Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 17:00

 Daglig leder

Karianne Langåker
91 53 87 23
E-post

Velkommen til Fladaberg FUS barnehage

Hjertelig velkommen til Fladaberg FUS barnehage skal dere være!

Vi er en 3-avdelings barnehage med egen småbarnsavdeling. Med i underkant av 60 barn hvert år er vi en relativt liten og nær barnehage. Barnehagen har stort fokus på å skape inspirerende lekemiljøer, vi legger ut "spor" som pirrer nysgjerrigheten deres og motiverer dem til å leke. For hos oss kommer leken først!

Vi har stort fokus på trygg tilknytning. Barna som begynner hos oss har en lenger og foreldreaktiv tilvenningstid som gjør at overgangen til barnehagelivet vil oppleves tryggere. Vi har oppstartsamtale før barnet starter i barnehagen, slik at både du som foreldre og barnet skal få en trygg start.

- I Fladaberg FUS barnehage har vi en port til den fantastiske planteskogen, kort vei til skole og havneområdet i idylliske Skudeneshavn. 

- Vi er en "Livsglede-barnehage" gjennom å skape hjertevarme og aktivitet mellom eldre og små barn! Hver onsdag går 2 voksne og en gruppe barn på "kafe" på sykehjemmet på Vea. Da underholder de gjerne med sang, teater eller leker/maler sammen.

På fredager er det teater, med voksne og barn i rollene. Vi varierer mellom kjente og ukjente eventyr, og barna har stor medvirkning på utformingen av rekvisitter og roller.

Vi dokumenterer hverdagen vår bilder på MyKid daglig, slik at foreldrene får et godt innblikk i barnets hverdag. Her mottar foreldrene bilder og faglig referanser fra Rammeplan fra innholdet i uka som har gått. Vi har et stabilt personale på 13 engasjerte, tilstedeværende, glødende voksne fylt med humor og glede. Vi har full pedagogdekning, og jobber kontinuerlig med faglig utvikling i personalgruppen basert på forskning på barns læring og utvikling.

Hos oss kommer barna først. De er FUS!

Avdelinger

Alver, 0-3 årsavdeling
Avdelingsleder:
Signe Iren Fredriksen
Tlf: 948 94 851
alvene.fladaberg@bhg.no
Sjarmtroll, 2-4 års avdeling
Avdelingsleder:
Christian Stave Nornes og Marit Tobiassen
Tlf: 468 28 940
sjarmtroll.fladaberg@bhg.no
Villvetter, 4-6 års avdeling
Avdelingsleder:
Anette Thorsen og Maria Brandal Vikene
Tlf: 948 95 185
villvetter.fladaberg@bhg.no