Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:00

 Daglig leder

Hege S. Thai
92 86 58 01
E-post

Velkommen til Sylling FUS barnehage

Avdelinger

Regnbuen
Marthe Marie Johannessen
Pedagogiske leder
Tlf: 952 42 569
marthe.johannessen@bhg.no
Måneskinn
Kristin Myre og Ailina Alvarstein
Pedagogiske ledere
Tlf: 904 73 405
maneskinn.heia@bhg.no
Solstrålene
Hege Flåhagen og Cecilie Bakkerud
Pedagogisk ledere
Tlf: 920 19 339
solstralene.heia@bhg.no
Heia FUS barnehage, avd Lierskogen og Sylling
Faglig leder
Kim-André Opsahl
Tlf: 915 99 834
kim-andre.opsahl@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Hege Sagvolden Thai

Daglig leder

Utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med fordypning i spesialpedagogikk. Jeg har i tillegg videreutdanning på BI for daglig ledere i barnehager. Har jobbet som assistent, pedagogisk leder og daglig leder, og startet i Heia som daglig leder i 2010, og i Sylling i 2013. Er opptatt av gode relasjoner mellom barn-barn, barn-voksen og voksen-voksen.

Kim-André Opsahl

Faglig leder

Utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med videreutdanning i pedagogisk veiledning og barnehageledelse ved USN. Jobbet som pedagogisk leder i Heia FUS fra 2010, og gikk over til faglig leder fra høsten 2019. Er opptatt av bevegelse og helse, mestringsopplevelser og magiske øyeblikk i hverdagen. Brenner for faglig utvikling.

Hege Flåhagen

Pedagogisk leder

Er barnehagelærer, utdannet ved Høgskolen i Telemark, med fordypning i material og digital utforskning. Har videreutdanning i Være Sammen og pedagogisk veiledning, og er i tillegg CLASS sertifisert i Toddler. Hege er opptatt av de minste i barnehagen, og å bidra til trygghet og tilknytning som grunnlag for utvikling og læring.

Cecilie Bakkerud

Pedagogisk leder

Cecilie er utdannet barnehagelærer ved universitetet i Sørøst-Norge med fordypning i interkulturell kompetanse. Jobbet i Sylling FUS siden slutten av mai 2018. Er opptatt av at alle barn skal bli ivaretatt og ha en god omsorgsfull hverdag i barnehagen.

Ailina Enåsen Alvarstein

Pedagogisk leder

Ailina ble utdannet barnehagelærer ved universitetet i sør-øst Norge i 2019. Hun tok også et årsstudium i spesialpedagogikk, veiledning og rådgivning og oppdragelsesteori i 2015. Hun brenner for kreativitet, fantasi og magi, og å skape noe sammen med barna.
Kristin Myre

Pedagogisk leder

Er utdannet førskolelærer fra Høyskolen i Telemark i 2008. Jobbet i barnehage siden 2009, som både styrer og pedagogisk leder. Opptatt av å skape en trygg hverdag for barna, preget av lek, omsorg, kreativitet og hverdagsmagi.

Marthe Marie Johannessen

Pedagogisk leder

Er barnehagelærer, utdannet i 2008 på Høyskolen i Tønsberg. Har og videreutdanning i Være Sammen. Har jobbet i Sylling FUs siden det ble en Fus barnehage i 2013. Marthe har alltid et godt humør og smil om munnen, og tilknytning, glede, utvikling, trygghet og selvstendighet er noe Marthe er opptatt av.

Marianne Drag

Barne- og ungdomsarbeider

Alma Gloria Holen

Barne- og ungdomsarbeider

Utdannet barne- og ungdomsarbeider og innen økonomi, har jobbet siden 2013. Hun er opptatt av at barna får omsorg og trygghet. Hun har fokus på Sosial Kompetanse for å forebygge ensomhet, adferdsvansker og mobbing. Hun brenner for variert og sunt kosthold og fysisk aktivitet da dette er avgjørende for barnas fremtidige helse.
Anita Sætren

Assistent

Med over 15 års fartstid i barnehage, er Anita opptatt av nære relasjoner og å skape en trygg hverdag for barna. Hun har alltid et fang tilgjengelig. Hun brenner for friluftsliv og fysisk aktivitet, det å bruke naturen rundt oss til lek og læring. Anita er barnehagens verneombud, brannvernsleder & HMS-ansvarlig.
Sandra Bakkerud

Assistent

Sandra jobber med fagbrevet som helsefagarbeider og har jobbet i Sylling FUS siden 2019. Sandra er blid, imøtekommende og en positiv voksen. Hun leker, tuller og tøyser med alle barna på huset, men har også et fang til trøst og omsorg.

Chatrine Brandshaug

Assistent

Sunniva Maria Hilling

Assistent