Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

Velkommen til Løvehjerte FUS barnehage

Avdelinger

Riddere (3-6 år)
Pedagogisk leder:
Jannecke Schulze og Lena Åmot
Tlf: 45907984
jannecke.schulze@bhg.no og lena.amot@bhg.no
Tulipaner (3 -6 år)
Pedagogisk leder:
Anitha Opstad
Tlf: 40649869
anitha.opstad@bhg.no
Gullhanen (3-6 år)
Pedagogisk leder:
Linda Rifseim
Tlf: 40649875
linda.rifseim@bhg.no
Fjaler (1-3 år)
Pedagogisk leder:
Anne - Grethe Mortvedt
Tlf: 45907983
anne-grethe.mortvedt@bhg.no
Grim (1-3 år)
Pedagogisk leder:
Celina O. Myklebust
Tlf: 45907981
celina.myklebust@bhg.no
Loma (1-3 år)
Pedagogisk leder:
Lillian Egebø
Tlf: 40649881
lillian.egebo@bhg.no
Lanta (1-3 år)
Pedagogisk leder:
Mathilde Volan
Tlf: 45907974
mathilde.volan@bhg.no
Drager (3-6 år)
Avdelingsleder:
Siri Tangen
Tlf: 40649869
siri.tangen@bhg.no

Vis alle

Ansatte

Siri Tangen

Pedagogisk leder

Avd. Drager

Siri er en dedikert medarbeider i Løvehjerte FUS Barnehage. Hun elsker å skape hverdagsmagi for barna.  Siri er kreativ og liker å skape rom som gir inspirasjon til lek og læring for store og små. Siri er glad i turer og friluftsliv. Hun tar ofte med barna i skogen for å oppleve og utforske naturen, samt lære barna hvordan vi tar vare på den.

Metsille Blomqvist

Barne- og ungdomsarbeider

Avd. Drager

Metsille har kreative evner, som hun tar i bruk sammen med barna. Hun lar de utfolde seg i formingsaktiviteter, med ulike materialer og prossesser. Sammen med barna bruker hun kreativ tenkning, skaperglede og fantasi. Metsille motiverer også barna til å uttrykke seg gjennom dans og musikk med smil og glede! 

Anitha Opstad

Pedagogisk leder

Avd. Tulipaner

Anitha er en energisk og tilstedeværende  kollega som elsker tur og friluftsliv. Barna får oppleve turer både i skog og by. Anitha brenner for å gi barna kulturelle opplevelser, og muligheten til å oppleve et mangfold av kunst- og kulturopplevelser. Anitha tar barnas medvirkning i barnehagens hverdagsliv på alvor, og lar barnas innspill styre store deler av barnas hverdag hos oss. 

Sebastian Brubak

Assistent

Avdeling Tulipaner

Sebastian er omsorgsfull og skaper gode relasjoner med barna gjennom leken. Han er tilstedeværende i leken, og ser hvert enkelt barn. Sebastian er glad i fysisk aktivitet og finner alltid på spennende lek på barnehagens flotte uteområde.

Adeela Adil

Barne- og ungdomsarbeider

Avd. Drager

Adeela er glad i litteratur og språk. Sammen med barna utforsker hun gjerne bøkene i barnehagens bibliotek, med påfølgende lesestund. Adeela synger gjerne sammen med,  og for barna. Hun er med på å synliggjøre språklig og kulturelt mangfold i barnehagen vår. 

Linda Rifseim

Pedagogisk leder

Avd. Gullhanen

Linda er en blid og omsorgsfull person. Hun er opptatt av å gi alle barn gode erfaringer og dager. Linda jobber for å se enkeltbarnet, og veilede og støtte ut fra det enkelte barnets forutsetninger. Hun liker å gå på oppdagelsesferd med barna, og tar ofte med faktabøker og luper ut, og på tur. Hun er kreativ og liker å skape rom som gir inspirasjon til lek og læring.

Robert Lunde

Barne- og ungdomsarbeider

Avd. Gullhanen

Robert er en blid og positiv person som sprer mye glede til de rundt seg. Han er tilstedeværende, og er aktivt med i leken. Han er rolig, tålmodig, støttende og tar seg god tid med hvert enkelt barna. Robert er glad i å være ute, og finner på mye spennende ute, som aktiviserer barna.

