Loading...
VELKOMMEN TILBAKE! Nå skal vi endelig leke, hoppe, løpe og herje sammen igjen: ) Nære, men med avstand. Vi følger selvfølgelig Folkehelseinstituttets smitteveileder og holder oss i mindre grupper med god hygiene. Vi gleder oss!

 Åpningstider

Mandag til fredag:
6:30 - 16:30
  Vi har
ledig plass!
1-3 år fra 15.08.24
Besøk oss! Avtal møte

 Kontakt

Anne Kristin Aaseth

Velkommen til Tyse FUS barnehage

Avdelinger

Revehiet
Avdelingsleder:
Marta Sinnerud
Tlf: 941 45 810
marta.sinnerud@bhg.no
Småbarns gruppe med 10 barn
Veslefrikk
Avdelingsleder:
Wenche Nygård
Tlf: 948 89 858
wenche.nygard@bhg.no
Småbarnsgruppe med 14 barn
Smørbukk
Avdelingsleder:
Jakob Brandsdal
Tlf: 948 72 899
jakob.brandsdal@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år
SoriaMoria
Avdelingsleder:
Siri Jørgensen
Tlf: 94808317
siri.jorgensen2@bhg.no
Søskengruppe med barn i alderen 2 til 5 år

Vis alle

Ansatte

Marta Sinnerud

Pedagogisk leder på Revehiet

Marta har lang fartstid i barnehagen. Hun har vært styrer, pedagogisk leder og har vært mange år i barnehagelærerutdanningen på HVL. Heldigvis for oss, valgte Marta å begynne som ped.leder i Nordbygdo i 2016. Marta er glødende engasjert i de minste og er en kilde til kunnskap for alle oss andre barnehagen.  Marta er gift og har voksne barn og barnebarn. Hun er glad i å trene, strikke og nyter livet i Italia så snart hun kan. Vi er så glade for å ha Marta med på laget våres. 

marta.sinnerud@bhg.no

Jannicke Framnes

Barnehagelærer på Revehiet

Jannicke har etterhvert opparbeidet seg god kunnskap om de minste barnas behov for omsorg og lek. Hun har jobbet med småbarn i Prestagardskogen og nå har hun flyttet over til Tyse. Jannicke har to små barn som også har gitt henne masse god erfaring.  Janncike er blid, omsorgsfull og engasjert i arbeidet sitt. Hun begynte å arbeide i Nordbygdo FUS i høsten 2019. Vi er veldig glad for å ha Jannicke med i pedagog teamet i barnehagen. 

jannicke.neset@bhg.no 

Anders Halderaker

Fagarbeider på Vedlefrikk:

Anders begynte hos oss i september. Han er utdannet barnehagelærer, men jobber som fagarbeider på Veslefrikk nå. Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med Anders. 

Gunnhild Zaneski

Fagarbeider på Revehiet

Gunnhild begynte hos oss i 2007. Hun tok fagbrevet etter at hun begynte hos oss. Gunnhild er dyktig og stødig. Hun liker å kalle seg selv en potet, for hun kan brukes overalt. Like flink med 1 åringen og 6 åringe. De siste årene har hun vært mest på småbarnsavdelingen og der gjør hun en fantastisk jobb med å skape en trygg og god barnehage for barna. Gunnhild er omsrogfull og nær. 

Jakob Brandsdal

Pedagogisk leder på Smørbukk

Jakob er en jovial gledesspreder i barnehagen. Både barn og kollegaer setter stor pris på Jakob og alt han bidrar med for barnegruppen sin. Jakob utdannet seg som pedagog på høyskolen i Bergen og startet som barnehagelærer i Nordbygdo høsten 2019. Og har etter det blitt en viktig medarbeider, kontaktperson og trygg voksen for barna på Smørbukk. 

jakob.brandsdal@bhg.no

Mats Nonås

Barnehagelærer på Smørbukk. 

Mats begynte hos oss høsten 2021. Da han startet kom han fra barnehagelærerutdanningen i Bergen. Mats er en super lekekammerat og en trygg voksen i barnehagen. Han setter barnet først og er glødende opptatt av at alle barna skal ha det godt i barnehage.  På fritiden er han mest glad i fotball. Dette tar han også med seg i barnehagen. Mange glade små fotballspillere i Nordbygdo. 

mats.nonas@bhg.no

Marianne Rolfsen

Fagarbeider på Smørbukk

Marianne har masse erfaring og enda mer tolmodighet. Noe barna vet å sette pris på. Marianne har vært ansatt siden i 2004 og har etterhvert opparbeidet seg mengder med fagkunnskap og erfaringsbasert kunnskap. Hun er også litt av en handyman i barnehage. Hun er ansvarlig for brann og brannsikkerheten, hun har tatt minubuss sertifikatet og frakter barna trygt rundt omkring, og hun er litt vaktmester. Veldig dyktig på praktiske ting. 

Gunn Heidi Steenshon

Fagarbeider på Smørbukk.

Gunn Heidi har vært med oss siden 2006. Hun er en kunnskapsrik og erfaren voksen, som alle barna blir glad i og trygg på.  Gunn Heidi har vært ansatt hos oss siden 2008 og er derfor bland de som har jobbet lenge, og opparbeidet seg masse kunnskap og erfaringbasert kunnskap. Noe som gjør at hun er med og bidrar til det gode leke og oppvekstmiljøet vi har i Nordbygdo. Gunn Heidi er også hovedverneombud for Nordbygdo. 

