Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:15 - 17:00

Vi har
ledig plass!

Barn 3-5 år fra 01.08.2022

Kom gjerne innom og besøk oss!

Møt oss og se hvor fint vi har det. Noe du lurer på? Bare å spørre :)

 Daglig leder

Kristin Nyberg
95 29 98 04
E-post

Velkommen til Kulturparken FUS barnehage

Avdelinger

Moffedille
Avdelingsleder:
Susannah Shaw
Tlf: 95299808
moffedille.kulturparken@bhg.no
Miramarmora
Avdelingsleder:
Andrea S. Jakobsen (permisjon), Oda Gjul (vikar) og Elisabeth Strupstad fra 1.3.22
Tlf: 95299807
miramarmora.kulturparken@bhg.no
Krusedullen
Avdelingsleder:
Alexander Nilsen og Kristine Kjær Andreassen
Tlf: 95299806
krusedullen.kulturparken@bhg.no
Ompalompa
Avdelingsleder:
Julie G. Olsen og Maren Løken
Tlf: 95299805
ompalompa.kulturparken@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kristin Nyberg

Daglig leder i Kulturparken FUS barnehage fra 2014. Ped.leder her fra 2005-2014.  Utdannet førskolelærer med musikk fordypning. Videreutdanning fra BI: Styrerutdanningen + grunnutdanning i ledelse. Jeg er opptatt av relasjoner, kvalitet, trygghet, mestring og musikk, og jobber for et godt samarbeid med foreldrene og personalet for å skape en trygg og spennende barndom for barna våre. 


Susannah Shaw

Pedagogisk leder på Moffedille på disp. Har jobbet i Kulturparken siden 19.05.2009. Jeg har utdanning i verdens religioner fra Edinburgh Universitet, og har fagbrev i barne- og ungdomsarbeid. Jeg er opptatt av å bygge gode relasjoner med barn gjennom trygghet og tillit og å gjøre hverdagen spennende gjennom det kreative. 

Caroline Kirkestuen

Fagarbeider/musiker på Moffedille. Har jobbet i Kulturparken siden 2007. Har jobbet på både småbarns- og storebarns avdeling, men vært flest år på Moffedille. Er utdannet musikkpedagog fra Konservatoriet i Kristiansand, med saksofon som hovedinstrument. Spiller også piano og en del gitar/ukulele. Bruker mye musikk med barna, både planlagt og spontant. Har bl.a spilt inn fler cd’er med barna, musikkvideoer og laget musikal. Har også en PT utdannelse, så er opptatt av kropp, helse og bevegelse. Er veldig opptatt av å være en trygg og rolig voksen som har gode relasjoner med barna. 

Tommy Larm Nilsen

Barnehagemedarbeider på Moffedille. Jobbet av og på i Kulturparken siden 2012. Stort sett på stor avdeling.   Opptatt av at humor, musikk og fjas skal være en stor del av hverdagen, og er veldig opptatt av å kunne lære bort ting på en spennende og underholdende måte. Spiller gitar og synger sånn delvis innafor.

Alexander Nilsen

Hei! Jeg heter Alexander. Jeg har jobbet som pedagogisk leder på Krusedullen siden August 2021. Jeg utdannet meg ved OsloMet der jeg tok fordypning i kunstfagene. Jeg tok valgfaget Fairytales and creativity in Nordic childhoods. I barnehagen er jeg opptatt av å skape undring og historier sammen med barna gjennom lek, moro og faglig arbeid. 

Kristine Kjær Andreassen

Pedagogisk leder på Krusedullen. Stedfortreder for Daglig leder. Ansatt siden 1.9.2021. Utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnsped, og et årsstudium i læringsmiljø og pedagogisk ledelse. Jeg er opptatt av å være en trygg, tydelig og omsorgsfull voksenperson i barns liv, som ser hvert barn og møter dem der de er. Målet mitt er å skape et leke- og læringsmiljø preget av humor, glede, mestring og hverdagsmagi for de minste.

Kim A. Tinderholt

Barnehagemedarbeider og ABLU-student på Miramarmora. (I permisjon til 19.5.22)

Amund Haavardsholm

Jeg er utdannet musiker fra Norges Musikkhøgskole, og har jobbet som fagarbeider på Krusedullen siden 2018.  I hverdagen er jeg spesielt opptatt av å skape trygghet gjennom gode relasjoner og felles utforsking av verden. 

Atidze Sulejmani

Barnehagemedarbeider på Krusedullen. Har jobbet hos oss siden 09.10.17, har lang erfaring med barn, er utdannet frisør, veldig glad i barn og arbeidsplassen i Kulturparken FUS barnehage.

Sebastian Schelbred

Barnehagemedarbeider på Krusedullen. Jeg har jobbet i Kulturparken i rundt 10 år. Har tidligere gått Barne- og fritidsutdanningen i Sverige. Jeg liker å være kreativ med barna, å gi de mulighet til å utforske og jobbe med formingsaktiviteter.

Andrea Seim Jakobsen

Pedagogisk leder på Miramarmora 

Ouassila Merzouk

Barnehagemedarbeider på Ompalompa. Jeg har jobbet nesten 12 år med barna. Jeg er glad i å være kreativ og ha musikk med barna. 

Fredrik Jensvold Larsen
Ringevikar. Har tidligere jobbet fast på Krusedullen fra oktober 2015- mai 2018. Er nå mye på Miramarmora, men hele huset. Går nå på Japan studier på masternivå.
Tonje Syvertsen

Ringevikar. Studerer HR og personalledelse.

Torill Breie

Barnehagemedarbeider på Ompalompa

Sjur Andersen

Ringevikar

Nina Fløtra

Ringevikar. Utdannet barnehagelærer. Har tidligere jobbet fast på Ompalompa. Tar nå en master.

Ella Strupstad

Pedagogisk leder på Miramarmora