Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:45 - 17:15
  Vi har
ledig plass!
Besøk oss! Avtal møte

Velkommen til Hornienga FUS barnehage

Avdelinger

Rødkløver
Pedagogisk leder:
Ann Kristin Martinsen
Tlf: 48159938
Tusenfryd
Pedagogisk leder:
Line Christensen og Ferdinand Herrera
Tlf: 48138814
Løvetann
Pedagogisk leder:
Elisabeth Sveen
Tlf: 94838254
Prestekrage
Pedagogisk leder:
Emmanuella Munyeshyaka og Carine Sørskott Marthinsen
Tlf: 48122699
Blåklokke
Pedagogisk leder:
Sigrid Rosenvinge og Anders Nyhuus Røed
Tlf: 48119928
Hundekjeks
Pedagogisk leder:
Malin Svendsen
Tlf: 48087379
Marigull
Pedagogisk leder:
Pål Espen Hagen
Tlf: 46863052
Forglemmegei
Pedagogisk leder:
Jonina Gunnarsdattir
Tlf: 90366108
Assisterende daglig leder

Tuva Brauti
Hvitveis
Pedagogisk leder:
Ingrid Alver og Evelyn Myhre
Tlf: 48089321
Engfiol
Pedagogisk leder:
Daria Maksymowicz
Tlf: 48079195

Vis alle

Ansatte

Anna Eckhoff

Daglig leder

Jeg har verdens beste og viktigste jobb der jeg får muligheten til å å påvirke barnas første leveår i barnehagen. Jeg har jobbet i barnehagelivet i over 20 år og har mye erfaring og kunnskap om hva et barn trenger for å trives og ha det bra. Å få til et positivt klima betyr mye for både små og store.

Tuva Brauti

Assisterende daglig leder

Jeg har jobbet i Hornienga siden 2011 og elsker arbeidsplassen min! Det som står hjertet nærmest er at barnehagen skal være et godt, inkluderende og trygt sted hvor barna får de beste mulighetene til å trives og utvikle seg. Kunnskap og gode relasjoner er med på å skape dette og gjennom verktøyene Class og TIK jobber personalet kontinuerlig med refleksjon og evaluering av arbeidet til det beste for barna. Hornienga er full av ansatte som er tilstedeværende og glødende opptatt av barna- det inspirerer i hverdagen ❤

Beate Devold

Dansepedagog

Gjennom mine ukentlige danse og gymtimer har jeg siden jeg startet i Hornienga i 2010 hatt stor glede av å få være med på å utvikle barna motorisk. Danse og bevegelsesgede er sentralt i mine timer, det skal være gøy! Jeg koreograferer sammen med barna til forestillingene våre og sammen skaper vi magiske opplevelser i barnehagen.

Nithy

 Kjøkkenansvarlig

Ingrid Alver

Pedagogisk leder

Jeg startet i Hornienga FUS høsten 2020 og jeg stortrives. Jeg har utdannelse som barnehagelærer og kunne ikke ha fått en bedre mulighet enn her i Hornienga. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag hvor jeg får mulighet til delta i den spennende hverdagen til barna. Det er så mye glede, latter og kos. Jeg er takknemlig for alt jeg får oppleve hver dag sammen med barna. Jeg har den beste arbeidsplassen, kollegaer og barn ❤

Pedagogisk leder Elisabeth Ludvigsen

Jeg har 16 års erfaring fra barnehage og ble ferdigutdannet barnehagelærer i 2016. I 2020 sertifiserte jeg meg innen CLASS som PreKey observatør og er opptatt av kvalitet i samspillet mellom de voksne og barna. Jeg brenner for friluftsliv, turer og å lese eventyr med innlevelse og skape egne fortellinger sammen med barna. Gleder meg til hver dag i barnehagen.

Carine Sørskott Marthinsen

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i barnehage i noen år og høsten 2020 ble jeg ferdig utdannet barnehagelærer. Jeg har nå den glede av å jobbe på Hornienga. Igjennom hverdagsglede og godt samarbeid er det viktig for meg som pedagogisk leder å skape en god, trygg og lærerik arena for alle barn og voksne i Hornienga. Jeg gleder meg til å gå på jobb, og blir alltid møtt med gode ord, kunnskap og kjærlighet fra både medarbeidere, foreldre og barna❤️

