Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Kulturparken FUS barnehage

Avdelinger

Moffedille
Avdelingsleder:
Susannah Shaw (i dispensasjon) og Ingunn Syvertsen
Tlf: 95299808
moffedille.kulturparken@bhg.no
Miramarmora
Avdelingsleder:
Elisabeth (Ella) Strupstad
Tlf: 95299807
miramarmora.kulturparken@bhg.no
Krusedullen
Avdelingsleder:
Kristine Kjær Andreassen(permisjon), Amund Haavardsholm (vikar for Kristine), Serine Løvberg
Tlf: 95299806
krusedullen.kulturparken@bhg.no
Ompalompa
Avdelingsleder:
Ina Bergman og Kiren Ishaq (fra 01.05.24), Kim Tinderholt (60% vikar for Kiren) og Tonje Syvertsen (40% vikar for Kiren)
Tlf: 95299805
ompalompa.kulturparken@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kiren Ishaq

Kiren er pedagogisk leder på Ompalompa. Hun startet i Kulturparken 02.05.24, og har tidligere jobbet 2,5 år i barnehage. Kiren har Språk, tekst og matematikk som fordypningsfag, og bærekraftig utvikling som valgfag. 

Kristin Nyberg

Daglig leder i Kulturparken FUS barnehage fra 2014. Ped.leder her fra 2005-2014.  Utdannet førskolelærer med musikk fordypning. Videreutdanning fra BI: Styrerutdanningen + grunnutdanning i ledelse. Jeg er opptatt av relasjoner, kvalitet, trygghet, mestring og musikk, og jobber for et godt samarbeid med foreldrene og personalet for å skape en trygg og spennende barndom for barna våre. 

Susannah Shaw

Pedagogisk leder på Moffedille på dispensasjon. Har jobbet i Kulturparken siden 19.05.2009. Jeg har utdanning i verdens religioner fra Edinburgh Universitet, og har fagbrev i barne- og ungdomsarbeid. Jeg er opptatt av å bygge gode relasjoner med barn gjennom trygghet og tillit og å gjøre hverdagen spennende gjennom det kreative. 

Tommy Larm Nilsen

Barnehagemedarbeider på Miramarmora. Jobbet av og på i Kulturparken siden 2012. Stort sett på stor avdeling.   Opptatt av at humor, musikk og fjas skal være en stor del av hverdagen, og er veldig opptatt av å kunne lære bort ting på en spennende og underholdende måte. Spiller gitar og synger sånn delvis innafor.

Kim A. Tinderholt

Pedagogisk leder på Moffedille fra 01.08.24.

Barnehagemedarbeider i Kulturparken siden 2017 og ABLU barnehagelærerstudent ved OsloMet til mai 2024. Utdannet til bachelor i kultur og samfunnsfag fra UiO i 2006, med fokus på språk. Også utdannet fotograf i 2008. Jeg har 16 års erfaring fra arbeid i barnehage, og brenner for å skape en trygg, rolig og kreativ atmosfære for alle barn. Jeg setter inkludering og mangfold høyt, og ønsker å bidra til at barnehagen kan være et trygt og godt sted der alle barn uansett bakgrunn får utvikle seg, oppleve glede og bygge relasjoner til andre."

Amund Haavardsholm

Amund er for tiden i et vikariat på dispensasjon som pedagogisk leder på Krusedullen

Jeg er utdannet musiker fra Norges Musikkhøgskole, og har jobbet som fagarbeider på Krusedullen siden 2018.  I hverdagen er jeg spesielt opptatt av å skape trygghet gjennom gode relasjoner og felles utforsking av verden. 

Atidze Sulejmani

Barnehagemedarbeider på Krusedullen. Har jobbet hos oss siden 09.10.17, har lang erfaring med barn, er utdannet frisør, veldig glad i barn og arbeidsplassen i Kulturparken FUS barnehage.

Serine Løvberg

Serine startet å jobbe på Moffedille som pedagogisk leder 01.08.23, og på Krusedullen fra 22.01.24 Hun er utdannet barnehagelærer med vekt på kunstfag.

Sebastian Schelbred

Barnehagemedarbeider på Krusedullen. Jeg har jobbet i Kulturparken i rundt 10 år. Har tidligere gått Barne- og fritidsutdanningen i Sverige. Jeg liker å være kreativ med barna, å gi de mulighet til å utforske og jobbe med formingsaktiviteter.

Ouassila Merzouk

Barnehagemedarbeider på Ompalompa. Jeg har jobbet nesten 12 år med barna. Jeg er glad i å være kreativ og ha musikk med barna. 

Tonje Syvertsen

Tonje har jobbet i flere år hos oss som ringevikar, og har jobbet 40% som pedagogisk leder på dispensasjon, og 60% som barnehagemedarbeider på Krusedullen. Fra mai 2024 har hun fast 100% stilling som barnehagemedarbeider. Tonje har en bachelor i HR og personalledelse.

Ina Bergman
Pedagogisk leder på Ompalompa. Har jobbet i Kulturparken siden august 2022. Jeg er utdannet barnehagelærer fra Oslo Met med fordypning i oppvekst og bærekraft.Har før  jeg startet utdanning flere års erfaring som barnehagemedarbeider og vikar. Jeg er opptatt av at barna skal føle at barnehagen er et trygt sted hvor de kan oppleve mestring, vennskap og glede. 
Victoria Sand

Barnehagemedarbeider på Ompalompa.Jeg har jobbet i Kulturparken siden 23.08.22. Jeg er utdannet barnelærer i Filipinene. Jeg har 8 års erfaring fra barnehage med både små og store barn. Jeg brenner for å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for barna. Fremstår som motivert og dyktig og har et sterkt ønske om å påvirke barns liv på en positiv måte.

Ingunn Syvertsen
Pedagogisk leder på Moffedille. Startet å jobbe i Kulturparken i 2016. Ferdigutdannet barnehagelærer siden 2016 med fordypning i organisasjon og ledelse. Jeg er opptatt av å skape de gode hverdagene i barnehagen med fokus på trygghet, omsorg, lek og humor. 

 

Ella Strupstad

Pedagogisk leder på Miramarmora siden 02.08.21

Hanne Karlberg

Hanne er barnehagemedarbeider på Ompalompa. Hun har tidligere jobbet flere år fast i Kulturparken.

Anna Kongsteien

Anna jobber som barnehagemedarbeider på Krusedullen frem til sommeren 2024, og vil fra høsten 2024 jobbe i fast 100% stilling på Miramarmora