Siri Jørgsensen

Pedagogsik leder på Askeladden og Soria Moria

Siri ble ansatt i barnehagen høsten 1999. Så Siri har vært med Nordbygdo siden oppstarten. For barna er Siri en omsorgsfull og god voksen, som de raskt knytter seg til. Hun har masse erfaring, og har etterhvert lært seg å raskt forstå barnas ønsker og behov. Siri er en drivkraft i på friluftsliv og språk. Hun har et vidt reportuar i forteller, sagn, sanger, eventyr osv. 

Siri er også tillitvalgt for Utdanningsforbundet og med barnehagens HMS gruppe

siri.jorgensen2@bhg.no 

Anne Grethe Risnes

Barnehagelærer på SoriaMoria

Anne Grethe er det nyeste tilskuddet vårt i Tyse. Hun ble ferdig utdannet barnehagelærer i år, og var hos oss som student før det. Hun er nå i vikariatet til Caroline Wolff. 

Anne Grethe er ei blid og klok voksen dame, som raskt ble kjent med alle barna i barnehagen. Vi er veldig glade for at Anne Grethe ville arbeide hos oss. 

Margrethe Morken

Assistent på Askeladden og Soria Moria

Margrethe har vært lenge i barnehagen og har opparbeidet seg masse kunnskap. Hun er en som trives ute, og å arbeide med friluftsliv. Hun er en stødig og rolig voksen som leder barnegruppen på en trygg og god måte, og bidrar derfor til å skape et godt miljø for alle barna. Margrethe har tatt minubuss sertifikat og er derfor veldig ofte å se ute på tur med barna. Margrethe har vært ansatt i Prestagardskogen og Tyse siden 2008

Wenche Nygård

Pedagogisk leder på Veslefrikk

Wenche har vært ansatt som pedagogisk leder siden 2008. Hun er en rolig, trygg og dyktig leder for både barn og ansatte. 

Wenche er flink til å se enkeltbarna, og passer på at alle blir godt i varetatt, både barn og kollegaer. Hun er en drivkraft i å skape et godt miljø både for barn og voksne. Wenche har de siste årene jobbet med litt større barn, og gleder seg nå over å få være med de minste igjen. 

wenche.nygard@bhg.no

Astrid C F Aleksandersen

Barnehagelærer på Veslefrikk

Astrid er en sol. Alltid posetiv og smilende, lekende og glad. Hun gløder for barnehagen og for hvert enkelt barn i barnehagen. Astrid begynte hos oss som nyutdannet i 2016. Nå er hun en erfaren pedagog. Astrid har to jenter, den ene er begynt på skolen og den andre finner vi i Prestagardskogen FUS. Astrid er engasjert i politikk, hun trener og hun strikker. En dame med mange baller i luften. 

astrid.aleksandersen@bhg.no

Eli Mortensen

Assistent på Veslefrikk

Eli begynte hos oss i 2020. Først som vikar, men er nå i fast jobb. Eli er en smilende, glødende og trygg voksen for barna på Veslefrikk, og resten av barnehagen. Eli begynte på barnehagelærerutdanningen og var halvveis da hun flyttet til Hong Kong i 1998 sammen med sin mann. Der ble hun værende i 6 år, og kom tilbake til Norge med en sønn og en datter, valgte hun å bli hjemmeværende med de. Men, nå er hun tilbake der hun opprinnelig ville være, i barnehagen.  På fritiden går hun gjerne på tur. Koser seg med blomster og hagearbeid, og trives også godt på kjøkkenet. Hun synes det er ekstra hyggelig når hun kan samle familie og gode venner rundt bordet. 

Karin Vallestad

Fagarbeider på SoriaMoria

Karin er en glad og livlig dame, med masse lun humor hun tar med seg til barna.  Karin har vært fast ansatt hos oss siden 2021. Før det var hun litt inne som vikar. Vi brukte ikke lang tid på å finne ut at Karin måtte vi ha med oss på laget videre.  Karin har to små jenter selv som begge går i barnehagen vår,  og bor i Dåfjorden. Nå jobber hun i 80% stilling for hun tar barnehagelærerutddanningen over 4 år, og er på skolen 1 dag i uken. 

Khanittha Punoi

Assistent med ansvar for kjøkkenet i Tyse. 

Khanitta tryller frem fantastiske måltider til både barn og voksne. Hun er en mester på å få grønnsaker til å smake perfekt for barna. På planleggingsdagene våres tryller hun fram tai mat som alle jubler over. Khanitta er fra Tailand, men har bodd lenge i Norge, hun er gift , bor i Sagvåg og har en datter. 

Anne Kristin Aaseth

Daglig leder.

Hun vært i denne stillingen siden 2002. Først bare for Prestagardskogen, etter hvert for Nordbygdo, som fusjonerte Tyse og Prestagardskogen til en barnehage.  I tillegg til å være daglig leder i Nordbygdo, er hun også nettverksleder for FUS barnehagene på Stord og Austevoll. Utdannet barnehagelærer, med videreutdanning i spesialpedagogikk, ledelse og økonomistyring. Anne Kristin er gift, bor på Stord og har 3 voksne døtre. Den største hobbyen utenom barnehage er hund. 

Aud Lillian Brandsdal

Nestleder.

Aud Lillian var med å etablere Prestagardskogen i 1999 sammen med Trygge Barnehager. Hun er utdannet barnehagelærer. Hun er den i barnehagen med flest år erfaring fra å jobbe i barnehage. Hun har vært blandt annet vært styrer på Halsenøy, pedagogisk leder og daglig leder i Prestagardskogen. Hun er et unikum på organisering og styrer vaktlister og ferier i Nordbygdo med trygg hånd.  Aud Lillian er gift, bor på Stord og har 3 voksne barn og hun har og to voksne bonusbarn og 3 barnebarn. Glad i å trene, strikke og en skikkelig bobilentusiast.