Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Kulturparken FUS barnehage

Kulturparken FUS barnehage as

Kulturparken FUS barnehage sto ferdig i 2005 og ligger fint til i grønne omgivelser kant i kant med Tøyenparken. Botanisk hage, Ola Narr, Munchmuseet og Sofienbergparken er kjære og nære turmål. Vi oppsøker også museer, teater og konserter rundt i byen, og vi drar i skogen med bålpanne og lavvo eller tar en tur til sjøkanten på oppdagelsesferd.

I barnehagen høres masse sang og musikk, og det er stadig spennende og fantasifulle kunstprosjekter på gang. Det er fordi satsingsområdene våre er musikk og forming. Vi liker å skape sammen, oppdage og undre oss. Kanskje går vi på lydjakt og tar opp interessante lyder. Eller vi lager rockekonsert med alle rytmeinstrumentene på musikkrommet. Kanskje lager vi en diger drage som kan henge i taket, eller vi blander farger i søledammene ute. Vi liker å lage prosjekter der mange barn kan være med samtidig, for det er så viktig å bli venner og gjøre ting sammen. I juni har vi hvert år vår egen todagers kulturfestival. Den heter selvsagt Verdens beste festival. Det har barna bestemt!

Det vi liker aller best er å leke. Leken er den viktigste aktiviteten i barnehagen vår, og det er gjennom leken vi lærer. Det er i leken vennskap dannes og mestring og motivasjon oppleves.

Hvem er så "vi"? Vi er 66 aktive, utforskende og oppfinnsomme barn og 17 lekende, kompetente og trygge voksne. Vi fordeler oss på fire avdelinger, men er også mye sammen i blandede grupper.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Moffedille
Avdelingsleder:
Mari Schjerve
Tlf: 95299808
moffedille.kulturparken@bhg.no
Miramarmora
Avdelingsleder:
Maren Løken og Andrea S. Jakobsen
Tlf: 95299807
miramarmora.kulturparken@bhg.no
Krusedullen
Avdelingsleder:
Ingunn Syvertsen og Natassia Aaseng
Tlf: 95299806
krusedullen.kulturparken@bhg.no
Ompalompa
Avdelingsleder:
Nina Fløtra og Julie G. Olsen
Tlf: 95299805
ompalompa.kulturparken@bhg.no