Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 16:30

 Daglig leder

Anne Kristin Aaseth
41 68 11 08
E-post

Velkommen til Nordbygdo FUS barnehage

Avdelinger

Revehiet
Avdelingsleder:
Marta Sinnerud
Tlf: 941 45 810
marta.sinnerud@bhg.no
Småbarns gruppe med 10 barn
Veslefrikk
Avdelingsleder:
Ina Antonsen
Tlf: 948 89 858
ina.antonsen@bhg.no
Småbarnsgruppe med 14 barn
Smørbukk
Avdelingsleder:
Jakob Brandsdal
Tlf: 948 72 899
jakob.brandsdal@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år
Askeladden
Avdelingsleder:
Caroline Wolff og Siri Jørgensen Almås
Tlf: 47611720
caroline.wolff@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år
Syljebrotet
Avdelingsleder:
Brita Grov og Vibeke Larsen
Tlf: 468 15 410
brita.grov@bhg.no
Småbarnsgruppe med 14 barn
Foreskogen
Avdelingsleder:
Mette Iren Solemdal
Tlf: 468 08 916
mette.solemdal@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år
Krubbakjeldo
Avdelingsleder:
Maiken Taranger
Tlf: 911 09 875
maiken.taranger@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år
SoriaMoria
Avdelingsleder:
Wenche Nygård
Tlf: 94808317
wenche.nygard@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år

Vis alle

Ansatte

Marta Sinnerud

Pedagogisk leder på Revehiet

Marta har lang fartstid i barnehagen. Hun har vært styrer, pedagogisk leder og har vært mange år i barnehagelærerutdanningen på HVL. Heldigvis for oss, valgte Marta å begynne som ped.leder i Nordbygdo i 2016. Marta er glødende engasjert i de minste og er en kilde til kunnskap for alle oss andre barnehagen.  Marta er gift og har voksne barn og barnebarn. Hun er glad i å trene, strikke og nyter livet i Italia så snart hun kan. 

marta.sinnerud@bhg.no

Jannicke Framnes

Barnehagelærer på Revehiet

Jannicke har etterhvert opparbeidet seg god kunnskap om de minste barnas behov for omsorg og lek. Hun har jobbet med småbarn i Prestagardskogen og nå har hun flyttet over til Tyse. Jannicke har to små barn som også har gitt henne masse god erfaring.  Janncike er blid, omsorgsfull og engasjert i arbeidet sitt. Hun begynte å arbeide i Nordbygdo FUS i høsten 2019. Vi er veldig glad for å ha Jannicke med i pedagog teamet i barnehagen. 

jannicke.neset@bhg.no 

Andreas Vegge

Fagarbeider på Revehiet

Andreas begynte som lærling i Nordbygdo FUS høsten 2020. Han tok fagbrevet våren 2022 og har nå startet som fagbeider på Revehiet. 

Andreas er en lekende og trygg voksen for barna. Han stortrives på småbarn og sier selv at det er verdens beste jobb. Selv om Andreas ikke har så lang fartstid i barnehage er han faglig dyktig, og opptatt av å lære mer. 

Gunnhild Zaneski

Fagarbeider på Revehiet

Gunnhild begynte hos oss i 2007. Hun tok fagbrevet etter at hun begynte hos oss. Gunnhild er dyktig og stødig. Hun liker å kalle seg selv en potet, for hun kan brukes overalt. Like flink med 1 åringen og 6 åringe. De siste årene har hun vært mest på småbarnsavdelingen og der gjør hun en fantastisk jobb med å skape en trygg og god barnehage for barna. 

Mette Solemdal

Pedagogisk leder på Syljebrotet

Mette har vært i Prestagardskogen siden 2003, men noen avbrudd for for å jobbe i skolen som lærer, pedagog på Sunnhordland museum og i Sæ barnehage. Heldigvis for oss, kom hun tilbake til Nordbygdo, og er nå pedagogisk leder i Prestagardskogen. Mette har videreutdanning i drama, norsk og  fortellerkunst og formidling. Hun jobber også på voksenopplæringen med utdanning av fagarbeiderer i barne og ungdomsarbeiderfaget.  Mette er et fyrverkeri som brenner for barnet og barnehagen. Mette er gift og har to voksne døtre. I fritiden er omtrent like alsidig som i barnehagen.

mette.solemdal@bhg.no

Therese Nes Johannessen

Barnehagelærer på Syljebrotet. 

