Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Heia FUS barnehage avd. Sylling

Sylling FUS barnehage er en satellittavdeling til Heia FUS barnehage. Sylling FUS barnehage ligger i idylliske Sylling innerst i Lierdalen, og vi ligger flott til i forhold til naturen.

Vi var ferdig oppusset høsten 2016, og barnehagen vår har fått en total renovering.

Det er 2 avdelinger, og det er plass til ca.53 barn i alderen 0-6 år. Vi har mange ulike ansatte, som tilsammen skaper et mylder av ideer og angasjement.

Med et bredt spekter av ansatte har vi godt grunnlag for å gi barna en trygg og god oppvekst, med masse lek og moro. Vi er ute hver eneste dag, uansett vær og vind. Barna i Sylling FUS barnehage blir gitt muligheten til å oppdage, utforske og være nysgjerrige på alt som skjer rundt dem. En av mange stursteder vi har tilgang på er et sted vi kaller Indianerskogen. Her har vi tilgang på både bålhytte, gapahuker og egen do.

Vi som jobber her brenner for det vi jobber med, og med barna i fokus skal vi være med på å skape trygge, selvsikre, eventyrlystne og fornøyde barn. Det viktige for oss er at barnet trives i barnehagen og har leke og sosial kompetanse. Vi jobber kontinuerlig for at akkurat ditt barn skal opparbeide seg disse ferdighetene. Et av Sylling FUS barnehages satsingsområde er egenledelse i lek og læring. Det vil si egenledelse gjennom lek og samspill mellom barn og voksne. Med dette i fokus ønsker vi å bidra til at barna utvikler gode egenskaper som kreves for å utvikle vennskap og sosial kompetanse.

Avtal gjerne et møte på forhånd hvis du er nysgjerrig på hvordan barnehagehverdagen eller barnehagen ser ut.
Vi ønsker å hilse på akkurat dere.

Du kan gå inn her og søke plass hos oss

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Hege S. Thai
Daglig leder

Tlf: 92 86 58 01
E-post: dl.heia@bhg.no

Avdelinger

Måneskinn
Kristin Myre og Ailina Alvarstein
Pedagogiske leder
Tlf: 904 73 405
maneskinn.heia@bhg.no
Solstrålene
Hege Flåhagen, Cecilie Bakkerud og Marthe Marie Johannessen
Pedagogisk leder
Tlf: 920 19 339
solstralene.heia@bhg.no
Heia FUS barnehage, avd Lierskogen og Sylling
Faglig leder
Kim-André Opsahl
Tlf: 915 99 834
kim-andre.opsahl@bhg.no