Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Knærten FUS friluftsbarnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Berit Brønstad
Daglig leder

Tlf: 91 88 22 10
E-post: dl.knaerten@bhg.no

VELKOMMEN til Knærten FUS friluftsbarnehage!

Vi er en 4 avdelings barnehage med ca 70 barn, og erfarne kompetente ansatte. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser ved Lauvåsen i Klæbu. Med tilhørende stort kupert uteområde, en egen liten skog, grillhytte og gapahuk på området, er alt tilrettelagt for en hverdag i friluft. Vi tar med oss pedagogikken ut. I tillegg til dette har vi en flott skog rett utenfor barnehageområdet, som blir flittig brukt. Hverdagen i en FUS barnehage preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag.

Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø, får barna utvikle seg, oppleve mestring og nye utfordringer. I tillegg vektlegger vi leken høyt. Leken er barnas naturlige uttrykksmåte, den skaper fellesskap og den er den beste arena for læring og utvikling. Vi voksne har en aktiv rolle i leken, på barnas premisser. I vår barnehage skal barna møte trygge voksne som har barnas beste i fokus. Barnet Først.

Vi får ny åpningstid fra 1.august 2021. Etter en prosess i personalet, lederteam og SU (barnehagens samarbeidsutvalg), er dette vedtatt bli kl 7.00-16.30

Søk barnehageplass

Avdelinger

Rogna
Ped.leder:
Miriam Kuldvere
Tlf: 97720427
Bjørka
Ped.leder:
Wenke Granamo Iversen
Tlf: 48051938
Grana
Ped.leder:
Karin Rømma
Tlf: 48183191
Furua
Ped.ledere:
Morten Holiløkk og Mari Fredriksen
Tlf: 95837998