Therese har arbeidet som barnehagelærer i vikariat i Valvatna FUS. Heldigvis for oss, så ble hun ledig i sommer og kunne gå inn i et års vikariat i Nordbygdo FUS. Therse har mest erfaring med å arbeide med småbarn, og passer derfor perfekt inn på Syljebrotet. Therese er en rolig og omsorgsfull person som barna lett knytter seg til. 

therese.johannessen@bhg.no 

Lena Mikalsen

Assistent på Syljebrotet. 

Lena er alltid glad og alltid positiv. Hun brenner for barnehagen og barna og er utrolig dyktig. Hun begynte hos oss i 2005. Siden da har hun vært en trygg og omsorgsfull voksen for barna, som kan sitt fag. Lena har en pedagogisk utdannelse i bunnen av ryggsekken som er full av kunnskap. 

Francis Grøsvik

Barne og ungdomsarbeider på Syljebrotet

Francis begynte hos oss i 2016. Hun tok fagbrev som barne og ungdomsarbeider i 2021. Francis er en dyktig medarbeider som alle setter stor pris på, både barn og kollegaer. Francis er en trygg, omsorgsfull og kunnskapsrik voksen for barna. Hun er gift og har en datter. Opprinnelig kommer hun fra Venesuela. Dette er en bakgrunn vi nyter godt av i barnehagen på mange måter. Francis er glad i å utforske nye ting. Alt fra spennende mat til å dra på turer til nye plasser og land. 

Malin Katla

Lærling i barnehage og ungdomsarrbeiderfaget på Syljebrotet

Malin begynte som lærling høsten 2021 på Krubbakjeldo, og skal være lærling i Nordygdo i 3.5 år. Malin er en rolig, fornuftig, trygg og omsorgsfull voksen for barna på Syljebroet. Hun bor på Bømlo og der har hun egne barn og en mann å ta vare på. Malin er alltid positiv og blid, og bidrar mye til et godt miljø både for kollegaer og ikke minst for barna.  

Jakob Brandsdal

Pedagogisk leder på Smørbukk

Jakob er en jovial gledesspreder i barnehagen. Både barn og kollegaer setter stor pris på Jakob og alt han bidrar med for barnegruppen sin. Jakob utdannet seg som pedagog på høyskolen i Bergen og startet som barnehagelærer i Nordbygdo høsten 2019. Og har etter det blitt en viktig medarbeider, kontaktperson og trygg voksen for barna på Smørbukk. 

jakob.brandsdal@bhg.no

Mats Nonås

Barnehagelærer på Smørbukk. 

Mats begynte hos oss høsten 2021. Han har vært dette første året, men starter i fast jobb nå. Da han startet kom han fra barnehagelærerutdanningen i Bergen. Mats er en super lekekammerat og en trygg voksen i barnehagen. Han setter barnet først og er glødende opptatt av at alle barna skal ha det godt i barnehage.  På fritiden er han mest glad i fotball. Dette tar han også med seg i barnehagen. Mange glade små fotballspillere i Nordbygdo. 

mats.nonas@bhg.no

Marianne Rolfsen

Fagarbeider på Smørbukk

Marianne har masse erfaring og enda mer tolmodighet. Noe barna vet å sette pris på. Marianne har vært ansatt siden i 2004 og har etterhvert opparbeidet seg mengder med fagkunnskap og erfaringsbasert kunnskap. Hun er også litt av en handyman i barnehage. Hun er ansvarlig for brann og brannsikkerheten, hun har tatt minubuss sertifikatet og frakter barna trygt rundt omkring, og hun er litt vaktmester. Veldig dyktig på praktiske ting. 

Gunn Heidi Steenshon

Fagarbeider på Smørbukk.

