Hopp til innhold
Hverdagen vår har blitt endret på veldig kort tid. Vi takker ansatte og foresatte for et veldig godt samarbeid i en utfordrende tid. Ta godt vare på hverandre.
Vi ønsker å minne om gode hygieneråd og andre anbefalinger fra Helsedirektoratet; https://www.helsedirektoratet.no

Rossabø FUS aktivitetsbarnehage

I Rossabø FUS aktivitetsbarnehage jobber personalet for at barna skal bli trygge, nysgjerrige og få være sunne og aktive både inne og ute. Gjennom uken sørger vårt glødende, skapende og tilstedeværende personal for at barna skal få være aktiv i egen gymsal, nysgjerrigperrom, avdeling og på vårt svært innbydende uteområde. Her har barna god boltreplass med mange ulike aktivitetsmuligheter sammen med voksne som liker å delta i leken, som gjør uteleken kjekk og utviklende.

Barnehagen ligger plassert midt i smørøyet av Haugesund med skog, fjell, lekeplasser og andre kjekke turområder like i nærheten. Busstraseen like utenfor barnehagen gir oss lett mulighet til litt lengre turer om det skulle være ønsket.

Rossabø FUS aktivitetsbarnehage har 6 pedagogiske ledere, 2 barnehagelærere, assistenter og fagarbeidere som daglig jobber for at barna skal få utvikle seg og bli den beste utgaven av seg selv.

Søk barnehageplass

Avdelinger

Uglene
Pedagogisk leder:
Turid E S Jørgensen
Tlf: 907 21 296
uglene.rossabo@bhg.no
Spurvene
Pedagogisk leder:
Solveig Hedeman Nygård
Tlf: 907 05 841
spurvene2.rossabo@bhg.no
Svalene
Pedagogisk leder:
Marianne M Pedersen
Tlf: 904 14 794
svalene.rossabo@bhg.no
Måkene
Pedagogisk leder:
Elisabeth Hustvedt Lærdal
Tlf: 414 29 515
makene.rossabo@bhg.no
Kråkene
Pedagogisk leder:
Eivind Hovda
Tlf: 907 13 736
krakene.rossabo@bhg.no