Ann Kristin Martinsen

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i Hornienga siden oppstart i 2010. Jeg er utdannet barnehagelærer og har 20 års erfaring fra barnehage. Det å kunne følge barns utvikling fra de yngste til de eldste i barnehagen er givende og gir meg stor glede. Jeg brenner for barnehageyrket og gleder meg til mange år videre. Verdens beste jobb og barnehage 😍

Emmanuella Munyeshyaka

Pedagogisk leder

Jeg startet i Hornienga i 2011 rett etter endt utdannelse som barnehagelærer ved Dronning Mauds Minne høgskole i Trondheim. Jobben min er ikke bare variert men givende og et av samfunnets mektigste jobber! Jeg føler meg så privilegert som får lov til å bidra og følge barns utvikling år etter år! I tillegg til fantastisk arbeid med barna, får jeg gleden av å jobbe med ansatte i alle aldre, bakgrunn og ulik livserfaring!

Sigrid Rosenvinge

Pedagogisk leder 

Etter mer enn 40 år i dette magiske yrket har jeg de siste 10 årene funnet drømmebarnehagen. Hornienga er mitt andre hjem og her tilbringer jeg de fleste av mine beste, mest meningsfylte timer!! Som pedagog med mye erfaring fra mange ulike plasser, gjenkjenner jeg kvalitet og er stolt av å tilhøre denne flokken, som daglig jobber og brenner for barnas beste!

Marte Langnes

Pedagogisk leder 

Noe av det aller beste med å jobbe i Hornienga er alt barna lærer meg: å aldri ha hastverk, være nysgjerrig, glede oss sammen over små og store ting og å le høyt!

Caroline Forsberg

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i Hornienga siden 2010, og våren 2021 ble jeg utdannet barnehagelærer. Å jobbe med barn er givende og lærerikt, og det er viktig for meg at barna føler omsorg, trygghet og glede i barnehagen. Sammen med barna skapes det magi i leken og vi lager mange gode minner sammen.

Elisabeth Sveen

Pedagogisk leder

Jeg har vært i Hornienga FUS barnehage siden oppstart 2010. Jeg ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2014 og er fra tidligere utdannet musiker og fiolinpedagog. Gleden med å oppleve at barna får det til er så inspirerende og energigivende at dette er den beste jobben i verden! Med lek, glede, latter og gjerne litt musikk hver dag tror jeg at alle kan, hvis man virkelig vil!

Ferdinand Jacobsen

Pedagogisk leder 

For 5 år siden startet jeg min karriere i barnehage med et års vikariat i Hornienga. Dette oppholdet preget mitt syn på hvordan en barnehage burde være. Etter å ha studert til barnehagelærer og jobbet 4 år som ringevikar i over 30 ulike barnehager kan jeg stolt si at Hornienga FUS er blandt kremen av kremen.
Hornienga har et fantastisk tilbud for barna og ikke minst for de ansatte. Kompetanseutvikling for alle ansatte står sentralt i barnehagen og er en sterk ressurs for at barna skal trives og for barnas utvikling. For meg som ny pedagog er det godt å ha dyktige og erfarene medarbeidere som trives i jobben!
Jonina Gunnarsdottir

Pedagogisk leder 

Jeg ble utdannet  barnehagelærer fra Høyskolen på Island i 2007 og livets eventyr sendte meg til Norge i 2011, hvor jeg startet i Horninga FUS barnehage. For meg har det vært en ære å få være en læringspartner sammen med alle barna i Hornienga. Barnehagen er full av magi, med barneglede i, hvor jeg får følge barna fra de starter til de slutter og nye eventyr tar dem i mot.

Pål Espen Hagen

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i Hornienga barnehage som pedagogisk leder siden 2012 og trives veldig godt.Her er ingen dager like. Hver eneste dag er unik og består av magiske øyeblikk!Jeg er stolt over å ha en så betydningsfull og viktig jobb. Erfaringene barna tar med seg fra barnehagen bidrar til å legge grunnlaget for de muligheter de får senere i livet. For meg er det viktig å være en trygg, god og varm voksen. Trygghet skaper trivsel, glede og utvikling.

Daria Maksymowicz

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i Hornienga siden 2012 og trives så godt. Det er helt umulig å bli i dårlig humør når jeg er sammen med barn. Ingen dag er lik. Det er spennende å følge barnas utvikling. Jeg føler meg utrolig heldig som har denne viktig jobben.

