Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Sylling FUS barnehage

Avdelinger

Måneskinn
Ailina Alvarstein Enåsen, Ida Helen Rasdal og Cecilie Bakkerud
Pedagogiske ledere
Tlf: 904 73 405
ailina.enasen@bhg.no, ida.rasdal@bhg.no, cecilie.bakkerud@bhg.no
3-5 år
Solstrålene
Kristin Myre
Pedagogisk ledere
Tlf: 920 19 339
kristin.myre@bhg.no
0-3 år

Vis alle

Ansatte

Hege Sagvolden Thai

Daglig leder

Utdannet førskolelærer ved Høyskolen i Telemark, med fordypning i spesialpedagogikk. Jeg har i tillegg videreutdanning på BI for daglig ledere i barnehager. Har jobbet som assistent, pedagogisk leder og daglig leder, og startet i Heia som daglig leder i 2010, og i Sylling i 2013. Er opptatt av gode relasjoner mellom barn-barn, barn-voksen og voksen-voksen.

Hege Flåhagen

Pedagogisk leder

Er barnehagelærer, utdannet ved Høgskolen i Telemark, med fordypning i material og digital utforskning. Har videreutdanning i Være Sammen og pedagogisk veiledning, og er i tillegg CLASS sertifisert i Toddler. Hege er opptatt av de minste i barnehagen, og å bidra til trygghet og tilknytning som grunnlag for utvikling og læring.

Ailina Enåsen Alvarstein

Pedagogisk leder

Ailina ble utdannet barnehagelærer ved universitetet i sør-øst Norge i 2019. Hun tok også et årsstudium i spesialpedagogikk, veiledning og rådgivning og oppdragelsesteori i 2015. Hun brenner for kreativitet, fantasi og magi, og å skape noe sammen med barna.
Kristin Myre

Pedagogisk leder

Er utdannet førskolelærer fra Høyskolen i Telemark i 2008. Jobbet i barnehage siden 2009, som både styrer og pedagogisk leder. Opptatt av å skape en trygg hverdag for barna, preget av lek, omsorg, kreativitet og hverdagsmagi.

Marianne Drag

Barne- og ungdomsarbeider

Anita Sætren

Assistent

Med over 15 års fartstid i barnehage, er Anita opptatt av nære relasjoner og å skape en trygg hverdag for barna. Hun har alltid et fang tilgjengelig. Hun brenner for friluftsliv og fysisk aktivitet, det å bruke naturen rundt oss til lek og læring. Anita er barnehagens verneombud, brannvernsleder & HMS-ansvarlig.
Sandra Bakkerud

Assistent

Sandra jobber med fagbrevet som helsefagarbeider og har jobbet i Sylling FUS siden 2019. Sandra er blid, imøtekommende og en positiv voksen. Hun leker, tuller og tøyser med alle barna på huset, men har også et fang til trøst og omsorg.

Chatrine Brandshaug

Assistent

Sunniva Maria Hilling

Ringevikar