Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Hornienga FUS barnehage

Avdelinger

Rødkløver
Pedagogisk leder:
Natalia Gierlach
Tlf: 48159938
Tusenfryd
Pedagogisk leder:
Emmanuella Munyeshyaka Carina Sørskott Marthinsen
Tlf: 48122699
Løvetann
Pedagogisk leder:
Elisabeth Sveen
Tlf: 94838254
Prestekrage
Pedagogisk leder:
Jonina Gunnarsdattir Ferdinand Herrera
Tlf: 48079195
Blåklokke
Pedagogisk leder:
Cathrine Olsen Tuva Brauti
Tlf: 48119928
Hundekjeks
Pedagogisk leder:
Ann Kristin Martinsen Sigrid Rosenvinge
Tlf: 90366108
Marigull
Pedagogisk leder:
Malin Svendsen og Marte Langnes
Tlf: 48087379
Forglemmegei
Pedagogisk leder:
Pål Espen Hagen Caroline Forsberg
Tlf: 46863052
Assisterende daglig leder

Linda Furuholt
Tlf: 95162827
linda.furuholt@bhg.no
Hvitveis
Pedagogisk leder:
Ingrid Alver og Evelyn Myhre
Tlf: 48089321
Engfiol
Pedagogisk leder:
Daria Maksymowicz Line Christensen
Tlf: 48138814

Vis alle

Ansatte

Anna Eckhoff

Daglig leder

Jeg har verdens beste og viktigste jobb der jeg får muligheten til å å påvirke barnas første leveår i barnehagen. Jeg har jobbet i barnehagelivet i over 20 år og har mye erfaring og kunnskap om hva et barn trenger for å trives og ha det bra. Å få til et positivt klima betyr mye for både små og store.

Linda Furuholt

Assisterende daglig leder

Jeg har vært i barnehageverden i 20 år, og de siste 11 av de årene her i Hornienga. Hornienga er et inspirerende og godt sted å jobbe. En av mine oppgaver er å følge opp de barna som trenger litt ekstra støtte, og det gjør ekstra godt i pedagoghjertet.

Beate Devold

Dansepedagog

Gjennom mine ukentlige danse og gymtimer har jeg siden jeg startet i Hornienga i 2010 hatt stor glede av å få være med på å utvikle barna motorisk. Danse og bevegelsesgede er sentralt i mine timer, det skal være gøy! Jeg koreograferer sammen med barna til forestillingene våre og sammen skaper vi magiske opplevelser i barnehagen.

Ingrid Alver

Pedagogisk leder Hvitveis

Jeg startet i Hornienga FUS høsten 2020 og jeg stortrives. Jeg har utdannelse som barnehagelærer og kunne ikke ha fått en bedre mulighet enn her i Hornienga. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag hvor jeg får mulighet til delta i den spennende hverdagen til barna. Det er så mye glede, latter og kos. Jeg er takknemlig for alt jeg får oppleve hver dag sammen med barna. Jeg har den beste arbeidsplassen, kollegaer og barn ❤

Kim-André Kjønigsen

Pedagogisk leder Forglemmegei


Det som tiltrakk meg ved å jobbe i barnehage er en varierende og unik hverdag. Jeg brenner for barnets beste og å være en tilstedeværende voksen. Det er utrolig givende å se barna utvikle seg for hver dag som går🥰

Carine Sørskott Marthinsen

Pedagogsik leder Forglemmegei

Jeg har jobbet i barnehage i noen år og høsten 2020 ble jeg ferdig utdannet barnehagelærer. Jeg har nå den glede av å jobbe på Hornienga. Igjennom hverdagsglede og godt samarbeid er det viktig for meg som pedagogisk leder å skape en god, trygg og lærerik arena for alle barn og voksne i Hornienga. Jeg gleder meg til å gå på jobb, og blir alltid møtt med gode ord, kunnskap og kjærlighet fra både medarbeidere, foreldre og barna❤️

Emmanuella Munyeshyaka

Pedagogisk leder Tusenfryd


Jeg startet i Hornienga i 2011 rett etter endt utdannelse som barnehagelærer ved Dronning Mauds Minne høgskole i Trondheim. Jobben min er ikke bare variert men givende og et av samfunnets mektigste jobber! Jeg føler meg så privilegert som får lov til å bidra og følge barns utvikling år etter år! I tillegg til fantastisk arbeid med barna, får jeg gleden av å jobbe med ansatte i alle aldre, bakgrunn og ulik livserfaring!
Ann Kristin Martinsen

Pedagogisk leder Rødkløver

Jeg har jobbet i Hornienga siden oppstart i 2010. Jeg er utdannet barnehagelærer og har 20 års erfaring fra barnehage. Det å kunne følge barns utvikling fra de yngste til de eldste i barnehagen er givende og gir meg stor glede. Jeg brenner for barnehageyrket og gleder meg til mange år videre. Verdens beste jobb og barnehage 😍

Marte Langnes

Pedagogisk leder på  Marigull

Noe av det aller beste med å jobbe i Hornienga er alt barna lærer meg: å aldri ha hastverk, være nysgjerrig, glede oss sammen over små og store ting og å le høyt!

Sigrid Rosenvinge

Pedagogisk leder Rødkløver

Etter mer enn 40 år i dette magiske yrket har jeg de siste 10 årene funnet drømmebarnehagen. Hornienga er mitt andre hjem og her tilbringer jeg de fleste av mine beste, mest meningsfylte timer!! Som pedagog med mye erfaring fra mange ulike plasser, gjenkjenner jeg kvalitet og er stolt av å tilhøre denne flokken, som daglig jobber og brenner for barnas beste!