Evelyn Myhre

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i Hornienga FUS barnehage som barnehagelærer i snart et år. Jeg er utdannet på Filippinene med godkjenning i Norge. Jeg stortrives med å jobbe med barna og med det pedagogiske opplegget som er i Hornienga. Jeg har dyktige kollegaer og jeg ser frem til hver dag å gå på jobb fordi at ingen dag er lik. Jeg brenner for å skape hverdagsmagi, gi barna mestringsopplevelser og gi dem trygge gode rammer sammen med mine kollegaer. Jeg gleder meg daglig til å utforske, leke, prøve og feile sammen med barna i verdens beste barnehage. 

Malin Svendsen

Pedagogisk leder

Jeg har jobbet i Hornienga i 10 år, og våren 2021 ble jeg ferdigutdannet barnehagelærer.  Jeg stortrives i jobben min og gleder meg hver dag til å komme på jobb og møte små og store. Det er viktig for meg å skape en trygg og god hver dag for barna med mye lek.

Kim-André Kjønigsen

Barnehagelærerstudent

Det som tiltrakk meg ved å jobbe i barnehage er en varierende og unik hverdag. Jeg brenner for barnets beste og å være en tilstedeværende voksen. Det er utrolig givende å se barna utvikle seg for hver dag som går🥰

Valentina Perisa

Barnehagelærerstudent

Mitt navn er Valentina Perisa! Jeg begynte som vikar i Hornienga FUS og ble værende, etterhvert tok jeg barne - og ungdomsarbeider. Nå er jeg på Oslo Met for å ta barnehagelærer utdannelsen. Jeg er ei super glad jente som liker å være aktiv, kreativ og musikalsk med barna 🫶🏻

Anders Nyhuus Røed

Barnehagelærer

Einar Krogh

 Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet i Hornienga siden 2011, og har erfaring fra både barnehage og skole i over  25 år.Jeg har gått på Lærerhøgskulen i Telemark og vært i Hans Majestet Kongens Gardes Musikktropp.Ved siden av å være en trygg voksen ved å vise omsorg gjennom lek og mye humor, er nok musikk, skuespill, eventyr, idrett, sang og dans mine kjepphester 😀Det går sjelden en dag hvor ikke en gitar, ukulele eller trumpet dukker opp. Og sjelden en konsert eller forestilling hvor jeg ikke er med i  kulissene 🎭

Christine Sørskott Marthinsen

 Pedagogisk medarbeider

Jeg har jobbet i barnehagen siden august 2022. Jeg er utdannet barn og ungdomsarbeider☺️ Jeg har nå gleden av og jobbe på blåklokke❤️ for meg så er det viktig at barna føler omsorg, trygghet og glede av og være i barnehagen❤️ Jeg er veldig heldig som får lov og jobbe i Hornienga❤️

Marthe Kristiansen

Barnehagelærerstudent

Agnieszka Michnowicz

Pedagogisk medarbeider

Line Christensen

Pedagogisk leder 

Å være barnehagelærer har alltid vært drømmen min, og det er der kollegaene mine og jeg kan gjøre forskjellen for barna i deres utvikling og læring, og hjelpe dem til å få en kreativ og god hverdag, full av god tid og godt læremateriell som vil hjelpe dem gjennom deres tidlig barndom og forhåpentligvis i fremtiden også.

Anne Skogland

Barn- og ungdomsarbeider

Martyna Perlowska - Szary

 Pedagogisk medarbeider

Urszula Wojtuszko

Førskolelærer

Shler Ismail

Pedagogisk medarbeider

Steinar Wang

Pedagogisk medarbeider

Marwa Hamam

 Pedagogisk medarbeider

Hanne Lagesen

Barn- og ungdomsarbeider

Marta Przekota

Barn- og ungdomsarbeider

Ivar Andersen

Pedagogisk medarbeider

Shazia

Pedagogisk medarbeider

Stine Tømmervik Salberg

Pedagogisk medarbeider

Camilla Mathea Reiersøl Bråthen

Pedagogisk medarbeider

Halaz Abdulkarim

Pedagogisk medarbeider

Johannes Berger

Pedagogisk medarbeider

Leonard Conte

Pedagogisk medarbeider

Joanna Kupiec

Barn- og ungdomsarbeider

Kristin Emilia Joninudottir

Pedagogisk medarbeider

Shamim Ghaffar

Pedagogisk medarbeider 

Malou Cadiz

Pedagogisk medarbeider 

Ida Cathrine Schönheyder

Pedagogisk medarbeider 

Anette Bø

Pedagogisk medarbeider 

Kazin Hadi

Pedagogisk medarbeider 

Gustav Lien

Pedagogisk medarbeider