Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Sylling FUS barnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Hege S. Thai
Daglig leder

Tlf: 92 86 58 01
E-post: dl.heia@bhg.no

Sylling FUS barnehage er en satellittavdeling til Heia FUS barnehage. Sylling FUS barnehage ligger i idylliske Sylling innerst i Lierdalen, og vi ligger flott til i forhold til naturen.

Vi var ferdig oppusset høsten 2016, og barnehagen vår har fått en total renovering.

Det er 2 avdelinger, og det er plass til ca.53 barn i alderen 0-6 år. Vi har dyktige ansatte som er opptatt av barnas beste, og sammen skaper de et mylder av ideer og engasjement.

Vi har et godt grunnlag for å gi barna en trygg og god oppvekst, med masse lek og magi. Vi er ute hver dag, uansett vær og vind. Barna i Sylling FUS barnehage blir gitt muligheten til å oppdage, utforske og være nysgjerrige på alt som skjer rundt dem. En av mange tursteder vi har tilgang på er Indianerskogen. Her har vi grillhytte, utedo og mye plass til å leke og utforske sammen med barna på. Her lager vi ofte mat på bålet og har gode samtaler sammen med barna.

Vi som jobber her brenner for barna og barnas beste. Med barna i fokus skal vi være med på å skape trygge, selvsikre, eventyrlystne og glade barn. Det er viktig for oss at barnet trives i barnehagen, har venner og utvikler sin kompetanse innen lek og sin sosiale kompetanse. Et av våre satsingsområder er egenledelse i lek og læring. Med dette i fokus ønsker vi å bidra til at barna utvikler gode egenskaper som kreves for å utvikle vennskap og sosial kompetanse.

Du kan lese mer om oss og våre satsningsområder i vår årsplan.

Avtal gjerne et møte på forhånd hvis du er nysgjerrig på hvordan barnehagehverdagen eller barnehagen ser ut.
Vi ønsker å hilse på akkurat dere.

Du kan gå inn her og søke plass hos oss

Søk barnehageplass

Avdelinger

Måneskinn
Kristin Myre og Ailina Alvarstein
Pedagogiske leder
Tlf: 904 73 405
maneskinn.heia@bhg.no
Solstrålene
Hege Flåhagen, Cecilie Bakkerud og Marthe Marie Johannessen
Pedagogisk leder
Tlf: 920 19 339
solstralene.heia@bhg.no
Heia FUS barnehage, avd Lierskogen og Sylling
Faglig leder
Kim-André Opsahl
Tlf: 915 99 834
kim-andre.opsahl@bhg.no