Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Vanntilvenning

Løvehjerte FUS barnehage deltar på vanntilvenningskurs som Fylkesmannen i samarbeid med TRITON Lillestrøm Svømme - og triatlonklubb har for de eldste barna i barnehagen.

Fokuset er vanntilvenning og målet er at alle barna skal oppleve trygghet i forhold til vann. Når vi legger vekt på vanntilvenning, så er dette første steg på veien til å lære seg å svømme. Vi har fokus på at det skal oppleves trygt gjennom bading, lek og vannaktiviteter.

Garderobesituasjonen er også en del av selvstendighetstreningen. Det å kunne passe på tingene sine, vente på tur, kle seg selv og huske alt man hadde med seg. 

Barna går i mindre grupper til og fra Skjetten svømmehall sammen med to voksne fra barnehagen. Og det er alltid med ansatte fra barnehagen inn i garderoben og i svømmehallen. Mens det er TRITON Lillestrøm Svømme-og triatlonklubb som planlegger og gjennomfører aktivitetene med sertifiserte og erfarne instruktører. I vannet er det 4-5 barn per instruktør.  Tilbudet foregår over 8-10 ganger. Varigheten  er 30 minutter.