Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Holmsåsen FUS barnehage

Velkommen til Holmsåsen FUS barnehage!

Vi er en 4 avdelings barnehage med fantastisk beliggenhet på Toppåsen i Bydel Søndre Nordstrand i Oslo. Vi holder til i et naturskjønt område, med skogen som nærmeste nabo. Vi har kort avstand til Søndre Ås gård, bibliotek, lekeplasser og kollektiv transport, slik at vi kan ferdes over litt lengre strekninger. Vi har fire avdelinger, to småbarnsavdelinger og to storebarnsavdelinger. Hver avdeling ledes av en til to pedagogiske ledere. Med barnehagelærere, barnevernspedagog, fagarbeidere, pedagogiske medarbeidere og daglig leder, består personalgruppen i Holmsåsen av totalt 17 ansatte som gir barna en trygg og spennende hverdag.

Trivsel for både barn, foreldre og ansatte er viktig for oss. Vi ønsker at vår hverdag skal være fylt av læring gjennom lek, glede og humor. Vi vil gi barna erfaringer og opplevelser som bidrar til en positiv utvikling for det enkelte barnet, og ønsker at vår brukere skal ha høye forventninger til kvaliteten på barnehagen vår.

Hos oss kommer alltid BARNET FØRST!

Vi er en barnehagen i stadig utvikling, som hele tiden jobber med å forbedre oss og legge til rette for at barna skal få det best mulige barnehagetilbudet hos oss. Dette er med på å øke vår besvissthet rundt kvalitet i barnehagen. Vi med på FUS sin store satning på kompetansehevingen "Barnet først", hvor vi har stort fokus på kvalitet i samspillet mellom barn og voksen, emosjonsveiledning (Tuning in to kids) og god helhetlig tilrettelegging av barnehagetilbudet. 

Dere kan se mer om hvordan vi jobber med dette her

Ta gjerne kontakt med oss på mail eller telefon, om du er på utkikk etter barnehgeplass eller ønsker å vite mer om barnehagen og vi som jobber her. Akkkurat nå er vi litt restrektive med besøk på dagtid grunnet smittevern, men håper vi kan åpne opp for det igjen etter hvert. 

Søk barnehageplass

Avdelinger

Eventyrskogen
Pedagogisk leder
Josefin Thour
Tlf: 95895944
eventyrskogen.holmsasen@bhg.no
Månedalen
Pedagogisk leder
Gisle Klubnes og Line Bomo
Tlf: 95895945
manedalen.holmsasen@bhg.no
Soltoppen
Pedagogisk ledere
Anette Lausund og Pedro Antonio Toro
Tlf: 95895946
soltoppen.holmsasen@bhg.no
Trollfossen
Pedagogisk ledere
Linda Hverven og Noemie Dubois
Tlf: 95895947
trollfossen.holmsasen@bhg.no