Hopp til innhold

Lillehagen FUS barnehage

Lillehagen FUS barnehage as

Lillehagen FUS barnehage er en fantastisk barnehage med 84 lekende, nysgjerrige og kreative barn. Barnehagen åpnet i april 2003 og ligger flott til i utkanten av Lillestrøm. Vi boltrer oss på 4 mål tomt med gode leke og utviklingsmuligheter. I tillegg bruker vi nærområdet vårt mye til turer og ulike aktiviteter. Vi jobber hver eneste dag for at barnet ditt skal ha trygge rammer, omsorg og få gode opplevelser og utviklingsmuligheter i barnehagen. \"Jeg gleder meg hver dag til å gå i barnehagen. For det er så morsomt her.\" Gutt, 5 år. I Lillehagen FUS legges det til rette for mye tid til lek - dagens viktigste aktivitet! Gjennom lek lærer barna best og utvikler sin viktige sosiale kompetanse. Barna hos oss har stor medvirkning på egen hverdag, blant annet er de med å bestemme spennende prosjekter som vi jobber med gjennom hele året. Vi har stort fokus på trygg tilknytning. Barna som begynner hos oss har en lenger og foreldreaktiv tilvenningstid som gjør at overgangen til barnehagelivet vil oppleves tryggere. Vi serverer tre måltider SmartMat daglig. Vår kostholdsansvarlig lager mat fra bunnen satt sammen med riktige og smakfulle byggeklosser basert på barns behov for å leke, lære og utvikles seg best mulig. Vi sørger for å utvikle en god lærings- og danningsarena inspirert av Reggio Emilias pedagogiske filosofi. Vi er opptatt av det fysiske miljø og at både materialene og rommene våre skal være inspirerende og i endring gjennom året. Det fysiske miljøet vårt skal være med på skape lekelyst!

Vi dokumenterer hverdagen vår med gode ukeslutter. Her mottar foreldrene bilder og faglig referanser fra Rammeplan fra innholdet i uka som har gått. Vi har et stabilt personale på 21 engasjerte, tilstedeværende, glødende voksne fylt med humor og glede. Vi har full pedagogdekning, og jobber kontinuerlig med faglig utvikling i personalgruppen basert på forskning på barns læring og utvikling.

Vår foreldregruppe er aktiv og engasjert og vi har et godt samarbeide både med foresatte og ulike tjenester i kommunen. Vi scorer høyt på våre foreldreundersøkelser.Sammen står vi klare for å gi ditt barn lek og glede, hverdagsmagi og vennekompetanse!

Hos oss kommer barna først. De er FUS!

Vårt mål er at barna skal:

Glede seg til livet for de vet at de har påvirkningsmulighet

Få være en god versjon av seg selv

Være trygge og forskende

Ha det gøy i barnehagen

Ha et positivt selvbilde

Søk barnehageplass

Avdelinger

Froskene
Avdelingsleder:
Naima Jammary
Tlf: 40649827
dammen.lillehagen@bhg.no
Rumpetroll
Avdelingsleder:
Tonje Grønbeck
Tlf: 40649827
dammen.lillehagen@bhg.no
Isakbekken
Avdelingsleder:
Jannicke Bjerke Folden
Tlf: 40649832
2015barna.lillehagen@bhg.no
Løkka
Avdelingsleder:
Liselotte Lauritzen
Tlf: 40649830
2014barna.lillehagen@bhg.no
Furuskauen
Avdelingsleder:
Christina Bjørnson
Tlf: 40649835
2013barna.lillehagen@bhg.no