Tabassam Majid

Assistent

Avd. Gullhanen

Tabassam er en positiv og morsom person. Hun er kreativ, og finner ofte på morsomme formingsaktiviteter med barna. Hun oppmuntrer de til å være kreative, og bruke sin egen fantasi. Tabassam er glad i musikk og dans, og danser ivrig sammen med barna. Hun er opptatt av det flerkulturelle, og tar ofte med mat fra sin kultur, som barna får spise til lunsj. Barna elsker det! Det gjør også de voksne.

Jannecke Schulze

Pedagogisk leder

Avd. Ridder

Jannecke er en av barnehagens "handywoman" og lærer barna å håndtere sag, hammer og annet spennende verktøy. Jannecke er også veldig kreativ, og lager gjerne noe av gjennbruks- og utradisjonelle materialer. Trives god ute i skogen og tenner gjerne bål for kos og matlaging.

Ingar Hansen

Barne- og ungdomsarbeider

Avd. Ridder

Han har jobbet i barnehage i 13 år, og vært hos oss i Løvehjerte siden våren 2015. Han har jobbet ved alle avdelingene. Ingar avla fagprøve i Barne- og ungdomsarbeiderfaget i desember 2018. Han har ved flere anledninger hatt ansvar for elever i praksis.

Lena Åmot

Pedagogisk leder 

Avd. Ridder

Lena har en lang og variert erfaring som pedagog. Hun har alltid hatt et ønske om å utvikle seg faglig og har videreutdanning i spesialpedagogikk, digitale læremidler og pedagogisk veiledning. Hun er også sertifisert COS veileder og praksislærer for barnehagelærerstudenter. 

Det å bidra til å bygge gode og trygge relasjoner til barna, og mellom barna er det aller viktigste for Lena. Ellers så liker hun godt den store variasjon og tverrfaglige bredde som arbeidet i barnehagen innebærer; hun liker å synge, fortelle eventyr, dramatisere og bruke fantasien sammen med barna. 

Anne Beate Sundstu

Barne- og ungdomsareider

Avd. Kavringen - Loma

Anne Beate er en trygg og god voksen som er omsorgsfull og elsker barna. Hun er snill og god, og alltid til å stole på. Anne Beate er opptatt av å observere barn, og se på utviklingen deres, og jobbe for å utvikle videre. Hun liker godt å lese bok med barna, synge og snakke med barna.

Lillian Egebø

Pedagogisk leder

Avd. Kavringen - Loma

Lillian elsker å komme inn i barnehagen og bli møtt av barna og de voksne med et smil. Hun liker å jobbe med barna og finne på nye og spennende aktiviteter. Hun ser barnas ulike behov og utvikling, og utfordrer barna ut ifra hvor de er. Hun liker også å jobbe med barna med spesielle behov når det trengs. Hun er en optimist, som tror at alt blir bra til slutt. Lillian er ei kreativ og hun er ei dame med masse god humor og er alltid blid og positiv.

Nishtman Ahman

Barne- og ungdomsarbeider

Avd. Kavringen - Loma

Nishtman er ei blid og engasjert dame, som koser seg på jobb. Hun liker alle oppgaver og er veldig glad i og omsorgsfull med barna. Ser hvert enkelt barn. Liker godt å jobbe med språk og spesielt barn med spesielle behov. Veldig tålmodig med barna.

Mathilde Volan

Pedagogisk leder

Avd. Kavringen - Lanta

Mathilde er en tilstedeværende ansatt som elsker å jobbe med barn som trenger litt ekstra oppfølging. Hun bruker leken til å undre seg sammen med barna over alt de interesserer seg i. Hun liker å utfordre barna så de kan være selvstendig og oppleve mestring ved det det gjør. Hun bruker ofte musikk og sang i hverdagen, noe barna er veldig glade i. Mathilde er opptatt av det faglige og liker å bruke dette i pedagogiske planer og veiledning av de andre ansatte.

Fouzia Arman

Assistent

Avd. Kavringen - Lanta

Fouzia er en flerspråklig ansatt som er glad i å finne på formingsaktiviteter med barna. Hun er flink til å veilede dem og la dem utforske materialer mens hun motiverer dem og lærer dem nye kunnskaper, og gir barna mulighet til å utvikle finmotorikken sin. Barna liker Fouzia fordi hun er en trygg og rolig ansatt som er ydmyk for barnas signaler og opptatt av barns medvirkning i hverdagen. Fouzia elsker å lage hinderløyper og legge til rett for fysisk aktivitet hvor hun aktiviserer barna med musikk og hverdagsmagi.