Gunn Heidi har vært med oss siden 2006. Hun er en kunnskapsrik og erfaren voksen, som alle barna blir glad i og trygg på.  Gunn Heidi har vært ansatt hos oss siden 2008 og er derfor bland de som har jobbet lenge, og opparbeidet seg masse kunnskap og erfaringbasert kunnskap. Noe som gjør at hun er med og bidrar til det gode leke og oppvekstmiljøet vi har i Nordbygdo. Gunn Heidi er også hovedverneombud for Nordbygdo. 

Maiken Taranger

Pedagogisk leder på Krubbakjeldo

Maiken er en friluftslivs entusiast. Hun har buss sertifikat og det benytter hun godt. Barna på Krubbakjeldo er høyt og lavt og overalt på tur. Maiken begynte som pedagogisk leder hos oss i 2017, og har siden da bidratt til at læring og utvikling gjennom lek og opplevelser har stått i høysetet. Maiken er utdannet Class observatør og TIK veileder. Hun har også tileggsutdannelse i læringsmiljø og pedagogisk ledelse. Maiken liker også å være ute i friluft på fritiden, du kan møte henne joggende eller på quiz. 

maiken.taranger@bhg.no

Oda Solemdal Djuve

Barnehagelærer på Krubbakjeldo

På tross av sin unge alder har Oda lang fartstid i Nordbygdo. Hun startet som vikar, fikk fast jobb som assistent i 2015, så begynte hun på barnehagelærerutdanningen på HVL. Heldigvis for oss, tok hun imot stilling som barnehagelærer når hun var ferdig utdannet barnehagelærer. Oda har vært på småbarnsavdeling både i Prestagardskogen og i Tyse. Nå er hun på søskengruppen som har barn i alder 2 til 6 år. Oda er en smilende, trygg og stødig voksen for barna. Hun får alle til å føle seg viktig og gjør alle rundt seg glade og trygge. På fritiden er Oda glad i å være ute og bruker mye fritid på turer i skogen og på fjellet. Hun er også veldig glad i å være sosial, med venner og familie og samboer. 

oda.solemdal@bhg.no

Thomas Meland

Fagarbeider på Krubbakjeldo

Thomas begynte som lærling i Prestagardskogen i 2014. Han har siden vært hos oss, med unntak av 1 år. Thomas er glad i å være ute, og er somregel på tur med Krubbakjeldo. Thomas er en stødig voksen og en god samtalepartner for barna.  På fritiden spiller han gitar, trener og er med venner. 

Andrea Brandsdal

Assistent på Krubbakjeldo.

Hun har bachelorgrad i folkehelsearbeid.  Andrea begynte å arbeide som assistent på Syljebrotet i juni 2019 og har siden da vært en glad, trygg og omsorgsfull voksen for de minste i Prestagardskogen. Nå ser hun fram til å følge barna litt lengre opp i alder.  Andrea er glad i orden og system og det trengs på en småbarnsavdeling med 14 små. Selv med 28 små hender som vil kjenne på og flytte på alt mulig, har Andrea kontroll. 

Caroline Wolff

Pedagogisk leder på Askeladden og SoriaMoria

Caroline er utdannet Class observatør og TIK veilleder. 

Hun er faglig veldig engasjert og dyktig. Caroline er også en trygg og god voksen for barna, samtidig som hun er dyktig til å gi barna utfordringer og et miljø som bidrar til masse lærling.  Caroline ble ansatt høsten 2015 og har i tiden etterpå blitt en stor ressurs for barnehagen. Hun har også rukket å få 2 barn siden hun begynte hos oss. Caroline er en drivkraft på friluftsliv og veiledning av kollegaer. 

caroline.wolff@bhg.no

Siri Jørgsensen

Pedagogsik leder på Askeladden og Soria Moria

Siri ble ansatt i barnehagen høsten 1999. Så Siri har vært med Nordbygdo siden oppstarten. For barna er Siri en omsorgsfull og god voksen, som de raskt knytter seg til. Hun har masse erfaring, og har etterhvert lært seg å raskt forstå barnas ønsker og behov. Siri er en drivkraft i på friluftsliv og språk. Hun har et vidt reportuar i forteller, sagn, sanger, eventyr osv. 

