Hopp til innhold
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Rossabø FUS aktivitetsbarnehage

Vi har ledige barnehageplasser!

Kom gjerne innom og besøk oss! Møt oss og se hvor fint vi har det.
Noe du lurer på?
Bare å spørre :) AVTAL MØTE
Kontakt:
Olga Helene Eidsvåg
Daglig leder

Tlf: 90 81 20 74
E-post: dl.rossabo@bhg.no

I Rossabø FUS aktivitetsbarnehage jobber personalet for at barna skal bli trygge, nysgjerrige og få være sunne og aktive både inne og ute. Gjennom uken sørger vårt glødende, skapende og tilstedeværende personal for at barna skal få være aktiv i egen gymsal, nysgjerrigperrom, avdeling og på vårt svært innbydende uteområde. Her har barna god boltreplass med mange ulike aktivitetsmuligheter sammen med voksne som liker å delta i leken, som gjør uteleken kjekk og utviklende.

Barnehagen ligger plassert midt i smørøyet av Haugesund med skog, fjell, lekeplasser og andre kjekke turområder like i nærheten. Busstraseen like utenfor barnehagen gir oss lett mulighet til litt lengre turer om det skulle være ønsket.

Rossabø FUS aktivitetsbarnehage  sine ansatte jobber daglig for at barna skal få utvikle seg og bli den beste utgaven av seg selv. Dette gjøres i ett tett og konstruktivt foreldresamarbeid.

Vi har fokus på å  levere et barnehagetilbud av høy kvalitet som gir barnet ditt de beste forutsetningene for veien videre i livet. Barnet først er mer enn bare slagordet vårt. Det består av forskningsbasert metodikk for å anerkjenne, forstå og handle til det beste for ditt barn. Gjennom observasjonsverktøyet CLASS evaluerer vi vår egen praksis for å sikre høy kvalitet. CLASS kombinert med foreldreundersøkelsen til Utdanningsdirektoratet og et tett foreldresamarbeid danner et optimalt grunnlag for å hele tiden kunne forbedre oss og sikre at vi er en høykvalitetsbarnehage.

For å kunne gi deg et inntrykk av hvordan hverdagen er hos oss kan du klikke her for å se noen bilder.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Uglene
Tlf: 907 21 296
uglene.rossabo@bhg.no
Spurvene
Pedagogisk ledere:
Solveig Hedeman Nygård og Monica Holtskog-Nyhuus
Tlf: 907 05 841
spurvene2.rossabo@bhg.no
Svalene
Pedagogisk leder:
Marianne M Pedersen
Tlf: 904 14 794
svalene.rossabo@bhg.no
Måkene
Pedagogisk ledere:
Elisabeth Hustvedt Lærdal og Eivind Hovda
Tlf: 414 29 515
makene.rossabo@bhg.no
Kråkene
Pedagogisk leder:
Turid ES Jørgensen
Tlf: 907 13 736
krakene.rossabo@bhg.no