Loading...
Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 17:00

 Daglig leder

Karianne Langåker
91 53 87 23

Livsglede

I Fladaberg FUS Barnehage er vi del av det som kalles "Livsglede for eldre". Vi reiser på besøk til sykehjemmet på Vea og sprer glede i gangene, på kaféen og på rommene.

En Livsgledebarnehage skaper opplevelser gjennom felles aktiviteter med beboere på sykehjem. Barnehagene gjør besøk en gang i måneden eller oftere. Barnehagen bestemmer selv hvem de vil samarbeide med, og gjør dette gjennom avtaler med sykehjem/institusjon i sitt nærmiljø. Ordningen er åpen for alle barnehager og eldreinstitusjoner.

Livsglede for Eldre er svært opptatt av den helsefremmende effekten som det frivillige bidraget har for alle involverte. Vi er opptatt av samspillet mellom gammel og ung. Hensikten er å stimulere til felles aktivitet, som gir de eldre en mulighet til å være en ressurs for barn og unge.

Finn ut mer om Livsglede for eldre HER