Siri er også tillitvalgt for Utdanningsforbundet og med barnehagens HMS gruppe

siri.jorgensen2@bhg.no 

Margrethe Morken

Assistent på Askeladden og Soria Moria

Margrethe har vært lenge i barnehagen og har opparbeidet seg masse kunnskap. Hun er en som trives ute, og å arbeide med friluftsliv. Hun er en stødig og rolig voksen som leder barnegruppen på en trygg og god måte, og bidrar derfor til å skape et godt miljø for alle barna. Margrethe har tatt minubuss sertifikat og er derfor veldig ofte å se ute på tur med barna. Margrethe har vært ansatt i Nordbygdo siden 2008

Wenche Nygård

Pedagogisk leder på Veslefrikk

Wenche har vært ansatt som pedagogisk leder siden 2008. Hun er en rolig, trygg og dyktig leder for både barn og ansatte. 

Wenche er flink til å se enkeltbarna, og passer på at alle blir godt i varetatt, både barn og kollegaer. Hun er en drivkraft i å skape et godt miljø både for barn og voksne. Wenche har de siste årene jobbet med litt større barn, og gleder seg nå over å få være med de minste igjen. 

wenche.nygard@bhg.no

Astrid C F Aleksandersen

Barnehagelærer på Veslefrikk

Astrid er en sol. Alltid posetiv og smilende, lekende og glad. Hun gløder for barnehagen og for hvert enkelt barn i barnehagen. Astrid begynte hos oss som nyutdannet i 2016. Nå er hun en erfaren pedagog. Astrid har to jenter, den ene er begynt på skolen og den andre finner vi i Prestagardskogen. Astrid er engasjert i politikken, hun trener og hun strikker. En dame med mange baller i luften. 

astrid.aleksandersen@bhg.no

Eli Mortensen

Assistent på Veslefrikk

Eli begynte hos oss i 2020. Først som vikar, men er nå i fast jobb. Eli er en smilende, glødende og trygg voksen for barna på Veslefrikk, og resten av barnehagen. Eli begynte på barnehagelærerutdanningen og var halvveis da hun flyttet til Hong Kong i 1998 sammen med sin mann. Der ble hun værende i 6 år, og kom tilbake til Norge med en sønn og en datter, valgte hun å bli hjemmeværende med de. Men, nå er hun tilbake der hun opprinnelig ville være, i barnehagen.  På fritiden går hun gjerne på tur. Koser seg med blomster og hagearbeid, og trives også godt på kjøkkenet. Hun synes det er ekstra hyggelig når hun kan samle familie og gode venner rundt bordet. 

Kristina Galinaitienė

Fagarbeider på Veslefrikk.

Kristina har en 4 årig bachelor utdanning fra Litauen i pedagogisk vitenskap. Hennes utdanning er godkjent som barnehaglærerutdanning i Norge. Vi er heldige som har fått Kristina med oss. Kristina er en varm og engasjert pedagog på Veslefrikk. 

Brita A Grov

Pedagogisk leder på Foreskogen.

Brita startet som pedagogisk leder i Nordbygdo høsten 2015. Hun kom med noen års erfaring fra andre barnehager.  Brita er en rolig, varm og omsorgsfull leder for sin avdeling, og en trygg havn for alle barna. Brita er gift, bor på Stord og er  mor til en gutt og en jente, som begge er/har vært i barnehagen. 

Hege Matre Larsen

Barnehagelærer på Foreskogen

Hege begynte hos oss i 2014. Hun har siden da jobbet som barnehagelærer, med unntak av den tiden hun har vært i foreldrepermisjon. For siden hun begynte hos oss har hun fått 3 gutter. Hege er glad i friluftsliv og er mye ute både på jobb og privat. 

Astrid de Fine

Fagarbeider på Foreskogen

Astrid er ei engasjer og kunnskapsrik dame. Hun er alltid positiv og blid. Hun ser hvert enkelt barn. Hun er omorgsfull mot både barn, foreldre og kollegaer samtidig som at hun er flink til å sette grenser for barna, slik at det blir et godt miljø i barngruppen. Astrid tar de fleste oppgaver på strak arm og er et arbeidsjern. Hun har vært i Nordbygdo FUS siden høsten 2020.   

