Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Heia FUS barnehage avd. Sylling

Sylling FUS barnehage er en liten barnehage, og en satellittavdeling til Heia FUS barnehage AS. Sylling FUS barnehage ligger i idylliske Sylling innerst i Lierdalen, og vi ligger flott til i forhold til naturen.

Vi var ferdig oppusset høsten 2016, og barnehagen vår har fått en total renovering.

Det er for tiden 2 avdelinger, og det er plass til ca.53 barn i alderen 0-6 år. Vi er en ansattgjeng som trives godt med jobben vår. Vi har mange ulike ansatte, som tilsammen skaper et mylder av ideer og angasjement.

Med et bredt spekter av ansatte har vi godt grunnlag for å gi barna en trygg og god oppvekst, med masse lek og moro. Vi er ute hver eneste dag, uansett vær og vind. Barna i Sylling FUS barnehage blir gitt muligheten til å oppdage, utforske og være nysgjerrige på alt som skjer rundt dem. En av mange stursteder vi har tilgang på er et sted vi kaller Indianerskogen. Her har vi tilgang på både bålhytte, gapahuker og egen do.

Vi som jobber her brenner for det vi jobber med, og med barna i fokus skal vi være med på å skape trygge, selvsikre, eventyrlystne og fornøyde barn. Det viktige for oss er at barnet trives i barnehagen og har leke og sosial kompetanse. Vi jobber kontinuerlig for at akkurat ditt barn skal opparbeide seg disse ferdighetene. Et av Sylling FUS barnehages satsingsområde er egenledelse i lek og læring. Det vil si egenledelse gjennom lek og samspill mellom barn og voksne. Med dette i fokus ønsker vi å bidra til at barna utvikler gode egenskaper som kreves for å utvikle vennskap og sosial kompetanse.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss som jobber i Sylling FUS barnehage, enten det gjelder barnehageopptak, ledige stillinger eller noe annet knyttet til barnehagens arbeid.

Avtal gjerne et møte på forhånd hvis du er nysgjerrig på hvordan barnehagehverdagen eller barnehagen ser ut.
Vi ønsker å hilse på akkurat dere.

Ta kontakt med Leder Marthe Marie Johannessen på telefon 95242569 eller send meg en mail på sylling.heia@bhg.no

Søk barnehageplass

Vi har ledige barnehageplasser !

Ønsker du barnehageplass hos oss, kontakt:
Marthe Marie Johannessen
Daglig leder

Tlf: 95 24 25 69
E-post: sylling.heia@bhg.no

Avdelinger

Regnbuen
Avdelingsleder: Kristin Myre og Cecilie Bakkerud
Pedagogiske ledere
Tlf: 904 73 405
regnbuen.heia@bhg.no
Måneskinn
Avdelingsleder: Ole Martin Apenæs
Pedagogiske leder
Tlf: 90413802
maneskinn.heia@bhg.no
Solstrålene
Avdelingsleder: Hege Flåhagen
Pedagogisk leder
Tlf: 92019339
solstralene.heia@bhg.no