Caroline Forsberg

Pedagogisk leder på Blåklokke

Jeg har jobbet i Hornienga siden 2010, og våren 2021 ble jeg utdannet barnehagelærer. Å jobbe med barn er givende og lærerikt, og det er viktig for meg at barna føler omsorg, trygghet og glede i barnehagen. Sammen med barna skapes det magi i leken og vi lager mange gode minner sammen.

Elisabeth Sveen

Pedagogisk leder Hundekjeks


Jeg har vært i Hornienga FUS barnehage siden oppstart 2010. Jeg ble ferdig utdannet barnehagelærer i 2014 og er fra tidligere utdannet musiker og fiolinpedagog. Gleden med å oppleve at barna får det til er så inspirerende og energigivende at dette er den beste jobben i verden! Med lek, glede, latter og gjerne litt musikk hver dag tror jeg at alle kan, hvis man virkelig vil!

Cathrine Olsen

Pedagogsik leder Prestekrage


Ingen hverdag i barnehagen er lik og derfor elsker jeg jobben min! Jeg er opptatt av tilstedeværende voksne som deltar, leker, trøster, lytter og inspirerer barna gjennom dagen sin i barnehagen.

Tuva Brauti

Pedagogisk leder Prestekrage


Jeg elsker jobben min! Hver dag får jeg leke, undre, le, synge, trøste, lese, ha spennende samtaler og mye mer. Det er viktig for meg å skape gode relasjoner med små og store rundt meg, jeg mener det gir grunnlag for trivsel, selvfølelse og utvikling. Hornienga er full av ansatte som er tilstedeværende og glødende opptatt av barna- det inspirerer i hverdagen!

Ferdinand Jacobsen

Pedagogisk leder Løvetann

For 5 år siden startet jeg min karriere i barnehage med et års vikariat i Hornienga. Dette oppholdet preget mitt syn på hvordan en barnehage burde være. Etter å ha studert til barnehagelærer og jobbet 4 år som ringevikar i over 30 ulike barnehager kan jeg stolt si at Hornienga FUS er blandt kremen av kremen.
Hornienga har et fantastisk tilbud for barna og ikke minst for de ansatte. Kompetanseutvikling for alle ansatte står sentralt i barnehagen og er en sterk ressurs for at barna skal trives og for barnas utvikling. For meg som ny pedagog er det godt å ha dyktige og erfarene medarbeidere som trives i jobben!
Jonina Gunnarsdottir

Pedagogisk leder Løvetann

Jeg ble utdannet  barnehagelærer fra Høyskolen på Island i 2007 og livets eventyr sendte meg til Norge i 2011, hvor jeg startet i Horninga FUS barnehage. For meg har det vært en ære å få være en læringspartner sammen med alle barna i Hornienga. Barnehagen er full av magi, med barneglede i, hvor jeg får følge barna fra de starter til de slutter og nye eventyr tar dem i mot.

Pål Espen Hagen

Pedagogisk leder Forglemmegei


Jeg har jobbet i Hornienga barnehage som pedagogisk leder siden 2012 og trives veldig godt.

Her er ingen dager like. Hver eneste dag er unik og består av magiske øyeblikk!

Jeg er stolt over å ha en så betydningsfull og viktig jobb. Erfaringene barna tar med seg fra barnehagen bidrar til å legge grunnlaget for de muligheter de får senere i livet. For meg er det viktig å være en trygg, god og varm voksen. Trygghet skaper trivsel, glede og utvikling.
Natalia Gierlach

Pedagogisk leder Hundekjeks

Jeg har arbeidet i barnehagen siden 2010, og jeg er utdannet barnehagelærer. Å kunne leke med barna og samtidig være en ansvarlig voksen de kan stole på og lære av. Dette får meg til å føle meg stolt. Jeg har verdens beste og viktigste jobb ❤️

Daria Maksymowicz

Pedagogisk leder Engfiol


Jeg har jobbet i Hornienga siden 2012 og trives så godt. Det er helt umulig å bli i dårlig humør når jeg er sammen med barn. Ingen dag er lik. Det er spennende å følge barnas utvikling. Jeg føler meg utrolig heldig som har denne viktig jobben.

Evelyn Myhre

Pedagogisk leder Hvitveis


Jeg har jobbet i Hornienga FUS barnehage som barnehagelærer i snart et år. Jeg er utdannet på Filippinene med godkjenning i Norge. Jeg stortrives med å jobbe med barna og med det pedagogiske opplegget som er i Hornienga. Jeg har dyktige kollegaer og jeg ser frem til hver dag å gå på jobb fordi at ingen dag er lik. Jeg brenner for å skape hverdagsmagi, gi barna mestringsopplevelser og gi dem trygge gode rammer sammen med mine kollegaer. Jeg gleder meg daglig til å utforske, leke, prøve og feile sammen med barna i verdens beste barnehage. 

Malin Svendsen

Pedagogisk leder Marigull


Jeg har jobbet i Hornienga i 10 år, og våren 2021 ble jeg ferdigutdannet barnehagelærer.  Jeg stortrives i jobben min og gleder meg hver dag til å komme på jobb og møte små og store. Det er viktig for meg å skape en trygg og god hver dag for barna med mye lek.

Line Christensen

Å være barnehagelærer har alltid vært drømmen min, og det er der kollegaene mine og jeg kan gjøre forskjellen for barna i deres utvikling og læring, og hjelpe dem til å få en kreativ og god hverdag, full av god tid og godt læremateriell som vil hjelpe dem gjennom deres tidlig barndom og forhåpentligvis i fremtiden også.