Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Husøy maritime FUS barnehage

Husøy maritime FUS barnehage as

Se en liten filmsnutt fra hverdagen vår i Husøy FUS

Husøy maritime Fus barnehage ligger i vakre omgivelser på Husøy i Tønsberg Kommune. Med sjøen som nærmeste nabo bruker vi både strand og vann i hverdagen vår. Vi er en maritim barnehage som tilbyr vanntilvenning i svømmehall og turer i båt. Vi har gangavstand til fotballbane, kyststi, strand, brygge, båt, skog og mark. Barnehagens pedagogisk tilbud tar sikte på at hvert enkelt barn gjennom tilpassede aktiviteter skal bli nyskjerrige og opplyste om det fine maritime liv har å by på.

Eventyrsangen (Melodi: tyven, tyven) «Eventyr det heter båten, tar oss ut på bølja`n blå. Setter tegner, fiske krabber -Så på øya etterpå. Vann er veldig gøy og så lite tøy. Å, jeg er så glad i barnehagen min “ Tra la la la la»... synger barna i Husøy maritime Fus barnehage i det de kjører ut fra brygga. Vi har en 21 fot plastsnekke som heter Eventyr. Navnet skal symbolisere all hverdagsmagien som finnes i skjærgården og langs kysten. Hver tur uttpå er et nytt eventyr, hvor vi ønsker at barna skal få respekt for og kunnskap om det maritime liv. Vi har en småbarnsavdeling, Reka, med barn på 1-2 år, og to storebarnsavdelinger, Rødspetta 2 til 5 år, og Kråkebolla 2-5 år.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Reka
Avdelingsleder:
Jeanette Westgaard
Tlf: 90810093
jeanette.westgaard@bhg.no
Kråkebolla
Avdelingsleder:
Linn Løvheim
Tlf: 90718814
linn.lovheim@bhg.no
Rødspetta
Avdelingsleder:
Stine Wennerød Firing
Tlf: 90701892
stine.firing@bhg.no