Celina Myklebust

Barnehagelærer

Avd. Kavringen - Grim

Celina er en morsom og leken voksen. Hun er veldig glad i humor og disco, og liker å leke sammen med barna. Det er mye hopp og sprett med Celina. I tillegg liker hunå lese eventyr til barna, synger og samlingsstund.

Joinebeb P. Rui

Assistent/Vikar

Avdeling Kavringen - Grim

Joniebeb er en blid og imøtekommende voksen. Hun er veldig kreativ og sørger for barnas behov blir ivaretatt. Glad i formingsaktiviteter.

Linn T. Grønnevik

Assistent

Avd. Kavringen - Fjaler

Linn er en motivert medarbeider i Løvehjerte FUS Barnehagen. Hun liker å dra på tur og utforske naturen sammen med barna. Hun lærer barna glede av å være sammen i naturen og motiverer dem til å utforske forskjellige materialer som de kan undre seg over sammen. Linn er opptatt av omsorg og lærer også barna å ha omsorg for hverandre gjennom å jobbe med sosial kompetanse. Det er viktig for Linn at barna føler seg både sett og hørt etter en dag i barnehagen.

Anne- Grethe Mortvedt

Barne- og ungdomsarbeider, ped.leder på disp.

Avd. Kavringen - Fjaler

Anne-Grethe er en engasjert ansatt som elsker å by på seg selv. Hun skaper magi når hun forteller eventyr for barna og tar de med i eventyrenes verden. Hun liker å gå inn i forskjellige roller mens hun viser barna glede og entusiasme mens hun dramatiserer fortellinger. Anne-Grethe er opptatt av språk og språkutvikling, og bruker konkreter mens hun forteller, så barna lærer seg ord og begreper. Anne-Grethe er også glad i å leke ute med barna og finne på aktiviteter i naturen.

Anne Halvorsen

Assistent

Avd. Kavringen - Fjaler

Anne er en stødig ansatt som liker å ta med barna i akebakken om vinteren. Å gi barna glede gjennom fart og spenning ute i naturen er noe av det Anne trives best med. Anne liker struktur og hjelper barna å holde orden og rydde etter seg. Hun er også rett som det er å finne i aktiv konstruksjonslek sammen med barna.

Netsanet B. Geresus

Barne- og ungdomsarbeider

Avd. Kavringen - Fjaler

Netsanet er en glødende ansatt som elsker å være sammen med barna og ta de med i lek med masse fantasi og hverdagsmagi. Netsanet ser barnas behov og er opptatt av omsorg hvor hun lærer barna også å ta vare på hverandre og ha respekt for sine omgivelser. Hun liker litt tull og tøys i hverdagen og elsker å ta en sangsamling hvor hun lærer barna sanger på norsk og andre språk. Netsanet tar det flerkulturelle på alvor og tar det med i sin lek med barna.

Zoha Nawas

Pedagogisk leder

Avd. Kavringen - Fjaler

Zoha er nyutdannet barnehagelærer fra OsloMet våren 2022, og begyner i vår barnehage august 2022. Hun hadde fordypningsfag innenfor bærekraft. Bacheloroppgaven hennes handlet om de yngste barnas medvirkning.

Hun er for tiden i permisjon.

Kristin S. Hygen

Daglig leder

Kristin sitter for det meste på kontoret, men er stadig innom både barn og voksne for å slå av en prat og /eller se at alle har det bra. Hun har bred pedaogisk kompetanse innenfor barnehageområdet. Hun er opptatt av å følge med på forsking innenfor barnehagesektoren og bringer med seg ny teori inn i barnehagen. Kristin jobber aktivt for at alle ansatte skal utvikle seg og heve egen kompteanse til det beste for barna. For Kristin er det viktig at alle barna opplever gode barnehagehverdager fylt med glede, undring og læring.

Hans Kristian S. Hygen

Ringevikar

Hans Kristian er en trygg og omsorgsfull voksen for barna i barnehagen. Han er rolig og tilstedeværende, og er ofte å finne deltakende i barnas lek.