Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
7:15 - 17:00

 Kontakt

Kristin Nyberg
95 29 98 04
E-post

Velkommen til Kulturparken FUS barnehage

Avdelinger

Moffedille
Avdelingsleder:
Susannah Shaw
Tlf: 95299808
moffedille.kulturparken@bhg.no
Miramarmora
Avdelingsleder:
Andrea S. Jakobsen (permisjon), Oda Gjul (vikar) og Elisabeth Strupstad fra 1.3.22
Tlf: 95299807
miramarmora.kulturparken@bhg.no
Krusedullen
Avdelingsleder:
Alexander Nilsen og Kristine Kjær Andreassen
Tlf: 95299806
krusedullen.kulturparken@bhg.no
Ompalompa
Avdelingsleder:
Julie G. Olsen og Maren Løken
Tlf: 95299805
ompalompa.kulturparken@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Kristin Nyberg

Daglig leder i Kulturparken FUS barnehage fra 2014. Ped.leder her fra 2005-2014.  Utdannet førskolelærer med musikk fordypning. Videreutdanning fra BI: Styrerutdanningen + grunnutdanning i ledelse. Jeg er opptatt av relasjoner, kvalitet, trygghet, mestring og musikk, og jobber for et godt samarbeid med foreldrene og personalet for å skape en trygg og spennende barndom for barna våre. 


Susannah Shaw

Pedagogisk leder på Moffedille på disp. Har jobbet i Kulturparken siden 19.05.2009. Jeg har utdanning i verdens religioner fra Edinburgh Universitet, og har fagbrev i barne- og ungdomsarbeid. Jeg er opptatt av å bygge gode relasjoner med barn gjennom trygghet og tillit og å gjøre hverdagen spennende gjennom det kreative. 

Caroline Kirkestuen

Fagarbeider/musiker på Moffedille. Har jobbet i Kulturparken siden 2007. Har jobbet på både småbarns- og storebarns avdeling, men vært flest år på Moffedille. Er utdannet musikkpedagog fra Konservatoriet i Kristiansand, med saksofon som hovedinstrument. Spiller også piano og en del gitar/ukulele. Bruker mye musikk med barna, både planlagt og spontant. Har bl.a spilt inn fler cd’er med barna, musikkvideoer og laget musikal. Har også en PT utdannelse, så er opptatt av kropp, helse og bevegelse. Er veldig opptatt av å være en trygg og rolig voksen som har gode relasjoner med barna. 

Tommy Larm Nilsen

Barnehagemedarbeider på Moffedille. Jobbet av og på i Kulturparken siden 2012. Stort sett på stor avdeling.   Opptatt av at humor, musikk og fjas skal være en stor del av hverdagen, og er veldig opptatt av å kunne lære bort ting på en spennende og underholdende måte. Spiller gitar og synger sånn delvis innafor.

Maria Heggem Holmene

Pedagogisk leder på Krusedullen siden 13.02.23

Kristine Kjær Andreassen

Pedagogisk leder på Krusedullen. Stedfortreder for Daglig leder. Ansatt siden 1.9.2021. Utdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnsped, og et årsstudium i læringsmiljø og pedagogisk ledelse. Jeg er opptatt av å være en trygg, tydelig og omsorgsfull voksenperson i barns liv, som ser hvert barn og møter dem der de er. Målet mitt er å skape et leke- og læringsmiljø preget av humor, glede, mestring og hverdagsmagi for de minste.

Kim A. Tinderholt

Barnehagemedarbeider på Miramarmora siden 2017 og ABLU barnehagelærerstudent ved OsloMet. Utdannet til bachelor i kultur og samfunnsfag fra UiO i 2006, med fokus på språk. Også utdannet fotograf i 2008. Jeg har 16 års erfaring fra arbeid i barnehage, og brenner for å skape en trygg, rolig og kreativ atmosfære for alle barn. Jeg setter inkludering og mangfold høyt, og ønsker å bidra til at barnehagen kan være et trygt og godt sted der alle barn uansett bakgrunn får utvikle seg, oppleve glede og bygge relasjoner til andre."

