. Barnehagen har stort fokus på å skape inspirerende lekemiljøer, vi legger ut \"spor\" som pirrer nysgjerrigheten deres og motiverer dem til å leke. For hos oss kommer leken først!

- I Fladaberg FUS barnehage har vi en port til den fantastiske planteskogen, kort vei til skole og havneområdet i idylliske Skudeneshavn. Barna får bli kjent med nærmiljøet sitt, spesielt barneskolen og Skudenes sykehjem.

- Vi er en \"Livsglede-barnehage\" gjennom å skape hjertevarme og aktivitet mellom eldre og små barn! Hver onsdag går en voksen og barn på \"kafe\" på sykehjemmet. Da underholder de gjerne med sang, teater eller leker/maler sammen.

- På fredager er det teater, med voksne og barn i rollene. Vi har mange kostymer til voksne og barn, så vi finner frem rekvesitter og på scenen vår skjer det mye spennende! Både alvor og skjemt! Etterpå er det middag i magen, for så å gå ut i det vestlandsværet vi har fått den dagen ;)

Søk barnehageplass

Avdelinger

Alver, 0-3 årsavdeling
Avdelingsleder:
Marit T. Nornes
Tlf: 948 94 851
alvene.fladaberg@bhg.no
Sjarmtroll, 3-4 års avdeling
Avdelingsleder:
Karoline Sandslett
Tlf: 468 28 940
sjarmtroll.fladaberg@bhg.no
Villvetter, 4-6 års avdeling
Avdelingsleder:
Christian S. Nornes og Signe Iren Fredriksen
Tlf: 948 95 185
villvetter.fladaberg@bhg.no