Vibeke Rabben

Fagarbeider på Foreskogen. 

Vibeke startet hos oss som lærling i 2018, i 2020 tok hun fagbrev som barne og ungdomsarbeider og fikk fast jobb hos oss.  Vibeke er en rolig, trygg og god voksen for alle barna på Foreskogen, men er mest knyttet opp som støtteassistent til 1 barn. Vibeke har ei lita jente som går i barnehagen og en samboer. På fritiden liker hun å ut for å fiske på sjøen, være sosial med venner og familie og ikke minst være mye med datteren. 

Elisabeth Bones

Støtteressurs på Foreskogen

Elisabeth begynte som støtteressurs høsten 2021. Elisabeth er dyktig og initiativrik i sitt arbeid med både enkeltbarn og med barnegruppen. Vi er glade for å ha Elisabeth med oss på laget. Elisabeth er en glad og effektiv dame. Hun er glad i å være ute og veldig glad i hunder. 

Karin Vallestad

Fagarbeider på SoriaMoria

Karin er en glad og livlig dame, med masse lun humor hun tar med seg til barna.  Karin har vært fast ansatt hos oss siden 2021. Før det var hun litt inne som vikar. Vi brukte ikke lang tid på å finne ut at Karin måtte vi ha med oss på laget videre.  Karin har to små jenter selv og bor i Dåfjorden. 

Jin Mei Wang

Assistent med ansvar for kjøkkenet i Prestagardskogen.

Hun er en solstråle. Alltid blid og leende. Jin Mei lager nydelig mat til oss. Både norske og kinesiske retter. Før hun begynte hos oss, jobbet hun på China House på Leirvik. Hun er en reser på å holde orden og renhold på kjøkkenet. Fiskegratengen er en absolutt favoritt blandt barna. De ansatte får nyte godt av nydelig kinesisk mat når det er planleggingsdag. 

Khanittha Punoi

Assistent med ansvar for kjøkkenet i Tyse. 

Khanitta tryller frem fantastiske måltider til både barn og voksne. Hun er en mester på å få grønnsaker til å smake perfekt for barna. På planleggingsdagene våres tryller hun fram tai mat som alle jubler over. Khanitta er fra Tailand, men har bodd lenge i Norge, hun er gift , bor i Sagvåg og har en datter. 

Anne Kristin Aaseth

Daglig leder.

Hun vært i denne stillingen siden 2002. Først bare for Prestagardskogen, etter hvert for Nordbygdo, som fusjonerte Tyse og Prestagardskogen til en barnehage.  I tillegg til å være daglig leder i Nordbygdo, er hun også nettverksleder for FUS barnehagene på Stord og Austevoll. Utdannet barnehagelærer, med videreutdanning i spesialpedagogikk, ledelse og økonomistyring. Anne Kristin er gift, bor på Stord og har 3 voksne døtre. Den største hobbyen utenom barnehage er hund. 

Aud Lillian Brandsdal

Nestleder.

Aud Lillian var med å etablere Prestagardskogen i 1999 sammen med Trygge Barnehager. Hun er utdannet barnehagelærer. Hun er den i barnehagen med flest år erfaring fra å jobbe i barnehage. Hun har vært blandt annet vært styrer på Halsenøy, pedagogisk leder og daglig leder i Prestagardskogen. Hun er et unikum på organisering og styrer vaktlister og ferier i Nordbygdo med trygg hånd.  Aud Lillian er gift, bor på Stord og har 3 voksne barn og hun har og to voksne bonusbarn og 3 barnebarn. Glad i å trene, strikke og en skikkelig bobilentusiast.

Heine Bjelland

Ekstra assistent knyttet til Prestagardskogen

Heine har en varig tilrettelagt stilling i Nordbygdo. Han er en super ekstra hjelpende hånd, som biåstår oss i masse praktisk arbeid. Han holder styr på at det er nok mat i kjøleskapet, setter på plass varer når vi får, henter posten og mye mye mer. Han er også ofte sammen med barnegruppen på Krubbakjeldo. Heine liker å være på tur og gjøre litt forskjellig. Vi er veldig glade for å ha Heine som en ekstra ressurs i barnehagen