Amund Haavardsholm

Jeg er utdannet musiker fra Norges Musikkhøgskole, og har jobbet som fagarbeider på Krusedullen siden 2018.  I hverdagen er jeg spesielt opptatt av å skape trygghet gjennom gode relasjoner og felles utforsking av verden. 

Atidze Sulejmani

Barnehagemedarbeider på Krusedullen. Har jobbet hos oss siden 09.10.17, har lang erfaring med barn, er utdannet frisør, veldig glad i barn og arbeidsplassen i Kulturparken FUS barnehage.

Sebastian Schelbred

Barnehagemedarbeider på Krusedullen. Jeg har jobbet i Kulturparken i rundt 10 år. Har tidligere gått Barne- og fritidsutdanningen i Sverige. Jeg liker å være kreativ med barna, å gi de mulighet til å utforske og jobbe med formingsaktiviteter.

Andrea Seim Jakobsen

Pedagogisk leder på Miramarmora. Startet i Kulturparken i august 2018 med et ønske om å jobbe i en barnehage hvor det er felles satsning på kunst og kultur i arbeidet med barn. Utdannet barnehagelærer fra 2015 med kunstfaglig fordypning i drama, musikk og forming. Har drevet med teater siden egen barndom og bruker denne kompetansen aktivt sammen med barn. Grunnen til at jeg har valgt dette yrket, samt hvorfor jeg ønsker å jobbe med og for barn, bunner i min ansvarsfølelse og pågangsmot til å ivareta og forsvare barns rettigheter. Ved å ha et årvåkent blikk på barns signaler og behov jobber jeg for å skape gode rammer til et positivt sosioemosjonelt miljø, der hvert barn skal føle seg verdifull i fellesskapet.

Ouassila Merzouk

Barnehagemedarbeider på Ompalompa. Jeg har jobbet nesten 12 år med barna. Jeg er glad i å være kreativ og ha musikk med barna. 

Tonje Syvertsen

Ringevikar. Studerer HR og personalledelse.

Ina Bergman
Pedagogisk leder på Ompalompa. Har jobbet i Kulturparken siden august 2022. Jeg er utdannet barnehagelærer fra Oslo Met med fordypning i oppvekst og bærekraft.Har før  jeg startet utdanning flere års erfaring som barnehagemedarbeider og vikar. Jeg er opptatt av at barna skal føle at barnehagen er et trygt sted hvor de kan oppleve mestring, vennskap og glede. 
Victoria Sand

Barnehagemedarbeider på Ompalompa.Jeg har jobbet i Kulturparken siden 23.08.22. Jeg er utdannet barnelærer i Filipinene. Jeg har 8 års erfaring fra barnehage med både små og store barn. Jeg brenner for å skape et trygt og omsorgsfullt miljø for barna. Fremstår som motivert og dyktig og har et sterkt ønske om å påvirke barns liv på en positiv måte.

Erlend Moen Al-Kasim

Barnehagemedarbeider i årsvikariat på Ompalompa.Jeg startet i Kulturparken oktober 2022. Jeg har bakgrunn som dataingeniør, har jobbet 3 år i barnehage og skal starte barnehagelærerutdanning til neste år. Jeg er opptatt av å være en trygg omsorgsperson for barna som tar aktiv del i lek, undring og læring. 

Ingunn Syvertsen
Pedagogisk leder på Ompalompa. Startet å jobbe i Kulturparken i 2016. Ferdigutdannet barnehagelærer siden 2016 med fordypning i organisasjon og ledelse. Jeg er opptatt av å skape de gode hverdagene i barnehagen med fokus på trygghet, omsorg, lek og humor. 

 

Ingrid Giske

Jobber i 60% vikariat på Miramarmora frem til sommeren 2023

Ella Strupstad

Pedagogisk leder på Miramarmora siden 02.08.21

Edvard Rokkan

Ringevikar i Kulturparken. Har tidligere erfaring fra barnehage og er svært aktiv innen musikk.